Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synchiassas

spirometria :( , czy lekarka je dobrze wykonała ?

Polecane posty

Gość synchiassas

Mam takie pytanie. Byłam ostatnio na spirometrii, Pani pulmonolog zrobiłą mi spirometrię nie zważając na to, że 10 min wcześniej spaliłam 2 papierosy w ciągu pol godziny, miałam tez wielki stras związany z pracą , no i bardzo szybko szłam do przychodni, a ona mnie praktycznie z biegu wzięła na badanie. Nie wyszła spirometria rewelacyjnie, Ale czy brak odpoczynku i papierosy wcześniej nie wpłynęły na wynik badania ????

Gość Marynarka wojenna
A jaki niby mialoby miec to wplyw? Pojemnosc pluc sie nie zmienia. Tak samo jak wzrost sie nie zmienia pod wplywem zapalenia papierosa czy biegu.

Gość synchiassas
nie chodzi mi o pojemność. pojemność mam akurat dobra. Chodzi mi o przepływa powietrza.

Gość synchiassas
powiedziałą mi , że to od papierosów, albo alergia, albo coś tam pobadała nic nie słyszałą i dała wziewy, a ja nie czuję żadnych duszności mam 30 lat i pojemnośc płuc mam b, dobrą ponad 100 , chodzi mi , że miałam słaby przepływ w oskrzelach, tzw, skurczyły się do 75%.

Gość akksjaja
powtórz spirometrię

Gość klopsikiuu
Jeśli chodzi o spirometrie to ja swoją wykonywałam w Centrum Zdrowej Skóry Damian. Wszystko bezproblemowo i wyniki otrzymałam bardzo szybko. W dodatku teraz Damian.pl otwiera swoją działalność kosmetyczną. Warto zapoznać się z ofertą.

Gość gość
panikujesz z powodu spirometrii, która sprawdza głównie pojemność płuc, a palisz takie ilości fajek ? wiadomo, że sobie obniżasz tym jakość oddychania. żałosne. sama swojego zdrowia nie szanujesz, to nie oczekuj, że inni będą 🖐️

Gość kokororo
Ja spirometrię wykonywałam w Centrum Zdrowej Skóry Damian. Polecam wszytsko bardzo profesjonalnie i niedrogo. Dodatkowo teraz Damian.pl otwiera nową działalność kosmetyczną. http://www.czs.damian.pl/oferta/spirometria/

Gość bartolpalo
Spirometria to ważne badanie warto je wykonać u specjalisty. Ja swoje wykonywałam w Centrum Zdrowej Skóry Damian. Wyniki otrzymałam bardzo szybko. Dodatkowo mają wykwalifikowaną kadrę specjalistów. http://www.czs.damian.pl/oferta/spirometria/

Gość joasiadziuka
Ja wykonywałam spirometrie w Centrum Zdrowej Skóry Damian. Obsługa bardzo profesjonalna wszystko mi dobrze wytłumaczyli dodatkowo wyniki dostałam bardzo szybko. Za niedługo wybiorę się tam z moim synem, gdyż też tak jak ja ma podejrzenie astmy oskrzelowej. https://www.czs.damian.pl/oferta/spirometria/

Gość tabsen
Zgadzam się, jeśli chcesz mieć pewność, że spirometria zostanie wykonana odpowiednio to skorzystaj z profesjonalnej firmy, zdecydowanie mogę polecić CZS Damian, bardzo profesjonalnie wykonują wszelkie zabiegi.

Gość gość
Skończ już z ta reklamą. Ten caly Damian to jakies dziadowstwo ze musi sie tu reklamowac za posrednictwem deb...li. Wypad.