Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha blacha

mam 24 lata i ... pytanie do panów :P

Polecane posty

Gość kacha blacha

jestem dziewicą.Czy to powód do wstydu? od razu napisze, ze nie jestem zadnym brzydactwem,wrecz przeciwnie,jestem fajna i ladna dziewczyna,podobam sie facetom,ale... zawsze chcialam zrobic to z kims kogo bede kochac,a nie z kims przypadkowym,nie wiem czy kiedys kogos takiego poznam, mezczyzni czy jesli dziewczyna powiedziala by wam,ze jest dziewica w takim wieku cieszylibyscie sie?czy wolelibyscie zeby byla doswiadczona?

Dziubeczku witaj w/g mnie dązyłbym do ..................ożenku z Toba.:classic_cool: Tutaj zaraz prześmiewcy sie znajda lecz nie martw sie.Sa zwykłymi idiotami:D

Gość czy wszystkie dziewczyny
sa takie tepe? :D wstydzisz sie ze nie puszczalas sie z byle kim? :o chyba logiczne, ze madry facet doceni i sie ucieszy nie?

Gość Bez różnicy.
Ale i tak nie wiem po co czekasz. Większość twoich rówieśników ma gdzieś czystość i niejedną kobietę za sobą. Nie licz, że ktoś na ciebie też będzie czekał z seksem. Możesz najwyżej liczyć na zakłamanego gościa, który powie, że bardzo się cieszy z tego, że jest pierwszy, ale nic w zamian dać nie będzie mógł, bo sam już dawno moczył. Nie ma sensu czekać na cuda.

Ja nie chciałbym dziewicy. Ale to dla tego że stary już jestem i nie chciało by mi się jej uczyć. Poza tym ryzyko że seks z nią będzie lipny jest za duże. Niemniej nie widzę w tym nic szczególnie dziwnego. Większość facetów chce dziewczyn których nikt nie tykał przed nimi, mimo że sami ruchali co popadnie.