Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomocyLudzieZUdanychZwiązków

Seks, minetka, lodzik - kolejność w związku

Polecane posty

Gość PomocyLudzieZUdanychZwiązków

Słuchajcie, zastanawiam się, czy jak chłopak robi dziewczynie minetkę, to ona ma jakiś niepisany obowiązek/ moralność się odwzajemniać? Nie uprawiają jeszcze seksu, więc facet zostawałby "na lodzie". Szczerze mówiąc nie widzi mi się to już w kilka miesięcy po poznaniu, nie chcę, żeby potem myślał, że jestem chętna i pewnie z bylymi tak samo postepowałam. Póki co mamy poważne zamiary wobec siebie. Trochę to paradoksalne i zamieszane, wiem. Chcę po prostu trzymać klasę. Czy więc lepiej nie powolić mu póki co zajmować się moim motylkiem, żeby nie czuć presji odwzajemnienia? On bardzo nalega na to, żeby mnie pieścić oralnie. Sam by nie mówił, żebym zajęła się teraz nim, ale równie głupio by mi było robić to, jak też patrzeć jak on idzie skończyć do łazienki :/ Szczerze mówiąc seks oralny to dla mnie nawet więcej niż klasyczny. Dla mężczyzny lizanie kobiety to sama przyjemność, dla kobiety w pewnym sensie poniżenie (nie jeśli będzie z tym mężczyzną do końca życia, jest jej mężem lub narzeczonym, ale jeśli on ją kiedyś zostawi - to tak). Czuję się jak gimnazjalistka pisząc to wszystko tak niegramatycznie i trochę bezsensownie, może jednak ktoś mnie zrozumie i doradzi. Np. kobieta, która miała podobne wątpliwości.

Bycie lizaną przez kochającego mężczyznę to poniżenie dla kobiety?!?! Skąd bierzesz takie głupoty?!?!!?

Gość andrrrr
jesteś dziwna :O

zrobic loda partnerowi ktorego kochasz lecz nie macie slubu to ponizajace, a po slubie to juz nie bo to na cale zycie. z kad ty jestes, wypizdowa gornego, co rozwody sie u ciebie nie zdazaja. a jak mu sie lody znudza i bedzie ci chcial przekluc ci anusa to dla ciebie to nie bedzie ponizajace bo przeciez bedziece razem na zawsze a przed slubem no nawet przez mysl ci taka ewentualnosc nie przeszla. skoro go kochasz to chyba nie mysliz o tym ile ma trwac ten zwiazek, z zalozenia jest na zawsze nie zaleznie od cyrografow. a seks jest po to zeby czerpac z niego przyjemnos a nie czekac bog wie na co. a moze to jest twoja jedyna szansa zeby ci ktos muszle wylizal a kiedys sie roztaniecie i nikt inny nie bedzie chciel tego dla ciebie zrobic, nawet nie wiesz co stracisz a i tobie korona nie spadnie jak mu loda zrobisz, malo tego jak zrobisz tak jak nalezy to ten zwiazek raczej sie wzmocni a nie bedzie myslal ze jestes puszczalska, zawsze mozesz powiedziec ze to przy nim wlasnie sie przelamalas zeby sprobowac