Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiLa86

Jak mu pokazac, że chcę prawdziwego zwiazku??

Polecane posty

Gość LiLa86

Dziewczyny, poznalam faceta dwa miesiace temu. wpadlismy sobie w oko od pierwszego wejrzenia:) wymienilismy sie numerami i tak zaczelismy pisac ze soba. Po tygodniu spotkalismy sie na drinka. On jest troche niesmialy tak jak ja, ale mimo to rozmawialo nam sie dobrze i czulam sie przy nim swobodnie. Pzniej znow kilka dni pisania i kolejne spotkania (co kilka dni) na 4 randce wyladowalismy w lozku.. zostalam u niego na noc i bylo cudownie. Nie zachowal sie jak stereotypowy facet. po wszystkim byl czuly, kochany nie chcial mnie wypuscic z domu:) jak tylko sie rozstalismy od razu do mnie napisal:) od tego czasu kazde nasze spotkanie konczy sie u niego... zachowujemy sie jakbysmy byli para ale tak nie jest, chyba oboje boimy sie wyrazic swoje uczucia. jak mowilam mu ze spotkalam sie z kolega to widzialam ze chyba jest zazdrsony ale staral sie to ukryc... nie wiem tez dlaczego ale np rzadko pisze mi publiczne wiadomości na portalu spol. a do innych kolezanek pisze czesciej - co mnie zreszta irytuje. dodam jeszcze ze raz po 3 dniach ciszy napisal do mnie "rozumiem, ze to ja mam sie zawsze odzywac" tak wiec od jakiegos czasu zdarza mi sie odezwac ale boje sie ze pomysli ze sie narzucam... czy przy kolejnym spotkaniu kiedy powiedzmy bedzie chcial mnie pocalowac mam go przystopowac i pogadac z nim o tym co tak naprawde nas laczy i do czego to prowadzi? Roznia nas 4 lata, ja mam 25 on 29 ale czasem wydaje mi sie ze to ja jestem bardziej dojrzala...

Gość trussssssssski
wstydzi się... może sama zacznij rozmowę na ten temat.

Gość fgrtytty
Powiedz mu ze chcesz wiedziec na czym stoisz. Mozliwe ze ona sam jeszcze nie wie czego chce...

Gość LiLa86
ja rowniez nie naleze do odwaznych. jak moge zaczac taki temat? nie chce tez zeby sie wystraszyl...

Gość LiLa86
no wlasnie jak jestesmy razem to wyglada na takiego co wie czego chce ale potem dwa dni ciszy... i nie wiem czy nie odzywa sie bo czeka na moj ruch czy moze jest zajety innymi kobietami. Musze postawic sprawe jasno, najwyzej przestaniemy sie spotykac

Gość sdfghjkqwertyuiasdfghjk
za duzo dalas za szybko w ogole nie wyjdzie z tym facetem znam swiat jakby wychodzilo nie musialabys tu pisac ale nie przejmuj sie oni i tak wszyscu skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo

Gość trussssssssski
może najlepiej prostu z mostu, czy chce być z tobą czy interesuje go tylko zabawa.

Gość zadowolona_24
czemu sie nie odezwalas kiedy 3 dni nie pisal? chcialas zobaczyc czy mu zalezy? szkoda ze nie pomyslalas ze on tez moze na to czekac. A na czwartej randce potrafilas isc do lozka, ale napisac juz nie. Mogl sobie pomyslec ze cos jest nie tak.

Gość LiLa86
ale w jakim sensie ze cos jest nie tak? ja staram sie nie pokazywac mu ze mi zalezy bo sie boje... ostatnio widzielismy sie w czwartek, piatek i kawalek soboty... weekend byl tylko dla niego i nie wiem czy mam sie teraz odezwac pierwsza?

Nie pokazuj, ze Ci zalezy, nie dzwon, nie interesuj sie, rob scenki pt. Mam innych kolegow- facet pomysli, ze jestes z nim tylko dla zabawy i znajdzie taka, ktora nie bedzie zgrywala ksiezniczki i wiecznie niedostepnej gwiazdki... A ty bedziesz plakac po forach, ze cie olal, ze nie walczyl, nie staral sie, ze chodzilo mu pewnie tylko o seks i ze wszyscy faceci to takie same swinie :D heh...

Gość zapach pomarańczy...
Lila86 To co zdobywamy z najwiekszym trudem najbardziej kochamy. Nie jest sztuką zdobyć ciało drugiej osoby, ale jej serce. Rozmowa, to podstawa dobrego zwiazku, trzeba czasu, żeby poznać charakter drugiej osoby, jej wady i zalety. Ty po fizycznym oddaniu nie wiesz, czy facet kocha ciebie, czy twoje ciało. Boisz sie nawet do niego zadzwonić, bo co sobie o tobie pomyśli. Ty go jeszcze nie znasz, a chcesz budować zwiazek na fizycznym pożądaniu. A gdzie szczera rozmowa i zaufanie? Kobieta i mężczyzna w związku mają być dla siebie osobami do życia i do kochania. Zapytaj o dalsze plany swojego wybranka, czego się teraz obawiasz? Jeżeli w rozmowie z tobą będzie tworzył wizję przyszłości dotyczącą was obojga, pozna cię ze swoją rodziną, to rokuje dobrze na wasz przyszły związek. Nie słowa, lecz czyny mężczyzny świadczą o jego zaangażowaniu i uczuciu do twojej osoby.

Gość zadowolona_24
skoro sie nie odzywa to napisz normalnego smsa "co slychac? czemu sie nie odzywasz?" dodaj usmiech i czekaj na jego odzew. Naprawde nie ma co udawac dziewczyny nie do zdobycia i milczec, bo facet tez moze cie olac jak ty jego. W dalszym rozwoju sytuacji radze z nim nie sypiac ot tak se, jesli chcesz zeby traktowal cie powaznie. Poznajcie sie lepiej a pozniej lozko

Gość GGGGGGGGGGGGGGGGGGG77
NIE MOZESZ TEGO MU KURWA POKAZAC ZA POZNO DOCIERA DO GLOWY CZY TYLKO DO CIPY

Gość LiLa86
zapach pomarańczy i zadowolona_24: dzieki! macie racje, nie warto udawac tak nie dostepnej tym bardziej ze poszlam z nim juz do lozka.. robilam tak ze strachu przez ewentualnym odrzuceniem, ale mam dosc tej niepewnosci i wole sie dowiedziec czy on sie mna tylko bawi czy rzeczywiscie chce sie spotykac tylko ze mna... dlatego napisze dzis do niego pierwsza ;)

Gość zadowolona_24
daj znac pozniej czy sie odezwal.

Gość LiLa86
ucieszyl sie ze napisalam !!! :)

Gość laaallllaaa
POsłuchaj, wstrzymaj się z rozmową i pytaniami"co dalej z nami?". Po prostu go obserwuj a dowiesz się, czy mu zależy. To początek znajomości, spotykacie się często, gadajcie codziennie i daj temu czas ale nie wyskakuj jak filip z konopii z zarzutami, że pewnie on cię nie chce i tylko sie tobą bawi.

Gość LiLa86
laaallllaaa: fakt nie moge oczekiwac wiele skoro nie jestesmy razem, jednak jestem osoba, ktora angazuje sie. moze to za wczesnie zeby tak sadzic ale czuje ze jest tym wlasciwym tylko nie wiem jak dalej z nim postepowac. co jesli nie postawie sprawy jasno i okaze sie ze to byla z jego strony tylko zabawa? jesli sama sie nie okresle moze myslec ze wlasnie taki rodzaj znajomosci mi odpowiada...

Gość chinota
ty jesteś bardziej dojrzała?... nie nazwałabym tego w ten sposób skoro sypiasz z przygodnymi facetami. A co do prawdziwego związku, to chyba na razie mu pokazałaś że właściwie chcesz czegoś przeciwnego - seksu bez związku. To chyba nie najlepszy początek jeżeli zależy ci na prawdziwej miłości...

Gość zadowolona_24
no to super ze sie ucieszyl. A teraz powinniscie powoli sie poznawac bo pewnie przez te szybkie pojscie do lozka wiele przegapiliscie ;) zycze powodzenia

lubię takie tematy:) może to łóżko było trochę za szybko tacy bardzo nieśmiali tak nie robią może tylko zgrywa nieśmiałego a jest z niego niezłe ziółko ja Ci radz,ę delikantnie wybadać temat może porozmawiajcie o jego związkach byłych tzn Ty postaraj się czegoś dowiedzieć co robicie na ogół spotykacie się na drinku? podkręcacie się i lądujecie w łóżku?? to mi wygląda na ukłąd seksualny:P luźny związek i tyle;)

Gość DFGHJKSDFGHJKLFGHJ
WSADZ PENISA W DUPE

Gość LiLa86
no po fakcie wiem ze bylo za szybko.. i balam sie ze sie juz nie odezwie, na szczescie jest inaczej :) mozliwe ze niezle z niego ziolko, nie znam go na tyle. No postaram sie delikatnie rozeznac grunt. Wiem ze byl w dwoch powaznych zwiazkach, ale nie wiem co bylo po drodze... :/ nie tylko na drinku:) spacery, kino, ostatnio wspolnie robilismy kolacje u niego. No nie moge zaprzeczyc bo poki co wyglada to jak uklad seksualny ale ja chce to zmienic!! :)

zobaczymy co będzie jak będziesz miała np okres albo powiedz , że nie masz ochoty na seks ale się chętnie spotkasz:D

Gość LiLa86
no bez przesady :) taka sytuacja miala juz miejsce i przyjal to godnie :) poza tym nie na kazdym naszym spotkaniu jest seks. kiedys nawet on nie mial na to ochoty :O to nie jest tak ze spotykamy sie tylko zeby isc do lozka i malo ze soba rozmawiamy. wrecz przeciwnie - potrafimy na spotkaniu przegadac cala noc i grzecznie polozyc sie spac :)