Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keerah

Jak pobrac kase z konta?

Polecane posty

Mam pieniadze na koncie ING. Mam konto w Lloyds'ie. Jak wyjac kase w UK z polskiego konta? Pomocy!

Gość ajtam ajtam olaboga
tylko przelew przez internet z polskiego konta na angielskie, tudziez wybranie kasy z bankomatu angielskiego polska karta

Probowalam wyjac, ale nie da sie. A z przelewem to jak? Nie trzeba najpierw przewalutowac czy cos? Albo czy nie zakosi mi kasy ?

Skorzystaj z Grosik ltd z Polski do UK przelew maja bez prowizji wejdz na ich strone to sie wszystkiego dowiesz. PS.mam konto w PKO i tylko raz wyciagnelam pieniadze karta w UK prowizja pobrana przez bank dosyc wysoka

Gość ale ten grosik to dobra sprawa
kase bedziesz miec na drugi dzien, potrzebne ci tylko dane konta polskiego i angielskiego. Szybko i sprawnie:)

jesli chodzi o bankomat to musisz miec karte z chip'em aby pobrac kase i powinno dac rade

Probowalam wyjac, ale nie dalo rady. Chodzi mi o jakis prosty szybki sposob, bo kase bede dostawala na polskie konto co miesiac i tez zeby duzo prowizji nie szlo. Ale jak to zrobic...?

Ja korzystam ze strony https://www.klik-24.com/ wystarczy posiadać konto w UK i Polsce a przelew zlecam u nich. Pieniądze na koncie w krótkim czasie i opłaty bardzo niskie.

Gość Tell me tell me

Sprobuj transferwise, ja czesto uzywam z konta polskiego (PKO) do angielskich (hsbc albo monzo) lub na odwrot i nie mam problemow. Jesli masz karte do tego polskiego i Revolut na przyklad, to sprobuj doladowac konto revolut z karty polskiej. Czasami pozwalaja ale nie zawsze.