Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podjaranyY

Dupeczka do oceny ;)

Polecane posty

Gość podjaranyY
A jednak się boję :) i nie posunę się do tego, bo w sumie mi na niej zależy i nie chce jakiegoś rozgłosu, jeśli w ogóle nie kłamiesz i na prawdę ją kojarzysz, w co wątpię

Gość pytanie do autora
No nie musisz. Ciebie też możliwe, że znam, skoro mieszkasz niedaleko :)

Gość podjaranyY
Jeśli mieszkamy nie daleko, i znasz osobę ze zdjęcia to mi powiedz co o niej myślisz ;]

Gość pytanie do autora
Chyba najlepiej, jak Ci powiem, że to moja bliska przyjaciółka. No chyba... bo może ktoś jeszcze w tym województwie ma taką sukienkę, biżuterię, taki kolor włosów, paznokcie i ciało. Od dzisiaj będzie wiedziała, że ma cichego wielbiciela. Ale nie powiem, że dałeś jej zdjęcie. :)

Gość podjaranyY
Ona i tam mnie niestety nie zna;/ Ale miałeś mi powiedziec co o niej sądzisz:)

Gość 100% niezawodnej ochrony
Autorze, też mam pytanie. Co prawda nie znasz tej dziewczyny, ale jestem ciekaw jaki to jest typ. Spokojna dziewczyna, imprezowiczka, co o niej wiesz tak z obserwacji? No to rzeczywiście jest o czym dyskutować... :P

Gość pytanie do autora
Nie wiem, co Ci napisać. Nie wiem, czy lubisz takie dziewczyny. Ma wszystkie cechy, które cenię u dziewczyn i dobrze się z nią dogaduję. Spróbuj, może nie pożałujesz. :)

Gość pytanie do autora
do 100% niezawodnej Cicha woda z niej taka :) skoro pytasz o imprezy, to lubi i chodzi często :)

Gość pytanie do autora
Nie wiem, czy ona mnie uważa za przyjaciółkę tylko. Jeszcze przyszło mi do głowy, że możesz być nią autorze i tego nie przewidziałem...:)

Gość niepodjaranY
nie prawda :)

Gość niepodjaranY
Autorko odezwij się ;)

Gość podjaranyY
jestem autorem, nie autorką. Moim zdaniem z wyglądu jest idealna, na prawdę często widzę jak wielu się za nią ogląda, a jeśli chodzi o charakter to nie wiem nic, wiem ze lubi się uśmiechać ;) bo często widze jej piekny uśmiech

Gość biedaczysko_to_ja
traktujesz kobiety jak towar.

Gość podjaranyY
A mylisz się. Niestety;]

Gość niepodjaranY
Ja myślę, że autor jest w porządku w miarę, tylko po prostu zafascynowany tą dziewczyną. Też tak miałem. Autorze, nic nie wiesz o niej zupełnie? Mniej więcej jaki to jest typ chociaż dziewczyny? Spokojna, poważna, czy hulaszcza bardziej taka? Fajnie jakbyś mi odpowiedział na to pytanie, bo mam takie pewne rozkminy na ten temat w swojej głowie. :)

Gość niepodjaranY
Napisz jak Ci się wydaje

Gość oj chlopie
widzisz jaka spodniczke nosi? taka ze majtki widac. skromna dziewczyna takiej nie zalozy ani pozadna.

Gość djngdhjgf
Moim zdaniem jakas taka plaska i nieksztaltna ;P ale to tylko moje zdanie ,bo ja lubie okragle ,odstajace i jedrne pupcie ;P

Gość komil518
fajny tyłek

Gość podjaranyY
Uważacie że ta nie jest jędrna?moim zdaniem jest, laska jest szczupła, idealna więc taka pupa idealnie pasuje. ja na prawdę nic o niej nie wiem, widziałem ją tylko kilka razy, mam jej zdjęcie znam jej imię no i tyle . . .A to ze nosi krótkie spódniczki nie znaczy ze jest jakaś gorsza, ani puszczalska, ma co pokazywac więc niech sobie nosi, ja się z tego nawet ciesze ze ma taki styl a nie inny :)