Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 787998798797979

zauwazylem ze laski sikaja za kolesiami z ciemnymi wyraznymi brwiami

Polecane posty

Gość 787998798797979

u mnie na uczelni jest na roku kilku takich maja brwi jak jakis wloch albo model laski za nimi sikaja i co chwila cos od nich chca, wypytuja o rozne pierdoly itp Pytanie teraz takie - co wy w tym widzicie laski??????????????????????????????

Gość prawiczek z warszawy
Ja mam ciemne grube brwi (ale nie są zrośnięte) i nic takiego nie widziałem więc to o coś innego chodzi.

Gość mnmnk,
ech bo kobiety szukaja poczucia bezpieczenstwa w facetach i wszytsko co sie z tym kojarzy pociaga je: kasa, pozycja. ciemne kolory to skojarzenie z silniejszym pigmentem co z kolei kojarzy sie z wieksza sila, zaradnoscia, wydajnoscia. oczywiscie nie zawsze to sie sprawdza w realu ale taka jest sila ludzkiej podsiwadomosci. np sa faceci ktorzy szaleja za niskimi drobnymi kobietami. (czyt niskie, drobne-slabsze, ulegle) zazwyczaj sa to faceci z tendencja do dominacji i taka mala istotka jest dla nich ideaLNYM POLACZENIEM

Gość bajbajjajajajj
mnmnk - jestes szurnięta kolor włosów oczy skory nie ma nic wspolnego z siłą, zaradnością i wydajnościa. Wiekszysch bzdur w zyciu nie slyszalam :O

Gość smierdzacy klocek
ja sie rozgladam tylko za jasnowlosymi, z jasnymi brwiami i niebieskimi oczami. i 180 cm+ i przy kosci

Gość yagna ze szczytna
ja zazwyczaj sikam za drzwiami toalety :P