Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaróweczka88

Kurs stylizacji paznokci - Warszawa

Polecane posty

Polecam kursy w New Nails w Warszawie .Ja uczestniczyłam w kursie podstawowym 40 godzinnym obejmującym manicure, pedicure, przedłużanie paznokci za pomocą jednej z technik (do wyboru: metoda akrylowa lub żelowa) oraz wzornictwo lakierowe i aplikacje ozdób .www.new-nails.com W mojej grupie były tylko 4 osoby, a przy jednoczestnym zapisie kilku osób dają duźe zniżki. Teraz marzy mi się u nich kurs zawodowy ale to jak będzie moźliwość ...

Gość pawieoczko80
Ja wybieram się właśnie na kurs manicure hybrydowy do Gowork. Koleżanka ma robione paznokcie tą metodą i uważam, ze jest swietna. Moja znajoma jest po kursie stylizacji 1 i 2 stopnia w tej szkole w i byla mega zadowolona ..

Gość cajmerowa
Był ktoś ostatnio w tej szkole na szkoleniu? Poziom jest utrzymany? Pytam o to całe New Nails. Szukam aktualnych opinii.

Gość amaberska
A mało masz opinii na necie? Przecież tam uczy się masa ludzi. Ja byłam na szkoleniu na początku tego roku. Była to zawodowa stylizacja paznokcia - 120h. Ocena bardzo pozytywna. Długi program, który zawierał wszystko czego chciałam się nauczyć. Godziny szkolenia dobiera do mnie w trybie open, solidne kosmetyki. Ogólnie - szkolenie bardzo na plus.

Gość maleziaj p.
Byłam u nich, w tym New Nails na szkoleniu w kwietniu. Zaskoczyli raczej pozytywnie. Wszystko było dopięte - bardzo odpowiada mi podejście instruktorek. Można było bez problemów się dogadać, odpowiadały na pytania, były pomocne, a z reguły wcale tak nie jest. W listopadzie jadę do nich na przedłużanie rzęs - u nas w salonie pojawia się coraz więcej pytań o to, a nikt nie ma papierów ;-)

dokładnie, grunt to dobrze uczący i komunikatywni instruktorzy, a także cierpliwi:-) ja miło wspominam uczące dziewczyny w Selectie, tu też jest dobra kadra:-)

Gość gość
Jakie polecacie jeszcze szkoły ?