Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi_

2 miesięczne dziecko śpi po 20-30 min

Polecane posty

Gość vi_

czy to normalne?? w nocy śpi bez zarzutu - budzi się na jedzeni, zje i śpi. W dzień kłade ją tak samo, zasypia i wszystko jest ok, ale po ok 20-30 min budzi się i juz zadne lulanie nie pomaga... pomóżcie - co robić?

normalne ale spokojnie mój ma 4 miesiace i juz zamiast tych 5-6 drzemek po 20-30 min robi sobie 2 konkretne po połtorej godziny z córa było to samo

Gość vi_
poważnie? naczytałam się, że te pierwszę 20 min to dopiero jakś tam faza snu i że dziecko pownno się ybudzić i dopiero później zapada w ten "właściwy" sen. Więc się martwie, że moje dziecko w zasadzie wogóle nie śpi :/

spokojnie nadrobi w nocy :) ale sie przygotuj ze szybko moze przyjsc moment ze o drzemkach w dzień mozesz zapomniec córa miała niecałe półtorej roku jak przestała wogle w dzień spac a tyle sie słyszy ze do 4-5 roku zycia dzieci w dzień sypiaja widocznie nie wszystkim jest to potrzebne

Gość vi_
jęsli to jest fizjologicznie ok - to ok :) poprostu miałam lęki, że to nie jest normalne i ze powinnam coś zrobić, żeby spała dłużej. Tym badziej mnie to frustrowało, że kurcze, zasypia bez najmniejszego problemu i nie mam z nią właściwie żadnych jazd...