Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadia_22

moje jedyne marzenie II

Polecane posty

cześć dziewczyny. Jeśli każda z was pragnie maluszka a z miesiąca na miesiąc w dniu spodziewanej @ chodzicie cale zestresowane bo choć bardzo nie chcecie ona przychodzi. To może podzielmy się tymi myślami. może ten rok jest właśnie dla nas, będziemy się razem wspierać, mobilizować, opowiadać o swoich odczuciach i cieszyć się z tymi którym to marzenie się spełniło. jeżeli chodzi o mnie to ja staram się już o dzidzie od października. Dla niektórych to mało dla innych długo ale dla mnie to wieczność. Myślałam ze z momentem kiedy zdecydujemy sie na dzidzie i zaczniemy działać to dwie kreseczki na teście będą w mgnieniu oka. Niestety to nie jest takie proste. Z miesiąca na miesiąc w dniu spodziewanej @ przychodziła @!. A razem z nią ból i smutek.

Gość Rihanao
A jak dlugo sie juz starasz? bo ja 2,5 roku:/

Gość Rihanao
mi na poczatku tez sie wydawalo ze szybko sie uda:/ ale niestety czeka nas byc moze a napewno inseminacja ale rzadko sie za 1 razem udaje

o dziekuje za uwage. jezeli chodzi o mnie to my staramy sie od 6 miesiecy. zawsze myslalam ze jestem z drowa nic mi nie dolega to z zajsciem w ciaze nie bedzie problemu ale niestety zycie bywa brutalne. nie rozumiem jednego czemu u niektorych jest ciaza niechciana a i co tak bardzo chca maja z tym ogromne problemy

Gość JAK SIE NIE PODOBAAA
TO NIE WCHODZIC I NIE CZYTAC PROSTE!!!!!!!!!!

Gość blublum
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Rihanao
nadia_22 a ty sie nie martw napewno ci sie uda zdrowym parom udaje sie do roku czasu nawet co ja mam powiedziec

Gość blublum
no to juz nie macie:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

...tylko nie przejmuj sie dogadywaniem pustych kartofli, bo jak ktos serca nie ma to szkoda zwracac na niego uwage... pozdrawiam cieplo i zycze powodzonka :)

rihanao ty tez sie nie mart napewno bedzie dobrze nie ma co sie zalamywac, denerwuja mnie te wscipskie staraczki . macie swoj topik to miejcie my mamy swoj

Gość Rihanao
nadia_22 a w jakim jestes wieku? robilas jakis badania po w sumie 6 miesacy to nie jest praktycznie duzo ale mozesz porobic badania

Gość Rihanao
nadia_22 no niby niema ale latka leca jakby nie bylo a mi sie juz cierpliowsc skonczyla i licze tylko na inseminacje!!!ale co przeszlam i wycierpilam to wiem tylko ja

mam 22 lata badan jeszcze nie robilam wybieram sie w tym tygodniu bo ostatnio jak mam@ to pierwsze 2 dni mam takie plamienie tylko a pozniej normalny okres i wlasnie jak tak pisalam to to sa oznaki z problemem zagniezdzenia czyli tez nie zaciekawie.

Gość Rihanao
ooooooooooooooo to jestes jescze bardzo mlodziutka ja juz mam 29 poczekaj jeszcze z 2 miesace jak sie nie uda to wtedy idz do lekarza na badania

rozumie cie bo nasi m niby sa nam najbliżsi ale nie zawsze rozumieja wszystko tak jak my kobiety

Gość Rihanao
wlasnie jak tak pisalam to to sa oznaki z problemem zagniezdzenia czyli tez nie zaciekawie. tzn?????? ja tez ma jakis czas najpierw plamienia a potem sie rozkreca ale to jest nic strasznego czasem tak jest

moze jestem mloda ale nie traktujcie mnie czasem jak jakas gowniare my naprawde chcemy miec to dziecko. a ty czemu liczysz tylko na inseminacje?

Gość Rihanao
tzn ja i moj m w tej sprawei sie dogadaujemy to jaks próba dla naszego malzenstwa poprstu ale wiecej mnie wspiera moj maz my sie juz pogodzilismy z ta mysla ze na nature nie mamy co liczyc na poczatku bylo rozczarowanie ból placz ale z biegiem czasu przyzwycailam sie juz do tej@

czyli ty tez tak masz ale wiesz mi te plamienia to wziely sie tak od 2 miesiecy takze to jest dla mnie dziwne i nowe i rozregulował mi sie troche okres dlatego wybieram sie do gin

Gość Rihana0
bo u nas wiemy co jest przyczyna w maju powtórka badan i potem wizyta w klinice i raczje inseminacja 2,5 roku sie juz staramy troche za dlugo a ja juz sie pogodzilam z tym ze w taki spsób sie nie uda juz a my juz nie chemy dluzej czekac lata leca

a pomyslec ze kiedys z utesknieniem czekalysmy na ta @ bo balysmy sie ze bedziemy w ciaży. ty tez tak mialas?

Gość Rihanao
nie ja tak nie mialam nigdy moja mlodsza sisotra jest w 5 miesacu ciazy a my stoimy ciagle w miejscu:(

ale wiesz moja kolezanka tez starala sie prawie 4 lata az odpuścili i wogole przestali myslec o tym ze beda mnieli kiedys dziecko poprostu zrezygnowali. az ty nagle okazalo sie ze jest w ciazy. teraz maja 3 miesieczna sliczna coreczke. duzo z nia o tym rozmawialam i mowila mi ze lekarz jej powiedzial ze kiedy przestali o tej ciazy myslec i kazdy sex kojarzyc tylko z tym czy teraz juz zajdzie czy nie to wtedy zmienia sie tez cos w psychice i ze ta ciaza staje sie bardziej osiagalna niz kiedykolwiek

Gość Rihanao
jestes jezcze mlodziutka uda ci sie napewno poprstu nie trafiacie w ten moment i tyle czasem musi to potrwac niema nic od razu moje kolezanki tez sie staraly 4 miesace 6 miesacy po 8 miesacy a nawet po 12 miesacy wiec glowa do góry u mnie to co innego

spokojnie bedzie dobrze przeciez jest sporo rozwiazan na zajscie w ciaze a rodzina nie pyta sie kiedy wy bedziecie miec dzidzie?

Gość Rihana0
na nas to nie dziala my juz odpuslilismy 1,5 roku temu ja zmienilam prace isei w niej spelniam chodze na kursy doksztalcam sie mam mnustwo zajec od tego czasu 1,5 roku czasu u nas to nie dziala a nie mozemy czekac w nieskoncznosc u nas jest konkretna przyczyna i tylko kwalifikuje sie do inseminacji

bo to pytanie jest chyba najbardziej bolesne i to jak widze u innych kolezanek czy w rodzinie dzidzie i tak mysle czemu nie ja

Gość Rihanao
tak rodzina sie pyta ale zawsze powtarzam ze do majtek i portfela sie ludziom nie zaglada wiedza tylko mi tesciowe i moja mama pozatym nikt i tak by tego nie zroumilam bo przez to trzeba przejsc