Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł...ek

Za którym razem zdałyście/liscie prawo jazdy?

Polecane posty

Gość anioł...ek

Niedługo moje pierwsze podejscie. Wyjezdziłam w sumie 40 godzin,bo wykupiłam dodatkowo 10. Mam stracha :P i chyba specjalnie tak to przedłuzałam. Jak wyglądał Wasz egzamin? Było rzeczywiście tak zle jak sie słyszy? Jak egzaminator?

Gość anioł...ek
napiszcie prosze o swoich doświadczeniach :)

Gość anioł...ek
up

Gość Janusz 52 lata
juz próbuje dwa zdac na to prawko i nie moge juz zdawałem 11 razy

Gość anioł...ek
11 razy? no to mnie nie pocieszyłes... :)

Gość bn xnsg
zdalam za pierszym razem malam najgorszego egzaminatora w osrodku, z calej grupy kikunastu osob zdaly tylko 3 osoby. zdawalam juz prawie 6lat temu wiec nie obowiazywaly obecne przepisy egzaminu, tylko standardowo plac i miasto na ktorym spedzilam raptem kilka minut.

Gość Janusz 52 lata
dwa lata walczę by zdać to cholerne prawko

Gość anioł...ek
a co jest nie tak,dlaczego Ci nie idzie?

Gość delerium - after all
5

Gość anioł...ek
ja nie licze na to ze zdam za 1 razem ale tak za 3 byloby ok :)

Gość Janusz 52 lata
a to plac najazd na linie ciągła a to pachołek jak plac zaliczę a to jazda na mieście a to silnik gaśnie mi i wtedy nerwa dostaje i panikuje i po wszystkim jest

Gość anioł...ek
podobno najlepiej jest jak idzie sie z przekonaniem ze i tak Cie obleje wtedy jedziesz bardziej na luzie albo jak sobie wyobrazasz ze jedziesz ze swoim instruktorem

Gość tasman=)
ja niedawno zdawałem, za 1 razem zerzarł mnie stres, mimo że na jazdach szło mi nieźle to oblałem, im kolejny egzamin tym było lepiej, zdałem za 5 razem, ale wtenczas to byłem kompletnie wyluzowany

Gość anioł...ek
czyli jednak cos w tym jest ze jak idziesz bardziej wyluzowany to jest lepiej :)

Ja zdawalem 9 lat temu i udalo mi sie zdac za pierwszym.Egzamin generalnie nie byl az taki okropny , testy najlatwiejsze z tego wszystkiego moim zdaniem , pozniej plac.Na poczatku sie troszke pospinalem i przy podjezdzaniu do luku samochod mi raz zgasl.Pomyslalem sobie ze jesli sie nie wyluzuje to obleje i autentycznie podszedlem do tego bardziej lajtowo , jak by na placu nikogo nie bylo tylko ja , samochod i ten luk.Pozniej bylo jeszcze ruszanie ze wzniesienia no i miasto.Na miescie egzaminator do mnie powiedzial tak : "Prosze jechac szybciej " Na co ja do niego ze jest ograniczenei do 40km/h , a on do mnie "Prosze sie nie przejmowac i jechac szybciej" Mysle sobie albo mnie podpuszcza i jak przyspiesze to mnie obleje albo faktycznie mu sie spieszy...Zaryzykowalem i przyspieszylem na szczescie bylo ok ;) Aha przed WORD-em jeszcze przejechalem na pomaranczowym swietle , ale nic nie mowil.Takze bylem ostatni z grupy i zdalo nas w sumie 3 :)

Gość tasman=)
też aniołek tak próbowałem do tego podejść, ale to jest silniejsze i tak stres bedzie Ci towarzyszył

ja zdałam na szczęście (udało mi się) za pierwszym razem :P. A instruktor mi mówił na jazdach, "tu mi kaktus wyrośnie, jak ty zdasz" i o dziwo zdałam i jestem bardzo dobrym kierowcą :)

Gość IOVANKKA
JA ZA 4

Gość AFRWF
ja zdałam za 12 razem, kosztowało mnie to wiele łez i nerwów, ale prawko i samochodzik mam:)

Gość tasman=)
no oczywiście że tak, ale w moim przypadku to była już rutyna, znałem osirodek, egzaminatorów, i wogóle wyjeździłem chyba z 20 godzin dodatkowo

Gość anioł...ek
no to chyba tylko środek na uspokojenie mi pomorze bo jak czytam Wasze doswiadczenia to juz mam stres :)

Egzamin na szczęście łatwy, Miałam świetną pogode, nie za zimno nie za ciepło, bez słońca, i opadów. Miałam bardzo wyrozumiałego instruktora :P

Gość anonimowa alfabetka
ja zdalam za 4 razem, pierwsze 3 paralizujacy stres, za 4 zdałam tylko dlatego ze na samym poczatku jazdy na miescie myslalam ze oblalam i sie wyluzowałam, i poszło jak spłatka, a okazało sie ze sa dwie szanse i za druga poszło :)

Gość Janusz 52 lata
tak daj se luz łatwo powiedzieć a jeszcze trudniej pokonać stres :(

Gość tasman=)
no najgorsze to było to jak egzaminator przerywał egzamin, i te wyrzuty sumienia: jak ja do cholery mogłem popełnić taki błąd

Gość Janusz 52 lata
nie bierz żadnych środków na uspokojenie bo jeszcze bardziej ciebie przymuli i co wtedy będzie?

Gość Janusz 52 lata
no właśnie co za ze mnie facet bez prawa jazdy to tak jak facet bez jaj :(

Gość tasman=)
sirodek na uspokojenie- może to i jest jakieś rozwiązanie, ja też miałem tego wkońcu spróbować, ale naszczęście zdałem