Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam. otoz kocham sie z chlopakiem od ok 4 lat bez zabezpieczenia-stosunek przerywany. jakis miesiac temu skonczyl we mnie. mam okres nieregularnie i trudno stwierdzic czy moge byc w ciazy. chcialabym. dzis dzwigalam bardzo ciezkie rzeczy-mieszkam na wsi. i teraz od ok 2-3 godzin boli mnie brzuch. podobnie jak na okres ale NIGDY przed okresem mnie brzuch nie bolal tylko jak juz go dostalam... boje sie ze (jesli) jestem w ciazy to moglabym zrobic krzywde malenstwu...:( a w dzien wcale nie myslalam o tym bo bylam zajeta robota. nawet testu nie mam jak kupic bo do miasta troche mam no i kasy na bilet nie mam...

Gość thaisse80
A masz wogole jakies objawy co moglyby swiadczyc o ciazy? Szczrze mowiac to musialabys po prostu zrobic test, inaczej to na dwoje babka wrozyla. Wez nospe i sie poloz, na teraz innego wyjscia nie widze.

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjj
przepraszam, ze tak bezposrednio, ale nie masz kasy na bilet (kilka zl), a chcesz miec dziecko?? Zaloz najgorszy scenariusz ze dziecko bedzie strasznym alergikiem z egzema itp wiesz ile jedna paczka kosztuje? Grubo ponad stówke. Czasem dziewczyom udaje sie zalatwic za 60-80 zl. A Takich paczek to nie raz nawet i z 8-10 idzie jak maluszek tylko mleko je

Gość thaisse80
Sa rozne scenariusze, ze trzeba isc do apteki: dostaje goraczki, zaczyna kichac i kaszlec i potrebne sa lekarstwa, koncza sie pieluszki (ja akurat kupuje w aptece bo sa tansze) i inne. Na szczescie ja do apteki mam piechota.

wiem wiem...teraz jestem w takiej kiepskiej sytuacji. i nie planowalismy tego. to byla chwila uniesienia (chyba 4 raz na dwa lata)... czy mam objawy? bola mnie piersi- ale moga tez bolec przed okresem. mam uplawy obfite- nie bardzo wiem zy to moze byc objaw ciazy. a test najwczesniej bede mogla zrobic w czwartek:/

ja pierdole, widze ze juz nawet pod pomaranczowe zupelnie bezsensowne nicki robicie podszywy ? heh bawcie sie dobrze Nara :)

Gość thaisse80
a jutro do apteki nie mozesz jechac? Generalnie jak testu nie zrobisz to sie nie dowiesz. Ja z moich objawow ciazowych to pamietam: bol piersi na samym poczatku, uplawy biale i smierdzace, okropne zmeczenie i sennosc, wrazliwosc na zapachy. Teraz mam coreczke. A na nieregularne okresy polecam wit B6.

a ja mialam dokladnie takie same objawy jak przed miesiaczka, tyle ze miesiaczka nie nadeszla a objawy nie ustapily. Pozniej doszla wrazliwosc na zapachy a poza tym nie mialam zadnych objawow.