kitka27 0 Napisano Marzec 29, 2011 Hej, mam pytanie. Czy test płytkowy wykonany 10 dni po stosunku, tym samym 1 dzień po dniu spodziewanej miesiączki będzie wiarygodny? Na tyle na ile można wierzyć testom płytkowym oczywiście;) Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepeij poczekac do dniaa Napisano Marzec 29, 2011 @ i wtedy zrobic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuska91 Napisano Marzec 29, 2011 mam podobny problem, zalozylam nawet temat. powiem tak jak bylam w pierwszej ciazy to zrobilam test 3dni przed okresem i wyszedl pozytywnie... Ale zalezy to tez od tego jaki poziom hormonu ciazy masz w moczu bo testy maja jakis okreslony wskaznik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitka27 0 Napisano Marzec 29, 2011 Ja chyba zrobie jutro rano. Najwyżej powtórzę potem, za parę dni, jeszcze raz. Poszłabym na HCG, ale na razie mam problem z przemieszczaniem się, więc muszę czekać cierpliwie. Kurczę, tydzień od dnia spodziewanej miesiączki to dosyć długo, chyba test powinien cos wykazac, tym bardziej, że przy pierwszej ciąży wyszedł pozytywnie 3 dni przed okresem... No ale nie wiem. Może teraz stężenie hormonu jest mniejsze. Zrób HCG jak możesz i będziesz miała pewność:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach