Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj kalinka dana

Mam 25 lat - jestem stara czy młoda?

Polecane posty

Gość jhfkdshgfkldjh
jako małolat potwierdzam co pisze żona :classic_cool:

Gość oj kalinka dana
najlepszy wiek 25 lata! albo nawet i troszke wiecej. wybij sobie z glowy te swoje brednie. haaaaaaaaa! i tu cie mam! własnie o to chodzi! najlepszy wiek, ale schyłkowy! tyle lat byłam młóda, nie wykorzystałam tego, teraz jeszcze obleci, ale przeleca 2 lata i bede sie juz sypac na dobre 😭 ja nie zartuje, wiem ze to brzmi, nawet dla mnie, jak prowo, ale ja naprawde sie nie moge uporac z upływem czasu. NIE JESTEM GOTOWA!!! nie chce, zeby teraz było juz tylko gorzej i mniej atrakcyjnie...!! nie nie NIE!

Gość pan typu bears o dużym iq
no czekam :P

Ciągnij kiche Żona. I nie życze sobie, zebys wiecej opisywała moje fotki i wstawiała fotki Husky, bo Twoje wyladuja na wszystkich les portalach w kraju tepa szmato. 🖐️

Gość nojah
zona wez nie pierdol. kazda 18 nastka czy 20stka zawsze i we wszystkim przebije ryczącą 30stke..:o

Gość oj kalinka dana
"pan typu bears" - brzmi naprawde atrakcyjnie i kusząco. "z dużym iq" - brzmi jeszcze lepiej. lecz mało wiarygodnie :o jestem dzis nieszczesliwa :o 😭 co do rybaczek, to nie sa w moim guscie, ale żona jest miła i równa babka, co carrie zdarza sie rzadko, niestety :(

Bujać to my a nie Nas, także żryj gruz i wiecej nie komentuj rzeczy dotyczących mnie, bo będziesz miała sajgon. Dobranoc. :) 🖐️

Gość jhfkdshgfkldjh
lubicie walki w kiślu?

carrie --> wez moze zrewiduj co ty masz za info. ja ciebie mam w dupie. nigdy cie nie widzialam na oczy wiec co mam opisywac albo fotki jakies wstawiac, mnie to nie bawi. juz sie najlepiej nie odzywaj i prosze bardzo masz moja zgode na wstawianie moich fotek na les portalach, mnie to jebie 🖐️

Gość pan typu bears o dużym iq
136 to za małe dla ciebie iq?

Gość oj kalinka dana
carrie, widze ze ci sie juz rzeczywistosci rzeczywiste z wirtualnymi mieszaja :o "i nadeszły dni ostatnie. dni trwogi, bólu i zgryzoty." jednym słowem nadeszły zmaszczki! zastanawia mnie: dlaczego młodosc (taka swiadoma) trwa tak krotko 15-25, tylko 10 lat, a starosc około 50 lat? na chuj :o

Gość oj kalinka dana
ale 136 w jakim teście, hę?

Gość jhfkdshgfkldjh
żona lubisz długaśne minetki? ;)

Gość Domowa Żona jesteś śliczna
jak masz na imie?:)

Gość oj kalinka dana
chce być małą słodką dziewczynką kurwa :o nigdy nie byłam mała i słodka - miałam zjebane dzieciństwo, a jak wyszłam na prostą i zaakceptowałam swojego dotychczasowego pecha, to nagle stałam sie dorosła :o to niesprawiedliwe, chce byc mała i nieporadna :( i zeby ktos sie mna przejął, utulił... :(

Gość oj kalinka dana
a ja jestem oj kalinka dana i życzę ci dobrej nocy!

Gość oj kalinka dana
pan typu bears chyba uznał, ze test internetowy to nie to, czym moznaby sie chwalic i opuścił mnie jak wszyscy 😭

Gość oj kalinka dana
oh, jak miło ze sie poseksiliście, poflirtowaliscie i zbluzgaliscie nawzajem na moim topiku, a teraz wszyscy odchodzą :(

oj kalinka dana, ale jesteś męczy buła. Księzniczka w różowym pałacyku. weź się za robote i pomyśl powaznie o zyciu, a nie przejmujesz się bo ci się zmarszczka na czole pojawiła. Młodość może trwać bardzo długo, zalezy od podejścia a nie przejmowania się wiekiem. Z twoim podejściem to faktycznie ze 70-tke na karku masz. Polecam popracować nad swoim charakterem, wiecej czasu niz spędzasz przed lustrem nakładając tone tapety.

Gość jajec..
ja tu jestem, czego kurwa chcesz? :o

Gość jhfkdshgfkldjh
spierrdalamy spac 🖐️