Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikaxyz

Coś podobnego do pieprzyka. ( proszę o porady)

Polecane posty

Witajcie. Mam taki problem. Od zawsze miałam coś podobnego do pieprzyka w okolicach pachwiny. Nie jest on w kolorze brązowym jak typowy pieprzyk ( może zmienił barwę? ), bardziej ma taki odcień podchodzący pod kolor skóry. Powiem szczerze nigdy nie obserwowałam go, bo nie sprawiał mi żadnych problemów. Jednak ostatnio chyba podrażniłam to coś bielizną lub lekko podcięłam włoskiem, bo od 3 dni lekko pobolewa przy lekkim otarciu. Dzisiaj postanowiłam go obejrzeć dokładnie, wydaje się być lekko nabrzmiały ( ale może taki był wcześniej? ), no i na czubku tak jakby była mała ranka. Obecne zrobiłam sobie tam taki mały opatrunek, żeby nie zawadzało o bieliznę. Ten niby pieprzyk jest może wielkości 5mm na 5mm, zawsze w takiej wielkości go odczuwałam. Podejrzewam, że nie obejdzie się bez wizyty u dermatologa. Ale chciałam się zapytać Was co o tym myślicie, co to może być? I czy może taka wizyta nie będzie konieczna. Wiem, że z różnych pieprzyków może się rozwinąć czerniak, ale ponoć tylko z tych brązowych. np na szyi mam taki spory z włoskiem, ale mi on w niczym nie przeszkadza, jedynie podcinam włosek od czasu do czasu. Proszę Was o odpowiedzi.

Gość gość
YDY6kxgEQKR0KQYZAt0MyrsS