Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rose of cairo

Kilka takich samych bluzek... ale w różnych kolorach - co o tym myślicie?

Polecane posty

Kupiłam sobie kiedyś bluzkę, czarną, z koronką na ramionach i rękawami 3/4. Bardzo dobrze mi się ją nosi, jest taka uniwersalna i urokliwa ;), że zastanawiam się jeszcze nad kupnem takiej białej i czerwonej. Jak myślicie, nie będzie to głupie, mieć kilka identycznych w kroju ciuchów, różniących się wyłącznie kolorem? Pytanie też głupie, no ale... ;)

:D

Gość hanna barbera @
jak sie w niej bardzo dobrze czujesz to kupuj po co sie przejmujesz opinia innych? ja np. teraz zaluje, ze kupilam tylko jedna taka super bluzke , zastanwaialm sie czy nie wziac drugiej takiej samej, jak ta juz troche znosze i eraz troche zaluje ze nie kupilam jej w 2 egz., nie ma je juz w sklepie

Gość moim zdaniem o ile te bluzki
nie sa jakies super oryginalne albo bardzo charakterystyczne, a takie wlasnie uniwersalne, to dobrze jest miec kilka takich w roznych kolorach - mozesz traktowac je jako ciuch sam w sobie, albo jako basicowy tshirt pod zakiet, princesske albo cos :)

Gość też tak mam że czasem kupuję
jakiś ciuch w kilku kolorach no bo mi się podoba fason czy krój.... czy ta bluzka z koronką nie jest czasem z Orsaya ? bo tam taka byla i też mi się podobała

Gość fdbrdfgfrsd
tez ostatnio myslalam ta sprawa :)

:classic_cool:

Gość już to kiedyś przerabiałam
że jak podobała mi się bluzka - to kupowałam drugą w innym kolorze. NIGDY nie nosiłam obu, Zawsze tylko jedną, a druga leżała w szafie.