Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia 7 miesieczniaka

spacerowka - ktora lepsza,???? pomocy !!!

Polecane posty

Gość ten pierwszy mi się
bardzo podoba. Drugi taki zwyczajny, bez szału.

nikt nie ma swojego zdania???????????????

??????????????????

jak da mnie ten pierwszy jest bardzo fajny!!! sluchajcie a ja slyszaam ze takie kolka obrotowe to nic dobrego ;/ i takie pytanie od ktorego miesiaca mozna uzywac spaceriowki?? bo ja juz bym z checia nabyla :)

do ktorego iskierka masz podobny?

Gość A ja....................
z tych dwoch wzielabym pierwszy - bardziej mi sie podoba. Ogolnie wozka typu parasolka bym nie kupila - juz mialam w zestawie 3w1. Siedzisko waskie :/ Do tego jak dla mnie byl niewygodny. Teraz mam espiro magic i dla mnie super :) A po zlozeniu jest mniejszy niz parasolka :):) Co do pytania kiedy przesadzic dziecko do spacerowki - jak masz calkowicie na plasko rozkladana, to mozesz kiedy chcesz :) Moj mial 4mce jak przeszedl do spacerowy, bo gondola byla ciasna. Ale teraz ro moze poczekaj jeszcze moment, az bedzie troszke cieplej :)

Gość A ja....................
A co do obrotowych kolek - to zawsze mozna je zablokowac :P

ta pierwsza ma fajnie ze ma miejsce na kubek, ale ten drugi jest lzejszy. a najlzejszy jest ten co ktos Ci wkleil z tym ze koszyk bardzo maly. zalezy na czym ci zalezy najbardziej, ja wybieralam patrzac glownie na wage, musial byc rozkladany, z podnozkiem i leciutki. najlepiej jakbysmiala mozliwosc przetestowania ich w sklepie

Gość LIRPA
Ten pierwszy:)Bardziej funkcjonalny:)

Gość uaaaaaaa
oba chujate jakies takie ''plastikowe''

Gość LIRPA
Tak jak wyzej) Bardzo dobry pomysł obejrzeć i przetestować w sklepie:)

a wymiary siedziska nie za male, zmiesci sie taki 11 kilowy babel , 8 miesieczniak ?? siedzisko:75/30/21 cm (dł/szer/głęb)

obie bardzo podobne. slyszalam ze te kolka nie sa dobre do jezdzenia po nierownej powierzchni a kiedy lezy snieg na chodnikacz to juz katastrofa, nie idzie jechac.

Gość o racja a my przecież
żyjemy na biegunie i u nas śnieg 365 dni w roku zalega 10 metrową warstwą na chodnikach. Ja proponuje kupić sanki zamiast wózka, albo płużek śnieżny :)

to co z tym siedziskiem, czy w parasolkach rzeczywiscie jst malo miejsca?

tak te wozki nie nadaja sie na nierowne powierzchnie. tzn. jakies male wertepy na chodniku itp. pokona bez trudu ale po lesie czy sniegu nie pojedzie. to jest bardziej wozek miejski i do sklepow. lekki wiec latwo wrzuca sie go do bagaznika. ja mam maclarena quest sport i sprawdzil sie u mnie w 100%. w ogole ni wyobrazam sobie wozka bez skretnych kolek, moj 2w1 tez mial skretne kolka. chcialam wozek parasolkowy jak najlzejszy i latwy do skladania. ale jak ktos mieszka w terenach gdzie nie ma chodnikow itp. to ten wozek mu sie raczej nie sprawdzi

Gość o racja a my przecież
Nie jest mało. To normalne wózki przeznaczone do przewozu dzieci, ale witaj na kafeterii. Jedyny wózek godny polecenia to Xlander całą resztą nie warto sobie głowy zawracać bo po śniegu nie jeżdżą, nie mają wbudowanej nawigacji, siedzenie za wąskie i nie podgrzewane itd itp.

co do siedziska to wlasnie sprawdzilam na stronce ze maclaren ma 32 cm szerokosci. moj synek skonczyl 3 latka i baaaardzo sporadycznie zdarza nam sie jescze uzyc wozka. teraz kilka mies nie uzywalam ale w piatek chcialam pochodzic po centrum handlowym i malego wsadzilam w wozek, nadal sie bez problemu miesci. tyle ze ja mam drobne dziecko raczej ok 13 kg i pewnie jakies 96 cm (musimy isc na bilans to mi go dxobrze zmierza i zwaza :) ) i spoko ma jeszcze sporo luzu w siedzisku wiec to siedzisko wcale mi sie takie male nie wydaje

ok, dzieki za pomoc, zamawiam ten pierwszy ;-) a czy ktoras orientuje sie moze ilu stopniowa jest regulacja oparcia? bo to,ze mozna rozlozyc do pozcji lezacej nie mowi mi zbyt wiele , orpcz tego , ze maly moze polezec

Gość do pozycji leżącej
oznacza ze jest całkiem na płasko czyli kąt 180 stopni

tam jest info: stopniowa regulacja oparcia z możliwością rozkładania na płasko do kąta 180 stopni wiec z tego wnioskuje ze skoro stopniowa to nie tylko siedzaca i lezaca tylko pomiedzy tez sa jakies pozycje polezace. a jestes pewna ze nie wolisz tego lzejszego jednak? (sorrki ja mam taka schize ze dla mnie wozek musi byc jak najlzejszy :D ). w kazdym razie zycze aby Wam dobrze i dlugo sluzyl

a ja mam schize, ze jak lekki, to moja kluska dlugo nim nie pojezdzi ;p i ze jesli ciut ciezszy to moze ciut stabilnijeszy, chociaz nie zawsze ;-)