Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuska91

Nie mam okresu a na tescie jedna kreska

Polecane posty

Gość tuska91

Witam.... Mam 20 lat i 2letniego synka. Od porodu miesiaczke mialam regularna. w sierpniu poronilam, to byl 6tydzien. Pozniej z @ bylo ok, az do teraz. tydzien minol od terminu. zrobilam test, wyszed negatywny a nadal nawet mnie nie pobolewa brzuch. Uprawiam sex bez zabezpieczenia. Pierwsza ciaza byla planowana (owoc buntu mlodzienczego) a kolejna nie... Co z tym testem. Moge byc w ciazy a test tego nie wyczul bo za wczesnie, czy jak??? Doradzcie cos.

doradze Ci bys sie uspokoila, a okres sam sie pojawi! wystarczy jak spokojnie poczekasz, stres moze powodowac, ze miesiaczka u Ciebie sie zatrzymala...wiec wyluzuj i nie panikuj, wbrew pozorom nie tak latwo zajsc w ciaze, jest na to jeden tak naprawde dzien, jak myslisz czemu inni staraja sie nawet po kilka miesiecy...bez paniki! pewne warunki musze zostac spelnione

Gość tuska91
tak wiem ze zajsc w ciaze nie jest latwo ale tylko wtedy jak sie ja planuje... Latwiej jest wpasc niz zaplanowac dziecko... wiem sama po sobie. A co do czekania to nigdy nie mialam takiej sytuacij. A dla scislosci, nie jestem przemeczona, nie zmienilam klimatu, nie mam stresujacego zycia.... Okresu nie ma a test nic nie wykazal. Nie wiem czy jest sens robic jeszcze jeden.

nie popadajmy w paranoje, Ty tego nie odczuwasz, ale Twoj organizm odczuwa najmniejsze zmiany jak to, ze teraz zmienil sie klimat, moze nawet drobiazg w diecie wplynal na to, a z reszta organizm ludzki jest taki, ze wciaz nastepuja w nim zmiany i tak jak ginekolog mi raz powiedzial, takie sytuacje co jakis czas moga sie zdarzyc, ze okres sie spoznia moja droga...