Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia***

Pytanie do kobiet które już rodziły, propos fizjologii .

Polecane posty

Gość olcia***

Zesrałyście albo zeszczałyście się w czasie porodu,bo słyszałam że takie rzeczy się zdarzają?

Gość aha i achhhh
kiedyś to nam lewatywę robiono wcześniej, a jak teraz jest to nie wiem i nie zamierzam już wiedzieć :D

teraz to nie dopuczczaja do porodow bez lewatywy! ja wolalam miec zrobiona bo chcialam urodzic dzidziusia a nie gowniarza.

Gość werf4
nie słuchaj, nie robi się lewatyw już. niestety na pewno sie zesrasz jak nie przed porodem z bólu to w trakcie-nic co ludzkie nie jest nam obce

Będziesz srała pod siebie z bólu, to normalne. Nawet lewatywa ci nie pomoże, bo jelita mają co najmniej 5 metrów długości.

Gość Elliot
Ja miałam robioną lewatywę przed porodem... i w trakcie porodu nie było żadnych niespodzianek;p

Gość
1. jelita maja 12 metrow 2. dopuszczalna jest lewatywa na zyczenie, w niektorych szpitalach rutynowa 3. wolisz cesarke i rane ktora goisie tygodniami ( w srodku), i to ze w ciagu pierwszych dni nawet usiasc nie mozesz bez bolu czy zasmiac sie, a o pojsciu do toalety nie wspominajac, kolejny tydzien na przeciwbolowkach, a dopiero potem zaczyna byc normalnie? masochizm przeciez sa znieczulenia... a i lewatywe na zyczenie mozesz zrobic. albo wybrac sobie tai szpital badz polozna, gdzie mozna.

Gość nie ma obaw
lewatywa załatwia ten problem