Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_pigwa

Urządzamy dom na wiosnę!

Polecane posty

Gość beata_pigwa

Generalnie założenie jest takie: Wpisujcie tutaj swoje pomysły na "odświeżenie" wnętrza swojego domu na wiosnę. Nowe dywany, pościel, może meble.. piękne słonko świeci, więc może jakieś dekoracje okien ? Zapraszam do dyskusji!

Gość nowa narzuta na kanape
poduszki wiosennie ubrane. Kwiaty (tulipany) w wazonie.

Gość opiniodawca
Moze posprzątac i pozamiatac ?

Gość marioopl
Może nowy parkiet, albo renowacja?

Gość gość
Mnie zainspirowała do poszukiwań ciekawych innowacyjnych trendów oferta betonu architektonicznego VHCT.PL. Wygląda to wyjątkowo oryginalnie na tle typowych i standardowych wystrojów wnętrz.

Gość gość
Na mnie zrobił ogromne wrażenie beton architektoniczny jako element dekoracyjny w mieszkaniu i postanowiłam zamówić taki projekt i płyty do swojego mieszkania w firmie VHCT.pl. Już nie mogę się doczekać realizacji. Wizja jest bardzo nowoczesna i przyszłościowa zarazem, nie ukrywam, że również praktyczna.

Gość gość
Może i do wiosny jeszcze trochę czasu (...niestety), ale już dziś warto pomyśleć o wiośnie. Może od razu humor się poprawi. :) Przesyłam inspirację, która dla mnie okazała się bardzo pomocna w minionym roku: http://www.dopoznania.pl/poznan/pl/porady_i_newsy/porady/wiosna_w_domu.html A już teraz możemy wprowadzić trochę świeżości do naszych domów, wstawiając kwiatki w wazon :)