Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po pierwsze

zmiana czasu - o której łyknąć pigułkę

Polecane posty

Gość po pierwsze

Po staremu, czy z uwzględnieniem zmiany. Zawsze brałam o 18. To co dziś? 18 czy 19?

Gość agataaaatatatatata
bez znaczenia czy wezmiesz o 18 czy o 19, godzina nie robi wielkiej roznicy, beda cie chronic tak samo.

Gość pozdrawiammmmmw
kurwa manekinie. nie wiem ci ile sie łyka te tablety ale dolicz od ostatniego brania 24 h i wyjdzie ci o ktrej masz łyknac. da sie >?

Gość po pierwsze
a dlaczego ty mnie wyzywasz? Co za brak kultury. Grzecznie zapytalam. Trzeba je brać punktualnie, więc pytam.

Gość agataaaatatatatata
nie trzeba ich brac punktualnie, jedna godz nie robi roznicy. jesli bralas o 18 to bierz dalej o 18 i juz, nic ci sie nie stanie

Gość po pierwsze
dzięki

Gość Syllliii
ja przy zmianie czasu przedluzam lub odejmuje pol godziny - czyli w polowie drogi, a nastepnego dnia juz tak jak zegar pokazuje. takie male przygptpwanie organizmu zamiast naglego skoku o godzine. niby nie robi to roznicy, ale zauwazylam, ze jesli biore pigulki punktualnie co do minuty, to wtedy skutki uboczne sa mniej odczuwalne u mnie. a jak jestem na imprezie i cos sie przesunie o 2-3 godziny, to wtedy chodze rozbita i humorzasta przez kolejny tydzien.

Gość Li8
jak wolisz, jezeli masz stala pore, przed jakas czynnoscia, to zazywaj tak jak wczesniej, bo faktycznie przesuniecie godzinne nie zrobi roznicy