Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katowiczanka123

golenie męskich włosów łonowych

Polecane posty

Gość Katowiczanka123

Co sądzicie o goleniu włosów łonowych ?? Zaproponowałam to mojemu mężowi to meni wyśmiał bo powiedział że koledzy w pracy by go śmiechem zabili :( Chodzi o to że po pracy idą sie myć i wtedy by mogli zobaczyć

Gość olek_kfach
A to on ma sie podobac kolegom w pracy czy Tobie!!!!

domyślam sie że od Ciebie wymaga depilacji i Ty tez powinnaś niego wymagać tego samego

to on się kocha z kolegami z pracy czy z tobą? to tobie ma być przyjemnie podczas seksu i aby włosy ci w zęby nie chodziły podczas orala a nie ma być zapuszczony "dla nich"

Gość gfjo
no w takim typowo meskim srodowisku to rzeczywiscie by go wysmiali. niech ogoli, jak bedzie mial urlop...

Gość edo
JAK MA MAŁĄ FUJARĘ TO MUSI GOLIĆ ,INACZEJ BĘDZIE MUSIAŁ GO SZUKAĆ GRZEBIENIEM!!!

Gość wefar
a moj kurwa goli

Gość Katowiczanka123
z tym urlopem to dobra myśl :)

on z kolegami owszem ma problem jednakze klaczorom mowimy zdecydowane NIE ;)

Gość kasiaaa26..
ja swojemu powiedziałam żeby się ogolił to on powiedział że w życiu tego nie zrobi ale tu nie chodzi o to że jemu sie to nie podoba tylko o to że raz tak zrobił i potem miał wszystko podraznione czerwone itp itd. ja mu na to że ja tez przestane sie tam golic a on że jemu to pasuje boon woli nieogolone no i tak sie skonczyła rozmowa :/

Gość dfaffffffffff
moj też goli, nie na zero, bo codzien z maszynka nie lata, ale raz na jakiś czas, zeby busz nie odrósł, to duza wygoda przy oralu.

Gość Mój chłopak goli.
Na filmach co oglądam też wszyscy mężczyźni są ogoleni. Jak nie całkiem to włoski bardzo krótkie mają. Nie wyobrażam sobie żeby zostawiać takie krzaczory jak kiedyś widziałam na zdjęciu. Ładniej jak jest ogolone.

Gość kjkjkjhh
Powiedz mężowi, że jak koledzy będą się śmiać to może powiedzieć, że ciebie to podnieca i że sama mu ogoliłaś. Do tego niech ma malinki na ciele to jeszcze będą mu zazdrościć.

Ja juz od wielu lat gole sie regularnie, nie calkiem - zostawima pare wloskow nad penisem.

jak ja swojego porpsilam o ogolenie sie to od razu to zrobil i teraz ciagle jest ogolony - na szczescie nie bylo problemow

Ja jak do tej pory nie mialem parnerki ktora by twierdzila ze zarosniety lepiej wyglada. Oczywiscie gusty sa rozne. Ja sam jestem zwolennikem ogolonych kobiet, jak mialem 12 lat to mi sie zarosniete podobaly. Teraz nie.

Gość facet12712701
oczywiscie ze powinien sie golic to nie XVI wiek.... to chyba oczywiste i higieniczne

Gość Katowiczanka123
Ja sie gole na zero no może czasem zostawię paseczek :) ale generalnie na zero bo go to podnieca ;]

Gość nines40
ja jak sie depiluje to tez depiluje mojego meza , ale wtedy zabawa zaraz mu staje no i ja tez sie robie mokra

Gość Serafina_90
Ja lubię jak mój facet podcina włosy tak, że ma krótkie, ale nie chciałabym żeby całkowicie golił! Ale jeżeli chodzi o jajka to jestem za tym, żeby je golić. ;)

Gość Katowiczanka123
Ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość asdffffffffffffffs
katowiczanka a może masz ochote na mojego kutasa w twojej cipce??

Gość Katowiczanka123
A może masz ochote na kop w jaja ?

no coz, mnie osobiscie golenie wlasnych wloskow podnieca, przyjaciel sztywnieje, momentalnie robi sie mkokry... golenie wlasciwie rytualnie juz laczy sie u mnie z wytryskiem :) ave!

Gość Gość
Dnia 28.03.2011 o 11:19, Gość facet12712701 napisał:

oczywiscie ze powinien sie golic to nie XVI wiek.... to chyba oczywiste i higieniczne

A zjeżdżaj mi z tym goleniem się. Mam gdzieś taką "higienę", że trzeba robić z siebie ped*ła. Rób se co chcesz ale ja nigdy się nie ogolę w innym miejscu niż twarz :)