Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhyh66uju

praca w ktorej zarobie powyzej 3 tysiecy-propozycja studiow

Polecane posty

Gość rhyh66uju

tylko nie medycyna i jestem niestety umyslem humanistycznym:/

Gość rhyh66uju
podpowiedzcie co trzeba umiec?? zeby dobrze zarabiac jako kobieta

Gość rhyh66uju
bezwstydne odpadaja wiec dajcie propozycje zamiast sie madrowac;p konkrety panowie

2 lata doświadczenia + angielski CAE i do tego inny język na poziomie śr.zaawa ( najlepiej węgierski , fiński itp)

Gość ziuziuziutek:P
lekarz, poseł, senator, dyrektor, prostytutka...

też się nad tym zastanawiałam:P w dziejszych czasach nie ma pewnych studiów praktycznie.. mam znajomego, który bez matury został kierownikiem, zarabia 5tyś na rękę plus nadgodziny i premie. A jedyne czego wymagali to bycie niepospolitym chamem:P

Gość kreska nad ziet
Cezar, nie rozbawiaj mnie :D Tak się składa, że znam angielski na poziomie CAE, węgierki bardzo dobrze (biegle to za dużo powiedziane), fiński podstawowo, mam trzy lata doświadczenia i co? Jedna wielka dupa :D Nikt mnie nie chce :)

Gość kreska nad ziet
*węgierski miało być

kreska nad ziet -> 3 lata doświadczenia w zawodzie , czy w sprzedaży za ladą w sklepie ? to duża różnica. No no , fiński i węgierski trzeba mieć łeb jak sklep żeby to załapać :p

Gość fdtsxgfrdgh
Nie ma czegoś takiego jak "umysł humanistyczny", jest tylko "umysł leniwy". Nauki humanistyczne polegaja na wkuwaniu na pamięć, ścisłe na myśleniu, które jest trudniejsze. Mi w liceum wmawiano, ze jestem humanistką, ale sie zawzięłam, nauczyłam matematyki i teraz jestem inżynierem. Da się, tylko trzeba chcieć. Moim zdaniem tylko osoby z niskim IQ nie są w stanie nauczyć się matmy na poziomie LO czy np. studiów ekonomicznych. Na technicznych tez się da, tylko trzeba w to włożyć trochę pracy własnej. A nie iśc na studia "humanistyczne", powkuwać na pamięc jakies pierdoły, a potem oczekiwać, że ktoś za to zapłąci 3000zł lub więcej:)

Gość lightless
moze japonistyka w Krakowoe?

Gość kreska nad ziet
Dla ścisłości - dwa i pół roku za ladą, pół roku konkretnego doświadczenia :) Dlaczego uważasz, że praca w sklepie to nie doświadczenie? Zdajesz sobie sprawę, jak się tam czasem zaiwania? Z jakimi wredziznami ma się do czynienia, a trzeba być miłym i uprzejmym non stop? Z bonusów sklepowych - umiem obsługiwać maszynę do totolotka :D

czyli ogólnie masz pół roku doświadczenia :p sorry ale sklep aplikując na stanowiska specjalistyczne itp to się nie liczy. Wredziny są też w biurach i na stanowiskach kierowniczych, więc to mozna szybko opanować. skąd znasz węgierski ?

Gość kreska nad ziet
Autorce doradzam więc mimo wszystko jakiś kierunek ścisły :) Albo kształcący w konkretnym zawodzie. Ja z perspektywy czasu żałuję, że nie zostałam fryzjerką albo kosmetyczką. Zawsze popularny fach w ręku, zarobki niezłe, dofinansowanie z Unii na założenie własnej działalności i heja:)

Gość kreska nad ziet
Jestem po hungarystyce. Przez całe studia był angielski i przez rok fiński.

Gość kreska nad ziet
Co jest złego w hungarystyce? :) Pracowałam w outsorcingu właśnie, ale teraz jest bieda z pracą, jeśli chodzi o moje miasto... A Ty skąd znasz węgierski? Sereg to wojsko, a Betyrsereg pierwsze słyszę niestety :P Co to znaczy?

Gość vfvfvfvvvv
bankowosc np, wkrecic sie an praktyki do duzego banku bo na wyzszych stanowskach dobrze sie zarabia kosmetyczka

Gość kreska nad ziet
Ale spytałam googli, mówią coś ewentualnie o Betyrsereg :P Nie moje klimaty :P

nic złego w hangarystyce nie ma tylko to wyjaśnia skąd znasz :p jedyne znane mi osoby , które znały węgierski były albo pół węgier-polak albo po studiach :classic_cool: ja tam znam angielski , trochę niemiecki a teraz startuję do szwedzkiego :classic_cool: Betyrsereg http://www.youtube.com/watch?v=snScrY_wChk podobno spuszczają niezły oklep węgierskim cyganom :classic_cool:

Gość kreska nad ziet
Widzę, że kafeteria zjadła a z kreseczką i u mnie, i u Ciebie :) Dzięki za link. A to chamy z nich :P Życzę powodzenia ze szwedzkim, bardzo podoba mi się jego brzmienie :)

Tack s mycket ! :) chamy nie chamy , mają tam z cyganami problem. mam queszczon w filmiku z mojego linka koleś wymachuje takim batem w czarnym stroju 2:27 wiesz może jak to się nazywa ? to jakiś węgierski strój i bat czy może ich przebranie jak ku klux klan :D