Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ola12435436

Studia medyczne ?

Polecane posty

Go艣膰 W艂膮艣nie trzymam
sobie nogi w Body Detoxie i sie oczyszczam i ma was medyk贸w gdzies,r贸bcie sobie pieniadze na nieswiadomych ludkach co to maja wyprane m贸zgi:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ffvfvf
jak wam nie pasuje to nie chodzcie do lekarzy... ciekawa jestem sk膮d te t艂umy ludzi, kt贸rych przys艂owiowo cos " w dupie strzyk艂o" jak sie wam leje woda do ty艂ka to pi臋knie biegniecie wykupywa膰 leki ... a tak to lekarz bee leki fuuuj oby nigdy ci sie nic nie sta艂o i te zi贸艂ka Ci wystarczy艂y:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
Edyciak - jestem na farmacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak sie przezi臋bie
to sobie zam贸wie Uncarie Wilcakore i w dwa dni ma zdrowie:)zreszta siedze w medycynie naturalnej kuz 25 rok:)to mi kitu nie wcisniecie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i dodam jeszcze
Ty by艂a farmaceutko od biznesu ze u lekarza nie by艂em juz od 20 lat:)ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
nie by艂a, a przysz艂a... na ka偶dego przyjdzie pora drogi cz艂owieku... ale kultury to ty za grosz nie masz..."mUzg" ci wy偶ar艂o m贸j drogi:)

Udost臋pnij ten post

Ja na fizjo- :D Ja my艣l臋, 偶e nie mo偶na tu generalizowa膰 i wrzuca膰 wszystkich do jednego worka... A 艂atwo rozpozna膰 ambitnego lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kultura kultura
ffvfvf,a Tobie prawda nie pasuje:)ja wiem,ze kurs cud贸w pyta,czy wolisz byc szczesliwy i zdrowy,czy miec racje:)a Ty co liczysz ze moze bede waszym klientem ,niestety,bo praktycznie moge wyleczyc kazda chorobe ez jednej waszej tabletki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
nie chc臋, by艣 by艂 klientem jakiejkowiek apteki nie 偶ycz臋 ci tego... a swoj膮 prawd臋 to wiesz... w艂贸偶 gdzie chcesz:) widocznie postrzegamy 艣wiat inaczej tak czy siak mi艂ego wieczoru ci 偶ycz臋 i 偶eby ci mniej 偶y艂ka skaka艂a, wiesz, bo to niezdrowe... jeszcze nadci艣nienie bedziesz mia艂... i nawet Ci Ayahuasqa nie pomo偶e:D (my艣l臋, 偶e nawet nie masz poj臋cia co to jest)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przysz艂膮 farmaceutko
zaszczep sie na swi艅ska gryp臋 m贸wie Ci bedziesz zdrowa na wieki:)hehehe parodie sobie robicie,czerwona chemia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po co mi to swi艅stwo???
na ci艣nienie to dobra jest medytacja i rozmowa z wewnetrzym ja,ale co ja Ci bede pisa艂,dla Ciebie to czarna magia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
ayahuasqa to preparat naturalny:D wiec tym w艂asnie dowiod艂es nie nic nie wiesz:) heh 艣winstwem nazywasz preparaty ro艣linne rdzennej Ameryki po艂udniowej heh 艣mieszny jestes, 偶e te偶 sam si臋 pogr膮偶asz... a to podstawa dla zielarza;) wiesz co... a propo 艣winskiej grypy trzeba troch臋 realistycznie patrzec i mie膰 w艂asn膮 wiedz臋, je偶eli patrzysz na firmy farmeceutyczne przez pryzmat 艣winskiej grypy, to naprawd臋 ma艂o wiesz... my艣l臋, 偶e ju偶 udowodni艂am brak twojej kompetencji a teraz 偶egnam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zreszta co ja Ci bede pisa艂
jest prosta zasada na nieuleczlne przez wasza medycyne choroby"jezeli nie potrafisz czegos ulczec od zewnatrz musisz siegnac do wewnatrz,nie mozna uleczyc cia艂a gdy dusza choruje,cz艂owiek to nie tylko cia艂o,ale i jego dusza jego emocje uczucia,wszystko to razem stanowi o zdrowiu czy chorobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tylko ,ze ja nie jestem
zielarzewm wiec niczego nie udowodni艂em,a Ty szybko chcesz znalezc chaczyk i miec ostanie s艂owo,a moze bys troszke siegn臋艂a do psychologii,bo naprawde by Ci sie przyda艂a taka wiedza,bo ja juz Ciebie rozgryz艂em,twoje zachowania i schematy osobowowo艣ci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
to ci臋 zaskocz臋: na moich studiach jest zar贸wno psychologia r贸wnie偶 psychologia stresu, jak i socjologia oraz historia farmacji i filozofia... jako podwaliny zawodowe...od 3 roku jest dopiero faktycznie przygotowanie do zawodu... poczytaj troch臋 o toku studi贸w i potem co艣/kogo艣 obra偶aj.... ps. Haczyk.... znowu mamy problem z j臋zykiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thtraha
czy ktos zna biednego lekarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiele chor贸b tkwi
w ludzkiej psychice i z艂ym stylu 偶ycia. Podobnie jak wielu lekarzy nadu偶ywa swojego stanowiska. Koncerny farmaceutyczny te偶 艣wi臋te nie s膮 i wiele mo偶na im zarzuci膰. Ale bez rozwoju medycyny i farmacji nie daliby艣my sobie rady. Wszytsko jest dla ludzi, w odpowiednich proporcjach. Bez pozytywnego nastawiania i zdrowego stylu 偶ycia, najlepsze lekarstwa nie pomog膮. Ale wiele chor贸b wymaga farmakologicznego leczenia - choroby genetyczne, nowotwory i wiele, wiele innych. I na te choroby nie tylko choruj膮 doro艣li ludzi, ale te偶 malutkie dzieci i zwierz臋ta - im te偶 powiesz aby porozmawia艂y ze swoim wewn臋trznym ja i si臋 uleczy艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze ze sie wym膮drzasz
na temat ortografi,bo nigdy nie by艂em mocny z tej strony,i wcale nie musze sie na wszystkim znac,mimo tego nie przeszkadza mi to by膰 dobrm specjalisto od zdrowia tak fizycznego jak i psychicznego ,nie obrazam nikogo ani sie nie wymadrzam,tylko sygeruje podpowiadam pokazuje,a kto jak to odbierze to moze byc tylko dla mnie wskaz贸wka co w nim siedzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
do wiele chor贸b tkwi -pi臋knie to uj臋艂a艣/e艣 zgadaszam si臋 w 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
ortografia to podstawa... 艣wiadczy w艂a艣nie o poziomie cz艂owieka, czy si臋 przyklada, czy te偶 nie... 艂atwo napisa膰 "nie by艂em mocny z ortografii".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to prawda
dzieci tez choruja bo juz w p艂odzie matki otrzymuja przekazy czy sa chciani np,czy nie jakie stosunki panuja miedzy rodzicami co spozywa przysz艂膮 matka w jakim srodowisku zyje i wiele innych zaleznosci sk艂ada sie na chorobe,genetyka to tylko 25% tego co my sami sobie serwujemy,albo co otrzymujemy w sensie mentalnym od przodk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jakiego my mamy
Prezydenta skoro wpisujac sie do ksiegi pamieci robi b艂ad ortograficzny,przeciez ortografia stanowi o cz艂owieku,jakich mamy polityk贸w skoro Kaczynski r贸wniez robi podobny b艂ad ortograficzny????hmmmmm,To Twoje zdanie ze czlowiek musi byc nieomylny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
nie m贸wi臋 nieomylny... mo偶na robi膰 b艂臋dy w rzadko u偶ywanych s艂owach.. ale w podstawach? po co por贸wnujesz si臋 do polityk贸w? kt贸rzy wg dzisiaj podanych wiadomo艣ci maj膮 2% poparcia ludzi w Polsce? dla odmiany lekarze np. 63% wiarygodno艣ci a farmaceuci 78 % to chyba o czym艣 艣wiadczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wez g艂臋boki wdech ffvfvf
I pu艣膰:)pu艣 zal pu艣膰 l臋k ,pusc z艂o艣c,pu艣膰 oskarzanie,odpusc smutek,odpu艣膰 tez napi臋cia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiele chor贸b tkwi
Do "tak to prawda " cz艂owieku nie masz zielonego poj臋cia o czym m贸wisz. Niby, ze dzieci choruj膮 bo w 艂onie matki dostaj膮 informacj臋, ze s膮 niechciani? Wi臋kszych bzdur nie s艂ysza艂am. Powiedz to tym parom, kt贸re znam, a kt贸rych dzieci umar艂y zaraz po porodzie, albo jeszcze przed, albo ci臋偶ko choruj膮, a by艂y to kochaj膮ce si臋 pary i czekaj膮ce z ut臋sknieniem na dziecko. Co Ty w og贸le na forum robisz zamiast medytowa膰 i rozmawia膰 ze swoim wewn臋trznym ja? Promieniowanie od komputera Ci nie szkodzi? A por贸wnanie do Kaczy艅skiego mnie rozbawi艂o, jak si臋 do niego por贸wnujesz, to dzi臋kuj臋 za tak膮 rozmow臋 :D A w dobie kiedy w ka偶dej normalnej przegl膮darce internetowej jest wbudowany s艂ownik do sprawdzania pisowni, pope艂nia膰 takie b艂臋dy ortograficzne to jest 偶a艂osne :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffvfvf
chyba m贸j drogi m贸wisz o sobie.. to ty sie 偶y艂ujesz ci膮gle mi co艣 udowadniaj膮c, co po prostu ci nie wychodzi do艣膰 juz tej polemiki, do niczego nie dojdziemy kazdy ma swoje przekonania niech tak zostanie wol臋 si臋 spokojnie wyspa膰 dobranoc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak jak napisa艂em
wiele chor贸b dzieci jest przekazywane juz w 艂onie matki,piszesz cz艂owieczku o bzdurach, a ja uwazam,ze Ty poprostu nie masz wiedzy w tym kierunku i tego nie rozumiesz,wiec moge ci wybaczyc ,tylko przyznaj sie ze nie rozumiesz tego co napisa艂em i ze jest ci to obce:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie nie ffvfvf
Ja pisa艂em o Tobie,ale jak napisa艂as,Ty chcesz w tym biznesie pracowac i bronisz tego,ale nie rozumiesz,a moze dlatego nie rozumiesz tego co napisa艂em,dobranoc bo wazna jest Higiena snu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiele chor贸b tkwi
Bo nauczyciel wf ma na pewno niewiarygodn膮 wiedz臋 w kierunku o jakim rozmawiamy. Studiowa艂e艣 do tego a pewno farmacj臋 i medycyn臋 i biotechnologi臋 偶e wiesz wszystko o genetyce, lekach i 藕r贸dle wszystkich chor贸b. A偶 dziw, 偶e nobla Ci jeszcze nie przyznali...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bo ja nie zabiegam
o tytu艂y,mnie interesuje wiedza,wiedza g艂eboka i prawdziwa i wszechstronna,poswieci艂em na to ponad 25l,wiec kitu nikt mi nie wcisnie,wszystko co zwiazane z czlowiekiem jest mi znane,jestem tez dobrym obserwatorem i potrafie wyciagac wnioski,ucze sie ca艂y czas,a nie tak jak inni jeden kierunek pare lat i juz po nauce,to co taka osoba moze wiedziec???kilka lat studi贸w to zupe艂nie za ma艂o co to jest 5l do 25l nauki:)i jeszcze nie wiem wszystkiego:)

Udost臋pnij ten post