Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panie przy kości- nie pisac

PANOWIE- które ciało wybieracie

Polecane posty

levviatam , no nie wcale nie ma :D szczególnie na brzuchu i udach :D wyobraź sobie jak na ciebie siada i te jej boki :O

mieć ma trochę tłuszczu ale fałdami to bym jeszcze tego nie nazwał ;] nie ma też tyle nadwagi aby to jej to jakoś szkodziło

a ciekawe gdybym paniom pokazała fotkę normalnego nie grubego faceta i faceta z brzuchem piwnym? bo mi jedynka się kojarzy tak samo z zaniedbaną macią

panie przy kości- nie pisac -> przyjrzyj się 1 uważnie przecież ona nie ma jakiegoś wielkiego wystającego brzucha. ładny w miarę płaski a do tego ma duże biodra co wielu facetów lubi, i biust niczego sobie.

Gość p40
pani nr 2 miam, kwintesencja kobiecości pani nr 1 atrakcyjna, ale to już nie to :-)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pani numer 1 ciut za gruba plus wiadomo, że osoby o takich kształtach w 99% przypadków mają brzuszek tylko tutaj zadziałała magia photoshopa ;P wygyrwa Pani numer 2 ! wolę szczupłe kobiety

Gość Kuźwa no
Nie czaje po co się wypowiadają na ten temat jakieś pasztety za przeproszeniem. Ja wyglądam jak nr 2 i bardzo się z tego cieszę. W życiu bym nie chciałabyć tak obrośnięta tłuszczem jak jedynka. A nr dwa, to przepraszam bardzo wcale nie jest kościotrup. To że panowie nie stać was na szczupłe laski to już jest wasz problem ale nie dołujcie dziewczyny. I "panie przy kości" też mogły by się przychamować bo widzę że tu sama zazdrość;D Ha 2ok:):) 1bleeexD

Gość subiektywny_oceniacz
żadna

Gość jjjjj jjjjjj
ech , nie wiem czemu uwazasz, ze tylko osoby przy kosci wola 1. Ja osobiscie wygladam jak modelka- chuda, koscista, okropna. Mam spory biust, ale co z tego skoro jestem koscista. Osobiscie wolalabym juz chyba wygladac jak jedynka i wiem, ze moj maz tez. Faceci lubia szczuple ale na obrazkach a w realu lubia sobie 'pomacać'. Dobrze ze chociaz biust mam bo ogolnie jestem z 7 kilo chudsza od 2 spokojnie :(

estetyka musi być zachowana, kobieta na drugiej fotografii wygląda o niebo lepiej niż ta na pierwszej

Gość ruchaczyk chujkowy
dwójkę to bym załadował po same jaja

Gość Faccet
Tylko nr 1, ta na drugim zdjęciu to wysuszony wieszak.

Gość GOWNEO
Ja wybieram tą obsraną!!!!!! :)

Gość wiecie co jest
smieszne w tym calym wybieraniu zdjecia? gdyby wstawila tu zdjecie kobieta o figurze numer 1 i poprosila o ocene to byscie ja wszyscy zjechali ze wyglada jak gruba swiania badz wieloryb, zdjecia wstawialy nawet kobiety szczuplejsze od niej, a i tak zawsze byla mowa, ze gdzies czegos jest za duzo ;)

wiecie co jest -> ja bym nie zjechał takiej bo obie maja chyba najlepszy typ figury, czyli klepsydra, a 1 mam bardziej kobiece kształty choć 2-3 kilo więcej mogły by jej odjąć zamiast dodać uroku ;)

Gość djmfgfjkg
TA NEKROMANTA, JEST BRZYDKA JAK NOC LISTOPADOWA, A WSZEDZIE SIE UDZIELA, CO Z TEGO ZE JEST CHUDA, JEST NISKA CHYBA Z 150CM, BRZYDKA, OKROPNA, SIWE WLOSY, WSIORSKIE CIUCHY!!! AMEN

poza tym co do pani numer 2 chciałbym zauważyć ze ma push-upy przez co jej piersi wydaja się większe :P

Gość szalona ona jest
Levviatan push up to taki biustonosz co ma specjalnie usztywniona i wypelniona miske, nie widac tego na zdjeciu, trzeba byloby dotknac zeby stwierdzic czy to push up :D ten biustonosz na pewno jest usztywniony, ale czy push up, trudno powiedziec :)

Gość szalona ona jest
o nie nie tylko nie gisele, ona ma strasznie meskie rysy twarzy i jest bardzo wysoka :D

szalona ona jest - nie widziałem kobiety która by miała naturalne piersi tak blisko siebie ;p

Gość djmfgfjkg
ale jakos to gisele zarabia grube miliony, a taki pokurcz jak ty moze jej piety calowac

Gość Szalona ona jest
Levviatan oczywiscie ze w dobry staniku jest to możliwe, nie musi byc push up :) djmfgfjkg nie podobaja mi sie kobiety powyzej 175 cm i tyle, a do tego ma strasznie meskie rysy twarzy i bardzo male wciecie w pasie, nie jest kobieca dla mnie i tyle, kazdy ma swoj gust, przykre, ze nie potrafisz tego uszanowac :D:D:D jesli juz mam wybieraca jakas modelke to jest wiele od niej ladniejszych, ta do ladnych nie nalezy, zarabia bo jest jak kameleon i potrafi wspolpracowac z aparatem, a nie dlatego, ze jest piekna

Gość djmfgfjkg
ma ciekawa twarz, ale cialo ma super i ma 180cm. pewnie wolalabys wygladac jak nekromanta, niz jak gisele hahaha

Szalona ona jest - co nie zmienia faktu że ten stanik optycznie powiększa jej piersi :P

Gość ja wybieram drugą mąż pierwszą
kręcą go cycaste i dupiaste laski.