Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam!:) Mam pytanie. Staraliśmy się z mężem o dziecko dokładnie zaplanowaliśmy w dni płodne żeby wszystko było pewne i oby jak największe było prawdopodobieństwo zajścia. Niestety dostałam okresu, zwykłego normalnego okresu jak co miesiąc. Od dwóch dni zaczynam zauważać brązowe plamy na bieliźnie dziś bolało mnie podbrzusze. Czy to możliwe, że jednak jestem w ciąży? Nie robiłam żadnego testu jak na razie. Jak myślicie? jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży? Nie odczuwam żadnych mdłości ani nic. dokładnie kochaliśmy się 27.02 okres miałam 15.03 a dziś jest 28.03...

Brazowe plamki moga swiadczyc o zagnierzdzaniu sie zarodka . Ale nie rob sobie zbednych nadziei. Najlepiej zrob test albo udaj sie do gina. Powodzenia

zagnieżdzenie zarodka? ale to chyba za długi czas minął już dawno zarodek powinien się zagnieździć

Gość kacha7
Czasami zdarza sie plamienie podczas ciazy, ale nie powinno to wygladac jak normalna miesiaczka. Zrob test ciazowy.

Gość hej monius
Skoro endometrium sie oczyscilo to procent ze jestes w ciazy jest niski, a brazowe plamienia maja rozne podloze czasami blache a czasami nie do przeoczenia.

Gość hej monius
Niedoczytalam,ze to Twoj 13dc takie plamienia wystepuja tez przy owulacji i pobolewanie podbrzusza, a wiec to chyba nie ciaza przykro mi

takie plamienia występują czasem podczas owulacji, więc lepiej zacznijcie działać. A w ciąży z poprzedniego cyklu raczej nie jesteś, bo miałaś normalny @.