Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XQOna

Mój chłopak chce sprzedac auto za bezcen !

Polecane posty

Gość XQOna

Kurde ! denerwuje mnie to, że mój chłopak sprzedaje teraz auto (kasa nie jest mu na juz potrzebna, może pare miesięcy sprzedawać) i on chce sprzedać audi b83 z gazem za 1500 zł ;/ i dzisiaj mi pisze smsa i sie cieszy że ma kupca ! za tyle kasy to każdy by kupił, tymbardziej ze to auto ma bardzo dobry silnik, akumlator i jest zadbane , nie moge mu przemówic do rozsądku, żeby chociaż spróbował sprzedać za 2500 zł ;/ a ja bym nawet za więcej wystawiła;/ kurde no co mam mu powiedziec pomóżcie?(dodam, że wtrącam się bo jestem z nim juz długo i uważam, że mam racje, powinien spróbować, może znajdzie sie ktoś kto da więcej... jeśli uważacie, że nie mam racji to tez napiszcie...)

Gość XQOna
to jak cie to nie obchodzi to po cholere wchodzisz na ten top, co za ludzie

Gość Wraglinkisss
No raczej mu do rozumu juz nie przemówisz... No ale w końcu to jego sprawa bo to jego auto a nie twoje, pamietaj o tym. Faktycznie 1,5 tys za sprawna audice to mało ale w końcu koles jest dorosły. A poza tym to jego auto i może facet na świadomość że jest zjebane ale tobie o tym nie powiedzial

Gość XQOna
up?

Gość XQOna
ale ja jeździłam tym autem 2 lata i wiem ze jest dobre właśnie.... szkoda mi go za tyle sprzedac chyba go sama odkupie ;p ale mi niepotrzebne ;p

Gość siostra scholastyki
sprawdź sobie ceny na allegro. podałaś za mało danych żeby ktoś mógł Ci coś doradzić np jaki jest rok produkcji?

Gość XQOna
audi b83 czli 1983 rok. sprawdzałam, widziałam starsze wystawione za 4 tys...;/

Gość Facet_ooooooo_xxxxxx
Ale przecież ten samochód ma 28 lat, to ile ma kosztować? ja bym go za darmo nie wziął, bo strach jeździć takim starociem. Ciesz się, że w ogóle znalazł kupca a nie musi go oddawać na złom! Moje Audi ma 16 lat i ciekawe, czy ktokolwiek je teraz kupi takie stare, no ale w Polsce wszystko jest możliwe ;)

takie stare auto? to niech się cieszy że znalazł kupca bo nowsze można dostać za niewiele więcej