Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca czegoś tam

Co zrobić z facetem żeby wykazywał większą inicjatywe???

Polecane posty

Gość pragnąca czegoś tam

Hej Jesteśmy parą od kilku lat. Seks właściwie jest super tyle że mi zaczyna brakować tego czegoś. Facet generalnie jest zawsze chętny - odmówił czasami ale to można na palcach jednej ręki policzyć. Problem polega na tym że on jeśli w ogóle inicjuje seks to zabiera mnie od razu do łóżka. Nie chce się kochać tylko w łóżku. Kiedyś miał fazę na seks przed lustrem ale to już przeszłość. Generalnie dobrze reaguje na moje pomysły ale nigdy nie ma swoich. Próbowałam go zmobilizować w różny sposób. Kolacyjki, bielizna mega seksi, winka srinka, kuchnia, łazienka, łąka no cuda wianki ale to była moja inicjatywa. On nie zaczaił że ma postępować podobnie - łóżko i koniec. A bo mu niewygodnie, a bo coś. Co ja mam zrobić aby on zaczął lekko eksperymentować?

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl