Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza

jakie macie rodowody?

Polecane posty

Witam 🌼 Oto mój nowy wątek, w którym będę się was pytać o ZWIERZĘ I ROŚLINĘ - no na odwrót ale bez znaczenia. Ustalę wam rodowód - czy go macie i czy możecie dostać stałą pracę z rodowodu. No to zaczynamy. Młode osoby niech się zgłaszają ROŚLINA I ZWIERZĘ i powiem wam czy macie rodowód i czy dostaniecie z niego stałą pracę. START!

No słuchajcie dalej - zwłaszcza tak 15 lat - co tu robić dalej? Ja bym stawiała rodowody teraz gdybym wróciła do szkoły wiecie i bym mówiła czego się uczyć , żeby dostać stałą pracę i tyle. Ludzie nie mogą latami znaleźć pracy - myślicie, że to złe? A jak macie rodowód to musicie za mąż wyjść NA DZIECi za byle kogo. I to jest słuszne. A reszta nie i tyle. AMEN. No zawsze po coś ten rodowód by był. W szkole tak bym robiła, gdzie indziej - hmmm zależy, ale tu mogę zrobić tylko to co w szkole bym robiła i tyle. No to kto pierwszy - proszę podać SWOJĄ roślinę i zwierzę. Kim chciałbyś być gdybyś był rośliną i zwierżęciem czy czym się czujesz i takie tam rzeczy...

Mając stała pracę z RODOWODU wiecie - możecie np. zostawić obecną pracę i stać sobie o stałą pracę i ZNAJDZIECIE powody, dla których warto to zrobić i tyle. To jest ważne. A jeszcze ważniejsze jest wydać się za byle kogo na dzieci. Niby dopust, ale to możesz z rodowodu i co jest jeszcze w tym życiu? No pieniądze. Ale to jest skomplikowane wiecie. Z rośliny i zwierzęcia jest stała praca. Z niczego więcej. I niby wtedy jesteś Niemcem jak masz rodowód, ale nie do końca. Jesteś zachodni na pewno. Wtedy tak. Chyba, że masz rodowód od Maryji, ale to się wyrówna kiedyś wszystko bo na Zachodzie też będzie Maryja tylko póżniej z wielkich objawień i kiedyś będzie tu Zachód już wszędzie, ale nie przy naszej władzy. I tyle. Ja będę dawać rodowody wiecie tym w Polsce, którzy są zachodni i mają dużo pracy żeby im nikt tej pracy nie zniszczył. 1 zawód na razie mam. Dobry lekarz, nauczyciel może sobie wziąć OD BOGA bezpośrednio rodowód jak jest Ok wszystko, a z zawodu każdy ma w Polsce z 1 zawodu. Tylko z jednego i tylko tak, że Polski nie niszczy tylko na plus. Żeby mu się nic nie stało. No to tak mają rodowody od Boga nawet - od Pana Jezusa. A reszta niech robi se co chce. Tacy są :(

O pasterz owiec - lew i stokrotka - nie pasuje zupełnie. Jak chcesz z tego dostać stała pracę? Albo masz złe zwierzę albo złą roślinę. Roślinę masz ode mnie. Ale ja miałam wilka i stokrotkę czy niedżwiedzia i stokrotkę no też nie do końca pasowało bo miałam źle podany rodowód. Niby dobrze, a w sumie źle bo ze zwierzętami a rodowody są od świętych. No to byś musiał mieć rodowód z jakiegoś pustelnika - ale to masz ode mnie zaburzenie Pasterzu. Pomyśl - wilkiem byś nie mógł być? Albo lisem. Albo czymś tam? Na pewno jesteś lwem i stokrotką? Jesteś zaburzony i tyle :( Oto moja DIAGNOZA. :(

Lew i kaktus, lew i nie wiem róża - lew i róża to by pasowało coś przy władzy. A lew i stokrotka? Czy cos Ci dolega Pasterzu Owiec?

Gość lillalli
ale pierdolisz głupoty:)

No wiecie Skrzydło Sowy tu było - to myślę, ze coś z lasem . Skąd on ma tego lwa to też nie wiem ale cos z lasem byś powinien dostać albo coś przy władzy - przy kimś z władzy. I to by tak pasowało, ale ten lew i stokrotka wiesz to chyba nie za dobrze wymysliłeś - chyba się sugerujesz ksywką wiesz, a to nie wolno. Imię i nazwisko i tak się myśli. Czasem masz złe imię jak ja , ja mam datę urodzenia nawet złą widzisz, to jak ja rodowód mogę mieć dobry, ale miałam PRAWIE DOBRY bo miałam być od Jana Chrzciciela i co wtedy? Zwierzę leśne i roślina leśna by była. A nawet mam miejsce urodzenia wpisane źle bo gdyby mi powiedzieli prawdę też bym była normalna, a tak nie i koniec. Ty masz cos z lasu jak ja i tyle. Wiesz kim mógłbyś być na pewno? Pszczelarzem. Myślałeś nad tym? I by Ci powinno to iść. Ja też bym mogła pszczoły hodować i nic by mi nie zrobiły. A czasem różnie to bywa...

Nie zgadzałoby mi sie tez wiesz- zwierzę leśne bym miała, a roślinę polną. I tyle. Nie zgadzałoby mi się i tak. Zostawałaby mi św. Elżbieta. Nici z Jana Chrzciciela. No ale było jak było. A ten Rzym po co mi był? Żeby mi musieli na mieszkanie składać i tyle? I tę Elżbietę wymyśliłam wiecie, ale te wilki mnie pożarły rzymskie bo miałam być od Jana Chrzciciela i wtedy nie macie szans, a tak to mnie POŻARLIŚCIE Polaki wstrętne wilki - ale już sie nie dam i tyle.

Gość collybabe
tulipan i kot

Lew i palma kokosowa? To brzmi jak Yetti. Nie wiem - jak człowiek śniegu i tyle. Jak ty masz lwa to ja mam Yetti i palmę kokosową na ciebie. Ale czy yetti to jest zwierzę czy człowiek. Niemniej patrzcie - pasterza idzie tym ograć i tyle. A mnie można ograć tylko rośliną. Ale jaką. METASEKWOJA zostaje - bo wiecie ja przerabiałam już najwyższe drzewa świata - no i to tak tyle ile ta metasekwoja, ale w Polsce nie rośnie. Chromolić ją i tyle :(

tulip i kot - nie pasuje - źle wszystko. Też nie dostaniesz stałej pracy z rodowodu. To musi IDEALNIE pasowac i tyle. Jeszcze to obmyślę jak to u mnie miało być. Na pewno miałam mieć jabłoń wiecie i miałam tę jabłoń bardzo długo, ulubioną , siedziałam na niej, aż mi matka ją ścieła i przerzuciłam się na dęba - tego nikt nie ruszy. Bo zdechła jabłonka. No i źle zrobiłam. Miałam se nową posadzić i tyle. I tak miałam stać, a zwierzę? nie mam pojęcia. brak i tyle. I to jest dobrze. I wtedy byłby Jan Chrzciciel pewnie. Ale około 15 roku życia zrobił się dąb i nic z wszystkiego BO W ZASADZIE jak od świętego to zwierzęcia nie powinno być i to jest OK dla rodowodu bo on jest wyjść za mąż/ożenić się na dzieci, ale do stałej pracy potrzebne jest zwierzę. No i jak się nie zgadza roślina i zwierzę to nie można mieć stałej pracy z rodowodu. Trzeba szukać inaczej, a jak jest najlepiej? Tak właśnie. I to się nic nie stanie, a ja już miałam słuchajcie tyle kłopotów, że to się nie da i tyle i wiem, że najlepiej jest mieć stałą prace z rodowodu i tyle. Po prostu to wiem z doświadczenia. Takie życie.

Gość może ja
poziomka łasica

Gość sezammm
Co to są te rodowody?

Gość Muzeumianka vel prawa-tywa
Jezus, ja nic z tego nie rozumiem, Czy ona pisze po Niemiecku??

do collybabe - a jesteś rośliną czy zwierzęciem bo pilnuj sobie czym jesteś i z tego dostaniesz stała pracę jak ROŚLINĄ jesteś wiesz. A zwierzęciem to musi ci się zgadzać wiesz. Np. tulipan i coś malutkiego - nie wiem - biedroneczka. Pasuje? Malutki kwiatek i malutki bezkręgowiec i gra. Ale kot? Niby może być w ogródku, ale nie wiem - a tulipan w doniczce? W ogródku nie? Ale jeśli tulipan to dostanie stałą pracę z rodowodu, ale jeśli ten kot to nie i tyle. Bo co kot robi w ogródku. Chrabąszcz jakiś by pasował. Byle co - ale kot?

poziomka i łasica - też nie za bardzo. Poziomka i motylek jakiś. Łasica. Teraz zależy czy jesteś poziomką czy łasicą. napisz. Poziomką dostaniesz stałą pracą - łasicą musi ci zgadzać. Musi się zgadzać. Do stokrotki zając by pasował. Nic z tego. Ale to nie była moja pierwsza roślina - pierwszą było drzewo. Jakie wy macie rośliny malutkie. Coś strasznego :(

Gość Sluzebnica Janka
Owca a ja? Krokodyl i pokrzywa

Gość może ja
poziomka łasica no mam stałą pracę i musiała mi 'zgadzać' się troche skakałem po różnych aż znalazłem

Gość praawdziwaaaowwwieczczkabozzza
Słonecznik i pantera - znowu nic. Kurde rośliny macie Ok, ale zwierzęta POTWORY. Ja w ogóle prawidłowo nie miałam zwierzęcia przy roślinie dąb. A tu - małe roślinki i takie zwierzęta - to daleko do świętych macie. I tyle. teraz musze przemyśleć moje siostry adoptowane. Co one miały. Rośliny nie miały bo święty z pustyni. Miały zwierzę - rośliny nie miały - co tam rośnie na pustyni wiecie i się powiesiły obydwie. Roślina najważniejsza , zapamiętajcie to sobie i tyle. Takie ostrzeżenie moje, że to nie są żarty. A teraz ze zwierzęcia jest święty. Od jakich to świętych wy jesteście, co? Pantera i słonecznik - może św. Franciszek z Asyżu? A reszta to pojęcia nie mam.

Gość boze jak ten czas leciiiiiii
drzewo cytrynowe (ew niezapominajka ) owieczka

Gość sezammm
O jakie rodowody chodzi?

Poziomka i łasica to ci się zgadza? Poziomka i coś w lesie małego. Nie wiem co. Musiałabym do książki zerknąć. Na pewno nie łasica. Bez sensu. Coś co ogrywa. Nawet sarna by pasowało. Coś z lasu ale szlachetnego. I wtedy masz np. św. Juda Tadeusz, a łasica to nie wiem w ogóle co robi. Mała sarenka jakaś i poziomka. Albo zajączek mały. Coś takiego. ?

drzewo cytrynowe i owieczka to jesteś owieczką i pi razy oko jesteś od św. Edyty Stein i tyle. Możesz być i tyle. Bo tez była owcą i tyle. I też miała rodowód. W rodowodzie miała drzewo i była od Zacheusza z Ewangelii co na drzewie siedział i tyle. I tak sie nawróciła jak on. Dlatego nie miała rośliny i nie chcieli w Niemczech jej za Niemkę uznać i stąd ma tam teraz tyle pomników bo jej mieli to drzewo uznać. To ma rodowód niedaleko mnie i tyle. I gdyby nie ten Zacheusz to po niej, a tak ją uratował. A to tam niemieckie pierdoły się śmiali z tego, a to prawda jest wszystko. I się ochrzciła z pompą i wszystko pasuje. I jak skończyła - przez drzewo. Drzewo to marny koniec i tyle. Pożyjemy zobaczymy. Ale dosłownie.

No rodowody sa na ożenek na dzieci i stała pracę w życiu. Najważniejsze. Wiecie ja muszę stać o drzewo bo jak nie będę stała o drzewo to po moim bracie adopotwanym chyba, że książkę sobie kupicie to się tak roślinę czy zwierzę ogrywa i można stac o coś innego. tak żeby pasowało - poczytać sobie , pomyśleć , żeby pasowało i zeby była stała praca. I jaki święty do tego by pasował i wszystko gra. I jest rodowód i na dzieci należy się wydać i wszystko Ok. A tak to można sobie robić wiele i tyle.