Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z buta ją

jak pomuc maltretowanej sąsiadce

Polecane posty

Gość z buta ją

sąsiad jest byłym gliniarzem od jakiegoś czsu widze że sąsiadka jest albo podrapana albo ma jakieś siniaki czesto slysze wyzwiska i awantury widze ze jest wystraszona wygląda jak wrak człowieka ,kiedyś gdy była u nich awantura inna sąsiadka wezwała policje ,to sąsiad nie wpuścił ich do mieszkania tylko słyszałam jak mówił że tez jest policjantem a żona jest psychiczna i miała atak histerii,nie moge już na to patrzeć a na policje nie będe zgłaszać bo to kumple

Gość qawa i cuqierki
zgłoś anonimowo do MOPS ,może tam by się zainteresowali tą kobietą

Gość ruanda
Słyszysz awanturę - zadzwon na policję, anonimowo, i dzwon za każdym razem, kiedy słyszysz wrzaski, wątpię, czy coś z tego wyniknie, ale choć narobisz mu obciachu, a sąsiadka będzie miała świadomość, że inni wiedzą o jej sytuacji. Policja ma obowiązek interweniować, i zostaje ślad w papierach. Ale widać ona nie zgłasza przemocy, więc na siłę jej nie pomożesz. Skąd wiesz, że jej trzeba pomóc? jest dorosła, gdyby chciała - to by się rozwiodła. Za nią tego nie załatwisz.

Gość ropuchaaa
naucz sie ortografii cymbałko może to jej pomoze

pomÓc co najwyżej! nie od dziś wiadomo, ze policjanci tłuką swoje żony, istnieje w tym półświatku zmowa milczenia, dlatego m.in. tak niechętnie interweniują w sprawie awantur rodzinnych

no i co z tego ze zrobila blad??? a ty dziewczyno dzwon na policje!! za kazdym razem!! czego wy sie ludzie boicie?? Ze co?? bo gliniarz to jest nietykalny??? Czy wy wiecie ?do czego ?moze taki psychopata doprowadzic drugiego czlowieka?? Zemna malby przessrane!!!Tylko by krzyknyl ,a juz mial by wladze pod dzwiami!!!Wiecej odwagi ! kobiety! nie dajmy sie!!!

Gość to poczekaj ... i zgłoś
na policję jak już porąbie jej ciało po wbiciu noża w serce lub inaczej sobie ulży ... bo przecież to KUMPEL ... Wielkie Brawa się należą .. jak to się potocznie mówi : WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE ! skoro nie masz zamiaru pomóc to po kiego grzyba zakładasz topik??? jak ty sobie wyobrarzasz pomoc ???? dzieleniem się tą informacją w necie ! i co masz nadzieję że inni za ciebie wykonają telefon zaufania !!!! a twoje sumienie pójdzie spokojnie spać - śmieszny jesteś !!!!! Wiwat solidarność plemnieków ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to poczekaj ... i zgłoś
małe sprostowanko ... śmieszna jesteś ... tak miało być ...

Gość pręzydętowa
teraz wszystkim wolno robić błędy odwalcie się od niej ,a tak serio to racja że psychol potrafi z człowieka zrobić zupełny wrak ,ja żyłam z takim potworem ktory maltretował mnie psychicznie bez świadków w "białych rękawiczkach"tylko cud sprawił że się z tego wyzwolilam ,kto takiej przemocy nie doświadczył nigdy nie zrozumie

Gość z buta ją
najlepiej huzia na józia ,a co ja jestem winna że policjanci łobuzowi pomagają bo pewnie w domu sami baby leją ,ja nie mam takiej sily żeby z nimi zaczynać wojne a ta kobiecina to jak wyżej pisalam boi sie własnego cienia ,dlatego pytam jak jeszcze inaczej można jej pomóc,mnie sie wydaje żeby z nią tak ktoś porozmawiał jakiś urzęd nik sama nie wiem kto i powiedział co może zrobić ,bo może ona nie wie gdzie iśc po pomoc bo przcież nie na policje