Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oreszkkaa

Do agencji po sex ? pytanie do facetów

Polecane posty

Gość oreszkkaa

Pytanie do facetów bo jestem kobietą i chce wiedzieć co myślicie. Kilka razy przyłapałam męża że był w agencji a on tłumaczy sie że po naszej kłótni chodzi tam tylko pogadać i sie napić (oczywiście ja wiem swoje) Jak wygląda tam taka wizyta jak facet wchodzi siada przy barze itd ?

Gość antek_rozpylacz
Ja tam chodzę robić zupełnie co innego

Gość oreszkkaa
Jak wygląda taka wizyta? Bo przypuszczam że jak wchodzi klent to panienki od razu atakują i nie odpuszczą w końcu pieniądz przyszedł...

Gość marcin1985
facet wchodzi do agencji i wtedy wychodzą panie aby się zaprezentować, wtedy jak wybierze sobie jakąś panią to płaci jej od razu pieniądze i idą razem do pokoju, a w pokoju wiadomo co się dzieje...

Gość antek_rozpylacz
oreszkkaa chyba ma na mysli jakies ekskskluzywne lokale erotyczne a nie zwykłe ogłoszenia pań.

Gość oreszkkaa
Troche przesledziłam i są to agencje towarzyskie gdzie jest rurka,loże ,bar....domyślam sie że kobiet tam nie wpuszczają ?

jakby chciał tylko pogadać i popić to by poszedł ze znajomymi do baru a nie (sam?) do agencji towarzyskiej

Gość oreszkkaa
W sumie, nieważne co mój mąż tam robi. Ale może wiecie, czy w agencjach facetom jest przyjemnie ?

Gość antek_rozpylacz
Pukać tam chodzi a nie napić się drinka. Jesteś taka naiwna czy udajesz ?

Gość oreszkkaa
Czy jemu jest tam przyjemnie jak prostytutka wali mu konia ręką ? ODPOWIEDZIE PROSZE

Gość antek_rozpylacz
oreszkkaa spotkajmy sie to zadbam o Twoją przyjemność :)

Gość oreszkkaa
antek_rozpylacz Czy interesują Pana 70-letnie kobiety ? Mam 70 lat.

Gość oreszkkaa
Ostatni wpis nie był mój . Nie jestem naiwna ale chce sama mieć zdecydowaną pewnośc a najbardziej wkurza mnie że przyłapac na gorącym nie można. Ja już wiem że rozbił rodzine ale chociaz raz chce miec niezbity dowód i nie wysłuchiwac za każdym razem bzdetów,szlochów,płaczu ,obietnic tylko ze 100% pewnością powiedziec KONIEC

Gość antek_rozpylacz
oreszkkaa pomyśl o sobie a nie o szpiegowaniu jego. Po co Ci to ? Chciałabyś go ściągnąć z kobiety to byś uwierzyła co z nią robił ? Napewno nie pił drinkna.

Gość antek_rozpylacz
oreszkkaa Czy mogę być Pani sponsorem ?

Co za głąb sie podszywa nie da popisać ... antek_rozpylacz chyba chciałabym to widziec na własne oczy buuuu najgorsze jest własnie to że gdy ktoś kocha to po czasie zaczyna myśleć : a może faktycznie nie korzystał z dziwek tylko pił ? wiesz jak to jest mózg potrafi jednak zakręcić ja teraz jestem na etapie rezygnacji z tego wszystkiego i raczej nie widze odwrotu nie wiem czemu jestem nabuzowana i czekam do kolejnej kłótni przy której zniknie z domu a ja tym razem zadbam o to by wiedzieć pod jaki adres pojechał i na tym będzie koniec. Nie będe słuchała kolejnych bzdetów ze siedział na baletach w pubie czy gdzie tam jeszcze. Nóż mi sie otwiera jak widze te szmaty w wyobraźni i jego brrrrrr

Gość antek_rozpylacz
oreszkkaa Czy mogę być Pani sponsorem ? To nie moj wpis, sponsorują desperaci ja za to nie place

sponsorem hehe ja tu porządna kobieta ropaczam że mam zepsutego męża a mi sie sponsoring proponuje :) Jak tak dalej pójdzie to zaczne robić to samo co mąż i ciekawe czy poczuje sie lepiej echhhh a wydawało mi sie że mnie to nie spotka. Ponowie pytanie : nalot na agencje nie ma szans? pewnie chronią tam facetów przed takimi zonami jak ja ?

Gość antek_rozpyIacz
Jak przyjdzie do domu to zrób mu loda.

Nie są to awantury na poważne tematy.Zwykle sobie wypije i z czasem palma odbija i prowokuje zachowaniem,słowami wie jak mnie wyprowadzić z równowagi jak nie moja mina go wkurzy to co innego totalne popierdółki by tylko sprowokowac i zawsze te wyjścia sa po alkoholu nigdy na trzeźwo. Teraz już wiem skąd te kłótnie sie brały po prostu raz posmakował agencji i wiedział że ma tam szanse pójść tylko wtedy jak będzie kłótnia więc wiadomo że kazdy powód jest dobry do zadymy w końcu musi jakoś wyjśc z domu a alkohol nosi i chce sie zaszaleć więc siedzenie z zoną robi sie nudne choc niczego mu nie brakuje jesli chodzi o sfere sexu

serio pisząc to myślałam o detektywie ale przy takich niespodziewanych wyjściach nie wiadomo kiedy o której ciężko by było go namierzyć echhh już głupieje a życ tak nie chce bo czuje sie tak wydymana emocjonalnie ze tyłek boli brrrr

Jakbyś zabrała jakiegoś kumpla to może by Cię wpuścili :p Tylko musisz udawać, że przyszłaś z kumplem napić się drinka, a nie przyłapać męża z prostytutką :p

No własnie czas najwyższy przyjąc do siebie gorzką prawde i pomyśleć co dalej. Jeszcze własnej wartości nie zatraciłam i wiem ze jestem fajna hehe więc życie przede mna jednak dam sobie ostatnią szanse na przyłapanie chce widziec zrytą twarz kłamcy bez obrony a sama miec satysfakcje że dobrze robie i żadne tłumaczenie nic nie pomoże no cóż jestem z tych którym trzeba brutalną prawde narysować :( Takich kumpli nie mam by prowokacje zrobic zresztą spaliłabym sie ze wstydu wciągając w to znajomych

No nic nie zawracam wam głowy.Czytając te pare zdań pozbyłam sie złudzeń i jak zwykle doszłam do wniosku że widze to co chce widziec a nie prawde ale cóż widocznie tak już mam. Dzięki Wam bardzo za krótkie kliknięcie ze mną .A tak mnie słońce za oknem dzisiaj cieszyło póki znowu nie zaczęłam rozmyslać ...jak widac trudno zyc ze świadomością ze jest sie zdradzanym. Pozdrówka dla wszystkich

Gość antek_rozpyIacz
na emailu poświntuszymy