Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiiingaaaaaaaaaaaaa

co mi?

Polecane posty

Gość kiiiiingaaaaaaaaaaaaa

Witam. Mam 17 lat , i od akiegoś czasu mam jakieś dziwne objawy. Nie wiem co mi jest , czuję się zmęczona , nie wysypiam się ( mimo że śpię czasami nawet 9 godz.) , mam wysoki puls, od 90 do nawet ponad 100 , boli mnie serce , roobi mi się slabo , kręci mi się w glowie ,ściska w mostku czasami , i mam takie dziwne uczucie jakby serce podchodziło mi pod gardło i mocno biło i uciskało , i tak w kółko , dusi mnie to czasami . Co to może byc.?

Gość cbadef
to stres, musisz znaleźć przyczynę tego stanu - długotrwały prowadzi do różnych zaburzeń zdrowotnych

Gość No tak to są objawy
silnej nerwicy,polecam psychoterapeute.lekarz tu nic nie pomoże

Gość masz poczatki nerwicy
idz do lekarza..Wez koniecznie magnes z wit b6, cos delikatnego na uspokojenie i przy atakach walidol podjezykowo( dostepne bez recepty)

Gość ten magnes z B6 to nie
bo syntetyczny,wiec nie przyswajalny,kup sobie dolomit ucz sie głeboko oddychac w razie jakiegos objawu,duzo ruchu zalecam ,pij wode w ilosci minimum 2l dziennie

Gość Lekarz tu nic nie pomoże
masz poczatki nerwicy,czytaj wyzej

musi sie czyms podkurowac..a najwazniejsze wyeliminowac o ile sie da stess:-)Jednym slowem autorko olewaj wszystko zdrowie najwazniesjze

sorki za pismo:-0

Gość No ale taka kuracja chemiczna
nie pomoże sa lepsze metody i bardziej skuteczne,czytaj wyzej

Gość kinga.
dziękuję : *. dzisiaj byłam u lekarza i dostałam skierowanie do neurologa. i zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam : )

Gość U lekarza jednak byłas
A po co Ci wizyta u lekarza,tylko z nimi zacznij a zepsuja cie na maxa

Gość malutenka2626262
A ja sugeruję, że możesz mieć nadczynność tarczycy. nie wiem jak wyglądasz (czy jesteś szczupła, czy chudniesz?) Ale wiem jedno... lekarze bardzo często leczą nerwicę. a nie tarczycę!!! Wiem bo sama przechodziłam (rzekomą nerwicę - fakt łatwo się jej nabawiłam po takim "leczeniu"). A dziś wiem, że to nadczynność tarczycy... Wykonaj proste badanie krwi TSH oraz FT4. Nie wystraczy TSH bo czasami może wyjść TSH w normie a tarczyca nie funkcjonuje prawidłowo... Ja poszłam prywatnie koszt około 30zł za te dwa wskazniki. pozdrawiam i zycze zdróweczka :))

To co opisałaś, to tzw kołatanie serca - objaw, nie choroba. I na pewno trzeba pójść do lekarza, zrobić EKG... Jeśli będzie w porządku to pewnie wyśle cię do kardiologa na dalszą diagnostykę... a jeśli z sercem wszystko ok to może to być coś z tarczycą... Więc trzeba zrobić badania na poziom hormonów. I dopiero jeśli to wszystko wyjdzie w porządku, szukać przyczyny gdzie indziej, np. nerwica... Ale do lekarza idź koniecznie.

Gość sprawdzic zawsze można
ale to sa typowe objawy nerwicy,wiesz Edyciak

Ja mam to samo juz od ponad roku i wielkiego problemu z tego nie robię... EKG oststnio rok temu robiłam i wyszła mi jakaś arytmia i miałam potem z morfologia przyjść, żeby dalej to diagnozować, ale morfo wyszła dobrze i to zostawiłam :)