Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poulkiaaaaa

jakei studia mają przyszłość, bo teraz widzę, że techncizne bardzo negujecie..

Polecane posty

Gość poulkiaaaaa

ostatnio było dużo tematów o tym, że studia techncizne niekoniecznie są dobrym rozwiązaniem. co mysliscie o dziennikasrtwie? ekonomi? czy są to zawody z przyszłością? moja znajoma ktoraq pracuje na stanowiski kierowcnizym mówi ze jest duze zapotrzebowanie na osoby studiujące zarządzanie zasobami ludzkimi, jak to jest? przeraziła mnie liczba bezrobotnych inzynierów budownictwa i geodezji:o

Gość twoja znajoma to chyba
zarządza lokalną remizą :o nie od parady skrót HR rozwija się jako Huja Robienie :o

Gość ce, właściwy kierunek
to meble kuchenne

Inżynier budownictwa bezrobotny? Dziewczyno, chyba jakiś nieudacznik. Na całym swiecie z takim wykształceniem bez problemu znajda pracę. Po ekonomi, to może dostaniesz pracę szeregowego pracownika w biurze, a może usiądziesz na kasie w markecie. Nie potrzeba ludzi po zarządzaniu, bo kierowników bez doświadczenia jest jak mrówek. Nie wiem, kto ci takich głupot nakładł do głowy. Po uczelni technicznej i z doświadczeniem znajdziesz pracę.

Gość opustoszała dziewica
a ja ci przytakne wszytsko zalezy od sptrytu. nawet najlpeszy inzynier ktory czeka az sam pracodawca do niego zapuka sie myli i bezprobotnym zostanie. trzebamiec pomysl na siebie

Gość to ty chcesz pójść na
takie studia, jakie wybiorą ci na kafeterii? :-O