Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziaq

sms "Kocham Cie"!!

Polecane posty

Gość ludziaq

hej wczoraj moj facet wyznal mi mlosc ale w smsie!! co mam o tym myslec nagle napisal mi smsa "Kocham Cie" chcialabym od niego uslyszec prosto w oczy nie wiem co mam myslec

Gość wstydził sie powiedziec
to napisal - proste 🖐️

Gość ludziaq
no moze i wstydzil kurcze mam nadzieje ze to bylo szczere ...

Gość on chce żebyś mu
laske zrobiła

Gość ludziaq
ha no wlasnie moze i tak jest i tylko po to to napisal;;/ nie wiem jak odczytac to ja tez go kocham bardzo

Gość ludziaq
nie wiem co myslec najpierw mi pisze ze mnie kocha a pozniej sie nei odzywa calymi dniami noz kuzwa zrozum tu facetow widze ze tylko o jedno im chodzi:(

Gość ludziaq
w wekendy cale on mieszka 40 km ode mnie czasami w tyg tez sie zobaczymy ale niestety ja pracuje od 7 - do 15 a aon ma na popoludnia takze niema jak a ja za nim cholernie tesknie:(

Gość ludziaq
wiesz ciagle o nim mysle zastanawiam sie co teraz robi najchetniej chcialabym miec go przy sobie caly czas nie moge sie doczekac spotkania kurcze a jak jestem z nim to jestem jaszczesliwsza na swiecie to chyba jestem zakochana a raczej napewno :) jesli chodzi o wiek to ja mam 28 on 27 no wlasnie zachowuje sie jak gowniaz najpierw pisze ze kocha potem sie nei odzywa noz kurde jak ja mam sie czuc i nie wiem przez to czy to wogole co napisal bylo szczere ...

Jeśli kocha a potem nastaje grobowa cisza,to : albo czeka na Twój krok albo nie przywiązuje wagi do słowa kocham. Przemyśl to.

Gość zielona zabkaa
a odpisalas cos mu na tego sms? bo jesli nie, to nie dziw sie, ze sie nie odzywa ;P

Gość pisałaś to juz w innym temacie
tyle ze tam napisałas prawde czyli to ze go opieprzylas za tego smsa, wiec się nie dziw idiotko ze nie odpisuje...i skoncz zakładac te durne tematy

Gość sasssssssssss
moj tez najpierw napisal mi w Smsie :) i pisal kilka razy tak, a dopiero potem powiedział na żywo. ja mu powiedzialam duuuużo pożniej.

Gość ludziaq
nie jestem glupia idiotka i wcale nie opieprzalam goza smsa najpierw kuzwa czytaj uwaznie a potem pisz!! odpisalalam mu na smsa ja sie w nim zakochalam i kocham go tez