Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiiingaaaaaaaaaaa

co mi jest.?

Polecane posty

Gość kiiiiingaaaaaaaaaaa

Witam. Mam 17 lat , i od akiegoś czasu mam jakieś dziwne objawy. Nie wiem co mi jest , czuję się zmęczona , nie wysypiam się ( mimo że śpię czasami nawet 9 godz.) , mam wysoki puls, od 90 do nawet ponad 100 , boli mnie serce , robi mi się słabo i kręci mi się w głowie ,ściska w mostku czasami , i mam takie dziwne uczucie jakby serce podchodziło mi pod gardło i mocno biło i uciskało , i tak w kółko , dusi mnie to czasami . Co to może byc.?

Gość inny punkt myslenia.
Nie wiem czy piszesz to powaznie czy nastepna prowokacja jezeli powaznie to moga byc dwie przyczyny nerwica i co gorsze masz problemy z sercem idz jak najszybciej do kardiologa!

Gość sddfgdfg
HIV

Gość prosiakmedyczny
Hej! Powinnaś wybrać sie do lekarza rodzinnego. Wydaje mi się, że te objawy pasują do niedomykalności zastawki aorty. Jeśli masz jeszcze takie objawy jak : bóle głowy, kołatanie serca, zawroty głowy, tętnienie tętnic na szyi... Koniecznie musisz udać się do lekarza, nawet rodzinny to zweryfikuje. Pozdro

Gość inny punkt myslenia.
Nie chce sie przemadrzac ale nie raz rodzinni lekarze to sa ciemniacy idz odrazu do kardiologa!

Gość vsdg
kardiolog lub zrób sobie w przychodni EKG i to szybciutko.