Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszczesliwszanaswieciexd

Czy wy tez macie takie 'objawy' mega zauroczenia?

Polecane posty

Gość najszczesliwszanaswieciexd

Sluchajcie zauroczylam sie w chlopaku i nigdy nie mialam czegos takiego xd Otóż nie mogę przestać o nim myśleć, cały czas mam przed oczami momenty z nim spędzone. Nie mogę jeść, bo od razu boli mnie brzuch. "motyle w brzuchu " mam non stop, caly dzien i nie moge tego sie pozbyc. Bylam wiele razy zauroczona, ale takie objawy u mnie nie wystepowaly. Czy wy tez tak macie?

Gość Musisz szamać
Zaoszczędzisz na laksigenie :P

dajcie spokoj offermie on placze bo nie moze znalezc kobiety - zyje w takiej iluzji samoza[rzeczenia, on nic nie robi tylko mysli o kobietach (nawet jesli zle to jednak mysli) - taki podrecznikowy przykladzik;) trzeba byc dla niego wyrozumilym

Gość czytającacc
zdarza się :) milośc od pierwszego spojrzenia,poprostu wiedziałam ze to ten, motylki w brzuchu towarzyszyły zawsze,mocno rozwinieta intuicja,zawsze wiedziałam kiedy przyjedzie,tak bylo i już, moglo go nie być miesiąc a kiedy miał się zjawić poprostu czułam, takie bratnie dusze,rozumienie bez słów (do dzisiaj jesteśmy przyjaciółmi) ja kiedys na pierwszy widok nowego faceta w pracy dostałam nogi z waty, długo jeszcze tak miałam , mimo że wyraźnie próbował mnie poderwac a wręcz proponował spotkania ja omawiałam, nie umawiam sie z facetami z pracy a po drugie czułam ze to typ babiarza ( i tak było jak okazało się później) innym razem na sam widok mojego partnera czułam motylki,jakis dziwny niepokój,ogromna chęć przytulenia i kołatanie serca, jak widzisz jest to możliwe, mi sie to nigdy więcej nie przytrafiło, zawsze było już normalnie i zwyczajnie, może kiedyś.....to fajne uczucie