Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutny czas

Rozstanie przez sms

Polecane posty

Go艣膰 smutny czas

Witam! Od kilku dni nie mog臋 poj膮膰 jak w wieku 30 lat i po 1,5 roku znajomo艣ci mozna tak komus sobie napisa膰 sms - 偶yj sobie w swoim 艣wiecie, ale beze mnie. Bez k艂贸tni, bez wyjasnie艅. Nie mog臋 si臋 z tym pogodzi膰,偶e m臋偶czyzna doros艂y mog艂 tak post膮pi膰, czuje sie przy tym jak czuje si臋 porzucona - kiepsko. wieczne 艂zy, jak teraz b臋dzie, dlaczego. Zadzwoni艂am do niego, ale nie odbiera艂 telefonu, ale jak zadzwoni艂am z innego odebra艂 i stwierdzi艂, ze nie ma o czym rozmawia膰, 偶e nie widzi sensu, a ja? Ja go chyba bardzo kocham i nie mog臋 sobie z tym poradzi膰. Napiszcie prosz臋, czy kiedys m臋偶czyzna, kt贸ry was odrzuci艂, chcia艂 Was odzyska膰. Ci膮gle licz臋 ,ze jednak b臋dziemy razem, tyle razem fajnych rzeczy przeszli艣my, seks by艂 cudowny, ale ostatnio sie k艂贸cili艣my o pierdo艂y, ale tez nie rozmawiali艣my o tym jak tego unika膰 on nie chcia艂. Nie wiem czy mnie kocha, powiedzcie czy walczyc o takiego faceta? Dzi臋kuj臋 za odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 s艂o艅ce1234
jak kocha to sam wr贸ci je艣li mu na tobie zale偶y. ja mam podobn膮 sytuacj臋. Postanowi艂am nie pisa膰 do niego. Bo uwa偶am 偶e je艣li mnie kocha i mu zale偶y to sam zacznie si臋 odzywa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
S艂o艅ce 1234 jak myslisz warto si臋 odzywa膰 , dawa膰 znaki, ze mi zale偶y czy w艂a艣nie ola膰. Nigdy mnie tak nikt nie zostawi艂 wi臋c nie wiem co jest dobre, Jakie macie inne doswiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Napiszcie prosz臋 swoja opini臋 czy to jest normalne, bo dla mnie totalne tch贸rzostwo, ale sama juz nie wiem co myslec o tym, moze jak faktycznie nie ma o czym rozmawiac to wystarczy sms??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GA GA GA
Ale co mamy napisac jak nie wiemy o co chodzi? No trudno uwierzyc zeby bylo wszystko ok, zebyscie nie mieli problemow ktorych nie umiecie rozwiazac, albo zeby nie dawal zadnych sygnalow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂o艅ce1234
Moja siostra mi dzi艣 radzi艂a abym sie nie narzuca艂a. Jak komu艣 zale偶y to sam zacznie pisa膰. Mi ch艂opak m贸wi艂 w niedziel臋 ze mnie kocha i wczoraj pisa艂 偶e chce zemna by膰. A dzi艣 napisa艂 偶e nie chce mie膰 teraz dziewczyny ale chce by膰 ze mn膮 ale nie teraz. A jak zapyta艂am na co czeka to wog贸le nie odpisa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
By艂y drobne k艂贸tnie, ale od miesiace si臋 nie pok艂贸cili艣my, ale ostatni dyskutowali艣my o zdradzie i mieli艣my "nieco" odmienne zdania, chodzi艂o 偶e ja uwa偶a艂am, 偶e facet powinien sam odej艣膰 jak zdradzi艂, bo to chyba koniec zwi膮zku, a on twierdzi艂, ze nie powinien si臋 przyznawa膰 , tylko kombinowa膰 jednym s艂owem zeby si臋 nie wyda艂o i taka jakas g艂upia by艂a ta dyskusja, a po dw贸ch dniach napisa艂 偶yj sobie w tym swoim idealnym 艣wiecie, w kt贸rym m臋偶czyzna przyzna si臋 do zdrady ale beze mnie. I w艂a艣nie ja tego nie rozumiem , po pierwsze jak mo偶na zako艅czyc zwiazek a po drugie co ma do tego ta dsykusja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
S艂o艅ce 1234 to te偶 bez sensu , dzisiejsi faceci naprawd臋 nie wiedz膮 czego chc膮 , m贸wia, ze kochaj膮 pytaja o wakacje a za dwa dnie tak poprostu nara i to przez smsa. porazka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja si臋 pytam...
mi si臋 wydaje, 偶e Tw贸j facet Cie zdradzi艂 i zastosowa艂 sie do tego co uwa偶a艂a艣 za stosowne w tym przypadku, ale to tylko moje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek z grajewa
nergal rzuci艂 dode przez smsa wi臋c widac mozna nawet po 30stce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziekkkkkkkkk
popieram ostatniego posta.. chyba tw贸j ex Ci臋 zdradzi艂, dlatego odszed艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Te偶 si臋 nad tym zastanawia艂am, ale z drugiej strony wydaje sie to niemo偶liwe , bo po pierwszy by艂 prawie codziennie , a po drugie seks nasz byl niezwykle udany, wi臋c ... a w艂a艣ciwie to juz nie wiem sama... Najgorszy jest ten g艂upi 偶al, z ktorym tak ci臋偶ko sobie poradzi膰, nie wyobra偶am sobie 偶e go nie ma , nie wiem czy powinnam w og贸le do niego dzwoni膰 i pr贸bowac si臋 spotka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja si臋 pytam...
nie powinna艣, Tw贸j by艂y to strasznie niedojrza艂y i nieodpowiedzialny facet i nie powinna艣 zawraca膰 sobie nim g艂owy a jak ju偶 koniecznie chcesz co艣 wyja艣nij to zadaj mu wprost to pytanie czy zdradzi艂... a wtedy co艣 mi si臋 wydaje, 偶e nie b臋dziesz ju偶 mia艂a ochoty pr贸bowa膰 go odzyska膰, cho膰 niewykluczone jest te偶 偶e m贸g艂by mimo wszystko si臋 nie przyzna膰 nawet je艣li to zrobi艂.... to, 偶e cz臋sto by艂 u Ciebie nie wyklucza zdrady bo wiesz jak jest jak sie chce to okazja i miejsce zawsze si臋 znajd膮, a to 偶e mieli艣cie udany seks, no c贸偶 wiele zdradzanych kobiet ma takie zdanie bo w ten spos贸b w艂a艣nie naj艂atwiej jest ukry膰 prawd臋 poniewa偶 partnerka si臋 niczego nie spodziewa i nie podejrzewa o zdrad臋 gdy w 艂贸偶ku wszystko uk艂ada si臋 super...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
to ja sie pytam.... dzi臋ki z odpowied藕, chcia艂abym si臋 spotka膰 w艂a艣nie dlatego, zeby wyja艣ni膰 jaki jest pow贸d taki prawdziwy tego rozstania, bo to co napisa艂 w smsie faktycznie mo偶e 艣wiadczy膰 o zdradzie, kiedy艣 na pewno sie z nim spotkam , zeby wyja艣ni艂, mo偶e nie teraz bo wyjd臋 na idiotk臋 z t膮 spuchniet膮 od placzu buzi膮 ( to by艂o w niedziel臋 wi臋c 艣wie偶e) i pewnie powiem mu , ze go kocham i zeby艣my jeszcze raz pr贸bowali , musz臋 wytrwa膰 w tym ,偶eby jednak nie szukac kontaktu, TYLKO JAK? Jak zapomniec , jak nie patrze膰 co 10 min na telefon, jak...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kukurykuuu
szkoda mi cie chopie/babo ale mosz pecha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r53er
moj tez 2 lata temu zerwal przez sms po pieknie spedzonych tygodniach...odezwal sie po 6 mies.chcial byc na stopie kolezenskiej:O troche pisalismy ale potem wrocil do bylej na ktorej wieszal psy:O wiem ze boli ale minie..u mnie drugi rok i dopiero teraz w miare podnioslam sie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Te pierwsze tygodnie chyba b臋d膮 najgorsze, bo teraz poprostu mi brakuje tego cz艂owieka fizycznie, a potem mam nadziej臋 , ze si臋 odzwyczaj臋,,,,myslalam, 偶e to taki ktos na cale 偶ycie, ze b臋dziemy rodzin膮 , ale nie wysz艂o........g艂upie jest to 偶e jestem tu sama w wielkim mie艣cie , zreszt膮 mam dziecko (kt贸re ci膮gle pyta, kiedy wujek przyjdzie - nie do zniesienia) i musz臋 by膰 dla nigo w domku , wi臋z siedz臋 sama w czterech 艣cianach i rycz臋, a on ma brata do picia, kumpli do rozrywki, wiec jest mu 艂atwiej (o ile w og贸le mu jest 藕le).........jak pomysle ,偶e zn贸w b臋d臋 sama to jestem przera偶ona, w og贸le tysi膮ce mysli wci膮z mi przebiega, raz , ze pojad臋 do niego , raz , ze to bez sensu -ten popieprzony b贸l rozdziera od 艣rodka - poprostu niespodziewa艂am si臋, 偶e tak nagle to si臋 wydarzy i dlatego wydaje mi si臋, ze czuje ten zal z podw贸jn膮 sil膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
ka偶dego dnia czekam , ze moze sie cos wydarzy z jego strony, ze zn贸w bedziemy razem, no c贸z sie okaze.... tymczasem ide spa膰 , bo w zesz艂膮 noc nie spa艂am prawie w og贸le...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja si臋 pytam...
a wcze艣niej jak si臋 zachowywa艂 wobec Ciebie? czy wiedzia艂a艣, 偶e mo偶e sie zachowa膰 tak niedojrzale i nieodpowiedzialnie? wsp贸艂czuj臋 Ci bardzo ale musisz to wytrzyma膰... czas leczy rany wi臋c z czasem przestaniesz cierpie膰 i pewnie jeszcze kiedy艣 b臋dziesz zadowolona z tego, 偶e tak zrobi艂 bo na pewno spotkasz jeszcze kogo艣 zdecydowanie bardziej odpowiedzialnego komu b臋dziesz mog艂a zaufa膰... ile masz lat? a Twoje dziecko jest pewnie jeszcze ma艂e wi臋c i ono zapomni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Przyznam, ze nigdy nie zachowywa艂 si臋 nieodpowiedzialnie, jestem potwornie zawiedziona jego zachowaniem. Nigdy bym nie pomysla艂a , 偶e nie b臋dzie potrafi艂 stan膮膰 ze mn膮 twarz膮 w twarz tylko jak taki 17 latek wysle smsa. Coraz bardziej widze w tym niedojrza艂o艣c, brak odpowiedzialno艣ci. Jak to cz艂owiek ma艂o zna drugiego cz艂owieka. Dzisiaj jestem z艂a, 偶e da艂am si臋 wkr臋ci膰 w taki zwi膮zek, 偶e mu zaufa艂am i obdarzy艂am uczuciem. Szkoda, 偶e tego cholernego smutku nie mozna jako艣 obej艣 , omin膮膰 i cieszyc si臋 wiosennym s艂o艅cem. Wiem, 偶e dziecko zapomni i mam nadziej臋, 偶e szybko. Dzi臋kuj臋 wszystkim za wypowiedzi, to pomaga , otwiera oczy, 偶e niewarto mam nadziej臋, 偶e szybko dojde do tego, 偶e nie nale偶y o nim nawet wspomina膰.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zostawiona4356
spotka艂o mnie prawie to samo, te偶 nie moge sie otrz膮sn膮c, ci膮gle my艣le,t臋sknie 偶a艂uje okropnie sie czuje deprecha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
zostawiona, a dawno Ci臋 zostawi艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Te偶 przez sms .... to bez sensu czy偶by stawa艂o si臋 norm膮. Ludzie dzisiaj nie potrafi膮 stan膮膰 przed kims i powiedzie膰 co czuj膮 i dlaczego ich decyzja jest taka a nie inna....popieprzone to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GA GA GA
Facet Cie zostawil z dziwacznego powodu, w fatalym stylu, nie chce o tym rozmawiac, ma poglad ze mozna zdradzac ale nie dac sie przylapac. Zalozmy ze nawet do siebie wrocicie, zamieszkacie razem, a niech nawet i slub bedzie. Nie bedziesz sie bala? Ze wlasnie zdradza i kombinuje jak sie nie dac zlapac, ze wrocisz do domu i nie bedzie jego rzeczy bo na obiad byly buraczki a nie ogorki... Rozumiem ze cierpisz, ze trdno przezyc kazdy dzien, ze go brakuje jak powietrza i ze nasze rady nic nie dadza. Ale jak znajdziesz juz troche sily pomysl o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zostawiona4356
rozstalismy sie w sobote, ja prosi艂am by to przemy艣la艂, wr贸ci艂...dzisiaj ostatecznie napisa艂 偶e nie ma sensu tego ci膮gn膮膰:( Boshe kiedy ten b贸l minie, czuje jakby zaraz klatke mia艂o mi rozerwa膰, nie wiem jak mam sobie ul偶y膰 w tym cierpieniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Mi napisa艂 w niedziel臋, czuj臋 si臋 podobnie.... napisa艂am do niego 偶eby mi napisal wprost, ze juz nic nie ma , ze ju偶 nic nie czuje, ale oczywi艣cie nie odpisa艂, chcia艂am sie spotka膰, ale wczoraj mu nie pasowa艂, dziasiaj te偶, jutro mi nie pasuje wi臋c mam chyba zlew, poprostu trzeba przeczeka膰. Ile byliscie razem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
GA GA GA dzi臋kuj臋, pomy艣l臋 o tym....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
Tylko w艂a艣nie jak sobie ulzy膰 w tym cierpieniu, ja nie jem, przez te par臋 dni schud艂am ju偶 2 kilo, nie 艣pie bez tabletek, jak wezme tabletke to i tak 艣pi臋 tylko 3-4 godziny... nie mam si艂y

Udost臋pnij ten post