Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alesanndraaa

Nie odzywa sie od 2 dni...

Polecane posty

Gość alesanndraaa

Byłam u niego w piatek, nie mielismy planow tak tylko spedzic razem czas, wczesniej widywalismy sie caly tydzien po moze pol h czy h bo to on na pilke lecial, a to cos tam, w poniedzialek z kolegami byl na imprezce schlal sie strasznie, no i jakbylam wpiatek u niego zadzwonila moja przyjaciolka czy wpadne do niej beda jeszcze nasze 2 przyjaciolki i taki kolega, oczywiscie powiedzialam ze sie zastanowie i dam znac, on oczywiscie ze nigdziemnie nie pusci, a sam jak by mial jakas proozycje wyjscia z kolegami to odwiozl by mnie i 1 polecial, jakos tam wkoncu postawilam na swoim i pojechalam do niej, nic nie pilysmy takie spotkanie pozartowalismy obejrzelismy film i o 23 bylam w domu zadzwonilam do niego zewrocilam a on ze sory ale musi konczyc bo idzie spac bo rano do pracy idzie. A on od tamtej pory wielce orazony, w sobote napisalam mu sms rano, nic nie odpisal, zadzwonilam po poludniu mw w tych godzinach co koncyz prace ale nie odbieral, ok 20 zadzwonil i poinformowal mnie ze dzis sie nie widizmy bo jest zmecozny niema czasu i ogolnie pozegnal sie oschle ikoniec. Wkurzylam sie troche, stwierdzilam ze nie bede sie przed nim wiecznie płaszczyla jak smiec jakis, on robi co chce a ja raz wyszlam i probuje pokazac jak bardzo zle zrobilam, nie wiem moze chce mi dac nauczke zebym nastepnym razem nie chciala wyjsc? Dzis tez sie nie odzywa i ja tez, nie wiem... czekac jak sie odezwie? Czy przestac grac uparta?

Gość pitulinka
Bardzo dobrze zrobilas - i ABSOLUTNIE nie odzywaj sie pierwsza. Ty juz probowalas, poza tym, co to znaczy, ze on sobie wszedzie lata, a ty masz siedziec w domu??????? Wiecej do niego dzwon i nie smsuj.

Gość moim zdaniem,,
nie, nie odzywac się, nie narzucać,nie tłumaczyc bo i za co? tylko sobie pozwól na to a zobaczysz co będziesz miała potem,owszem jakas kontrola i zaufanie w ziazku może byc ale tylko wtedy kiedy to wam odpowiada a nie ciuciubabki jak u nastolatków kto wygra

Gość Anulka1177
Czyś TY na głowę upadła dziewczyno. Żadnych telefonów. On ma swój świat, zainteresowania, znajomych,a Ty masz zamiar całkowicie ze swoich zrezygnować?? Jeżeli on od Ciebie tego wymaga, to taki typ nawet nie jest wart uwagi. Nie chce sie spotkać, rozmawiac olej. Jak zobaczy, że masz go w głębokim poważaniu ssm zacznie zabiegać.

Gość alesanndraaa
a jak nie odezwie sie? i to on mnie oleje ? Wiec ze w takim razie nie jestmnie wart ale ciezko mi nie jestem z nim miesiac ani rok a prawie 5 lat.

Gość Anulka1177
Najwidoczniej o 5 za długo. Ja byłam w związku 6 lat, rozstaliśmy się zupełnie z innego powodu. Żyje i jestem szczęśliwa.

Gość alesanndraaa
tak mi przykro ze on sie nie odzywa, medczy mnie to strasznie, tesknie za nim, i zaczynam juz siebie obwiniac ze nie powinnam go wtedy zostawiac, ja wiem ze on nie raz tak mnie zostawil bokolega zadzwonil, ale on pewnie nie pamieta o tym ze tak sam czesto robi i ma mnie teraz za ta zla. Nie wiem, nie zalezy mu na mnie ze sie nie odzywa? Nie kocha mnie? Ale mowił ze kocha