Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest pravda

Prawdziwy facet powinien mieć dużo dziewczyn - ZERO stałych związków

Polecane posty

Gość taka jest pravda

chyba ,że lasencja na stałe ktora bedzie gotowala i wszystko za niego robila. Jesli się ze mna nie zgadzasz jesteś: - kobietą - prawiczkiem - męską pisssdą i ciotą , których pełno na ulicach - brzydalem , który chce złowic zonke bo i tak nie ma szans na flirty

Ale dużo dziewczyn jednocześnie, rotacyjnie, jedną po drugiej czy jak?

Gość taka jest pravda
mam hiv i kiłę i chcę zarażać. Chodźcie do mnie panienki. Będę jak ten murzyn z telewizji!

Gość taka jest pravda
typowa odpowiedz kobiety : hiv i kiła to jest dobre dla bezmózgich dresów prawdziwy casanova jest inteligentny i wie kim jest jego kochanka

Gość taka jest pravda
sam jestem męską pissdą bo piszę na kobiecym forum jak ta ostatnia ciota 🖐️

Gość taka jest pravda
przejrzeliście mnie :classic_cool: jestem ciota i prawiczkiem ,marze by być ruchaczem z filmów ale jestem brzydki :classic_cool:

Gość prawiczek z warszawy
Autor może i ma rację, ale taki facet musiałby być czynnym zawodowo wernologiem albo ginekologiem by bez stałego związku znać na wylot swoje partnerki pod względem zdrowotnym.

Prawiczku - wystarczy, że przed spotkaniem zażąda aktualnego badania WR i na nosicielstwo.

A to dziewczyny mają takie zaświadczenie w torebce? bo jak nie ma być stałego związku to raczej liczy się podryw jednorazowy.

Gość taka jest pravda
a po co je ruchac ? lodda powinny zrobic ze 2 razy i git :D

Nie wiem czy noszą ze sobą. Możesz zawsze pytać. Kobiety od czasu do czasu robią badania. Przynajmniej takie wykrywające różne grzyby. To i tak duży plus, bo o ile HIV może nie jest bardzo powszechny, to grzybice już tak.

Podczas seksu oralnego też można się zarazić, nie sądzę też by tak kobiety robiły loda bez zwykłego seksu lub minety.

Gość taka jest pravda
owszem mozna ,ale ryzyko spada na kobiete jesli ma np rany w ustach albo popękane dziąsla . Nie sadze ,zeby ktos dawal pauke krwawiącej lasce ,to widac :O

Wirusowym zapaleniem wątroby zarazisz się bez ran. A to bardzo przykra w skutkach choroba.

Gość taka jest pravda
podaj jakieś zrodla twojej wiedzy , chetnie poczytam :P

Rozumiem że przeprowadzasz kontrole dentystyczną partnerek z naciskiem na oględziny dziąseł :). Zawsze też możesz zostać ugryzionym w siusiaka :classic_cool:

Gość taka jest pravda
prawda jest taka że jestem podstarzałym 40 -paroletnim żeliwnym kaloryferem i nie mam co za bardzo teraz ze sobą zrobić więc pozawracam innym głowę swoją głupawą teorią,a co mi tam za głupotę nie karają

Gość taka jest pravda
jestem ciągle prawiczkiem wszystko przede mną :D no ale sory , umiem rozpoznac choroby dziąsel - bo sam to kiedys mialem , gdybym zobaczyl ze jakas ma uszkodzone to a kysz :D a to z wiki : Zakażenie HCV nie jest zaliczane do chorób przenoszonych drogą płciową. Ryzyko zakażenia przez kontakty seksualne jednak istnieje, chociaż jest znikome , ze względu na możliwość uszkodzenia naskórka i/lub błony śluzowej narządów rodnych np. w czasie stosunków analnych. Nie ma dowodów na zakaźność spermy u osób zakażonych tylko HCV. Jakkolwiek ryzyko zakażenia przez kontakt z nasieniem wydaje się większy, jeżeli występuje koinfekcja HIV.

Gość fdbrdfgfrsd
tak samo prawdziwa kobieta nie z jednym loskiem siedziec cale zycie

Gość taka jest pravda
hiv kiła ruchanie,lody to sens mojego życia więc czego kur.....nie rozumiecie nie każdy rodzi się idealny,w kimś ta patologia musi się zkumulować.....ale bądzcie spokojni radzę sobie z tym wyśmienicie

Gość taka jest pravda
przestan sie podszywac znudzona kobito :) lepiej ty sie zbadaj bo twoj mężulek mogl miec skok w bok i to u ciebie będzie kiła & mogiła :D

Gość prawdziwy facet to powinnien
mieć kasę dobrze wyglądać i nie mieszkać z mamusią:P i wtedy dużo dziewczyn:D

Gość taka jest pravda
skoczyć to Ty mi możesz wiesz gdzie :-)

a brzuch piwny w wieku 27 lat to wstyd?

Gość prawdziwa kobieta wysoka
prawdziwy facet dba o swoją kobietę, o jej potrzeby- uczuciowe też. od samego początku, czyli od momentu jego zainteresowania jej osobą. Podrywa ją po męsku, uśmiecha się na jej widok, parkuje tam gdzie ona, a nie 1 km od niej. Posyła kwiaty. Nie zapomina o jej ważnych datach- urodziny, imieniny, dzień kobiet, a nawet św Mikołaja itp. I taka kobieta myśli sobie: skoro na etapie podrywu tak o mnie dba...to i w związku stałym będzie. Warto z nim być na dłużej;) Z tego względu prawdziwy facet nie może mieć wielu kobiet, bo podrywanie jednej i bycie z nią w związku wiele czasu mu zajmuje. Jak nie całe życie. Dziś są ale zwykli podrywacze, co myślą, że na widok zegarka, czy auta kobieta sama go zaczepi na ulicy:O żenada

Gość i czteropak piwa
zapomniales dodac