Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola12435436

Studia medyczne ?

Polecane posty

Gość Włąśnie trzymam
sobie nogi w Body Detoxie i sie oczyszczam i ma was medyków gdzies,róbcie sobie pieniadze na nieswiadomych ludkach co to maja wyprane mózgi:)

Gość ffvfvf
jak wam nie pasuje to nie chodzcie do lekarzy... ciekawa jestem skąd te tłumy ludzi, których przysłowiowo cos " w dupie strzykło" jak sie wam leje woda do tyłka to pięknie biegniecie wykupywać leki ... a tak to lekarz bee leki fuuuj oby nigdy ci sie nic nie stało i te ziółka Ci wystarczyły:)

Gość ffvfvf
Edyciak - jestem na farmacji

Gość a jak sie przeziębie
to sobie zamówie Uncarie Wilcakore i w dwa dni ma zdrowie:)zreszta siedze w medycynie naturalnej kuz 25 rok:)to mi kitu nie wcisniecie:)

Gość i dodam jeszcze
Ty była farmaceutko od biznesu ze u lekarza nie byłem juz od 20 lat:)ha

Gość ffvfvf
nie była, a przyszła... na każdego przyjdzie pora drogi człowieku... ale kultury to ty za grosz nie masz..."mUzg" ci wyżarło mój drogi:)

Ja na fizjo- :D Ja myślę, że nie można tu generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka... A łatwo rozpoznać ambitnego lekarza.

Gość kultura kultura
ffvfvf,a Tobie prawda nie pasuje:)ja wiem,ze kurs cudów pyta,czy wolisz byc szczesliwy i zdrowy,czy miec racje:)a Ty co liczysz ze moze bede waszym klientem ,niestety,bo praktycznie moge wyleczyc kazda chorobe ez jednej waszej tabletki:)

Gość ffvfvf
nie chcę, byś był klientem jakiejkowiek apteki nie życzę ci tego... a swoją prawdę to wiesz... włóż gdzie chcesz:) widocznie postrzegamy świat inaczej tak czy siak miłego wieczoru ci życzę i żeby ci mniej żyłka skakała, wiesz, bo to niezdrowe... jeszcze nadciśnienie bedziesz miał... i nawet Ci Ayahuasqa nie pomoże:D (myślę, że nawet nie masz pojęcia co to jest)

Gość Przyszłą farmaceutko
zaszczep sie na swińska grypę mówie Ci bedziesz zdrowa na wieki:)hehehe parodie sobie robicie,czerwona chemia:)

Gość a po co mi to swiństwo???
na ciśnienie to dobra jest medytacja i rozmowa z wewnetrzym ja,ale co ja Ci bede pisał,dla Ciebie to czarna magia:)

Gość ffvfvf
ayahuasqa to preparat naturalny:D wiec tym własnie dowiodłes nie nic nie wiesz:) heh świnstwem nazywasz preparaty roślinne rdzennej Ameryki południowej heh śmieszny jestes, że też sam się pogrążasz... a to podstawa dla zielarza;) wiesz co... a propo świnskiej grypy trzeba trochę realistycznie patrzec i mieć własną wiedzę, jeżeli patrzysz na firmy farmeceutyczne przez pryzmat świnskiej grypy, to naprawdę mało wiesz... myślę, że już udowodniłam brak twojej kompetencji a teraz żegnam:)

Gość zreszta co ja Ci bede pisał
jest prosta zasada na nieuleczlne przez wasza medycyne choroby"jezeli nie potrafisz czegos ulczec od zewnatrz musisz siegnac do wewnatrz,nie mozna uleczyc ciała gdy dusza choruje,człowiek to nie tylko ciało,ale i jego dusza jego emocje uczucia,wszystko to razem stanowi o zdrowiu czy chorobie:)

Gość Tylko ,ze ja nie jestem
zielarzewm wiec niczego nie udowodniłem,a Ty szybko chcesz znalezc chaczyk i miec ostanie słowo,a moze bys troszke siegnęła do psychologii,bo naprawde by Ci sie przydała taka wiedza,bo ja juz Ciebie rozgryzłem,twoje zachowania i schematy osobowowości:)

Gość ffvfvf
to cię zaskoczę: na moich studiach jest zarówno psychologia również psychologia stresu, jak i socjologia oraz historia farmacji i filozofia... jako podwaliny zawodowe...od 3 roku jest dopiero faktycznie przygotowanie do zawodu... poczytaj trochę o toku studiów i potem coś/kogoś obrażaj.... ps. Haczyk.... znowu mamy problem z językiem

Gość thtraha
czy ktos zna biednego lekarza?

Gość wiele chorób tkwi
w ludzkiej psychice i złym stylu życia. Podobnie jak wielu lekarzy nadużywa swojego stanowiska. Koncerny farmaceutyczny też święte nie są i wiele można im zarzucić. Ale bez rozwoju medycyny i farmacji nie dalibyśmy sobie rady. Wszytsko jest dla ludzi, w odpowiednich proporcjach. Bez pozytywnego nastawiania i zdrowego stylu życia, najlepsze lekarstwa nie pomogą. Ale wiele chorób wymaga farmakologicznego leczenia - choroby genetyczne, nowotwory i wiele, wiele innych. I na te choroby nie tylko chorują dorośli ludzi, ale też malutkie dzieci i zwierzęta - im też powiesz aby porozmawiały ze swoim wewnętrznym ja i się uleczyły?

Gość dobrze ze sie wymądrzasz
na temat ortografi,bo nigdy nie byłem mocny z tej strony,i wcale nie musze sie na wszystkim znac,mimo tego nie przeszkadza mi to być dobrm specjalisto od zdrowia tak fizycznego jak i psychicznego ,nie obrazam nikogo ani sie nie wymadrzam,tylko sygeruje podpowiadam pokazuje,a kto jak to odbierze to moze byc tylko dla mnie wskazówka co w nim siedzi:)

Gość ffvfvf
do wiele chorób tkwi -pięknie to ujęłaś/eś zgadaszam się w 100%

Gość ffvfvf
ortografia to podstawa... świadczy właśnie o poziomie człowieka, czy się przyklada, czy też nie... łatwo napisać "nie byłem mocny z ortografii".

Gość tak to prawda
dzieci tez choruja bo juz w płodzie matki otrzymuja przekazy czy sa chciani np,czy nie jakie stosunki panuja miedzy rodzicami co spozywa przyszłą matka w jakim srodowisku zyje i wiele innych zaleznosci składa sie na chorobe,genetyka to tylko 25% tego co my sami sobie serwujemy,albo co otrzymujemy w sensie mentalnym od przodków

Gość to jakiego my mamy
Prezydenta skoro wpisujac sie do ksiegi pamieci robi bład ortograficzny,przeciez ortografia stanowi o człowieku,jakich mamy polityków skoro Kaczynski równiez robi podobny bład ortograficzny????hmmmmm,To Twoje zdanie ze czlowiek musi byc nieomylny:)

Gość ffvfvf
nie mówię nieomylny... można robić błędy w rzadko używanych słowach.. ale w podstawach? po co porównujesz się do polityków? którzy wg dzisiaj podanych wiadomości mają 2% poparcia ludzi w Polsce? dla odmiany lekarze np. 63% wiarygodności a farmaceuci 78 % to chyba o czymś świadczy.

Gość Wez głęboki wdech ffvfvf
I puść:)puś zal puść lęk ,pusc złośc,puść oskarzanie,odpusc smutek,odpuść tez napięcia:)

Gość wiele chorób tkwi
Do "tak to prawda " człowieku nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz. Niby, ze dzieci chorują bo w łonie matki dostają informację, ze są niechciani? Większych bzdur nie słyszałam. Powiedz to tym parom, które znam, a których dzieci umarły zaraz po porodzie, albo jeszcze przed, albo ciężko chorują, a były to kochające się pary i czekające z utęsknieniem na dziecko. Co Ty w ogóle na forum robisz zamiast medytować i rozmawiać ze swoim wewnętrznym ja? Promieniowanie od komputera Ci nie szkodzi? A porównanie do Kaczyńskiego mnie rozbawiło, jak się do niego porównujesz, to dziękuję za taką rozmowę :D A w dobie kiedy w każdej normalnej przeglądarce internetowej jest wbudowany słownik do sprawdzania pisowni, popełniać takie błędy ortograficzne to jest żałosne :p

Gość ffvfvf
chyba mój drogi mówisz o sobie.. to ty sie żyłujesz ciągle mi coś udowadniając, co po prostu ci nie wychodzi dość juz tej polemiki, do niczego nie dojdziemy kazdy ma swoje przekonania niech tak zostanie wolę się spokojnie wyspać dobranoc:)

Gość tak jak napisałem
wiele chorób dzieci jest przekazywane juz w łonie matki,piszesz człowieczku o bzdurach, a ja uwazam,ze Ty poprostu nie masz wiedzy w tym kierunku i tego nie rozumiesz,wiec moge ci wybaczyc ,tylko przyznaj sie ze nie rozumiesz tego co napisałem i ze jest ci to obce:)

Gość Nie nie ffvfvf
Ja pisałem o Tobie,ale jak napisałas,Ty chcesz w tym biznesie pracowac i bronisz tego,ale nie rozumiesz,a moze dlatego nie rozumiesz tego co napisałem,dobranoc bo wazna jest Higiena snu:)

Gość wiele chorób tkwi
Bo nauczyciel wf ma na pewno niewiarygodną wiedzę w kierunku o jakim rozmawiamy. Studiowałeś do tego a pewno farmację i medycynę i biotechnologię że wiesz wszystko o genetyce, lekach i źródle wszystkich chorób. Aż dziw, że nobla Ci jeszcze nie przyznali...

Gość Bo ja nie zabiegam
o tytuły,mnie interesuje wiedza,wiedza głeboka i prawdziwa i wszechstronna,poswieciłem na to ponad 25l,wiec kitu nikt mi nie wcisnie,wszystko co zwiazane z czlowiekiem jest mi znane,jestem tez dobrym obserwatorem i potrafie wyciagac wnioski,ucze sie cały czas,a nie tak jak inni jeden kierunek pare lat i juz po nauce,to co taka osoba moze wiedziec???kilka lat studiów to zupełnie za mało co to jest 5l do 25l nauki:)i jeszcze nie wiem wszystkiego:)