Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonyvaio

MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA - OPINIE

Polecane posty

Gość sonyvaio

Czy ktos byl na tym zabiegu? Mam niewielkie blizny po tradziku i przebarwienia - tragedii nie ma jednak bez fluidu sie nie ruszam:classic_cool: chcialabym wkoncu miec cere jak marzenie😭 help

Gość doris84
Niedawno zdecydowałam się na ten zabieg i powiem Ci że po dwóch mikro mam delikatna skórę i cera jest wyrównana pod względem kolorytu. Ja nie miałam blizn trądzikowych tylko takie małe po pryszczach i one znikły. Podejrzewam że u Ciebie to nie skończy się na 3 zabiegach. Generalnie robi sie od 4-7. To Ci powie kosmetyczka ile Tobie potrzeba. Moim zdaniem efekty są warte tych pieniędzy. Ale ja mam mieć jeszcze 3 i koniec póki co. Wydatek dość duży bo ok. 600 zł za te 3.

Gość smutny czas
ja miałam całą serię tzn. 6 zabiegów w dobrym salonie kosmetycznym, ale nie spodziewaj się rewelacji jeśli chodzi o blizny po tradziku tu doskonały jest laser, zdecydowanie efekt lepszy. a mikroderabrazja poprawia koloryt i wygladza delikatnie cerę. zabieg godny polecenia ale nie na blizny , ani na plamy moim zdaniem. Pozdrawiam

Gość sonyvaio
tzn. ja mam male przebarwienia i ze 3 takie niewielkie wglebienia po rozdrapanych krostach:-o ogolnie nie jest zle, w lato moge chodzic bez make up-u bo buzia jest opalona i tego nie widac. Jednak gdy opalenizna zejdzie to musze uzywac fluidu. A chcialabym zeby ta cera jakos w miare fajnie wygladala...

Gość sonyvaio
jestem z okolic wawy i tak sobie szukalam gdzie wykonuja te zabiegi i za ile. jest teraz jakas promocja za 3 placi sie 300zl. to chyba niezle?

Gość sonyvaio
up

Gość a diamentowej?
jw

Gość supernovika
Ja sobie robiłam Mikrodermabrazje Diamentową w Viviean w Łodzi, super efekty, tylko trzeba być systematycznym i fakt nie miałam blizn potrądzikowych, ale i tak uważam że warto sobie szczelić takie coś :D Pozdrawiam serdecznie

Gość supernovika
Ja sobie robiłam Mikrodermabrazje Diamentową w Viviean w Łodzi, super efekty, tylko trzeba być systematycznym i fakt nie miałam blizn potrądzikowych, ale i tak uważam że warto sobie szczelić takie coś :D Pozdrawiam serdecznie

Gość supernovika

Gość supernovvvvvvika

Gość gość
Polecam mikrodermabrazje w salonie Black Pearl w Krakowie. Bardzo pomaga mi w walce z tradzikiem :)

Gość gośćKamila
Mikrodermabrazja to świetny zabieg który bardzo dobrze oczyszcza i odmładza skórę. Ja robiłam sobie już kilka razy serię zabiegów w krakowskim ArtClinique i za każdym razem byłam równie zadowolona. Polecam wszystkim kobietom które chcą poprawić wygląd swojej skóry.

Gość gośćLili
Jestem po serii zabiegów na małe blizny po trądziku i efekt jest bardzo dobry. Blizny się spłyciły a skóra jest matowa i już się tak nie przetłuszcza, a zabieg robiłam w tej klinice w Krakowie http://www.rubinkiewiczmed.pl/ Dla mnie Super