Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappparazzzii

utrzymanie domu

Polecane posty

Gość pappparazzzii

nie wiem czy kupić mieszkanie w bloku czy mały 150 metrow kw domek? Nie wiem ile kosztuje utrzymanie domu. Czy 100zł wystarczy i miesięcznie na rachunki? Może mieszkacię w domu jak to wygląda u Was ile płacicie i za jaki metraż?

Gość jasne że wystarczy
jeszcze ci zostanie na ośmiopak piwa

Gość eszcze grasują
najgorzej z opałem..jak na węgiel to 2000 tys na zimę, chyba że nowoczesna instalacja na gaz kocioł z odzyskiem ciepła ze spalin..to wtedy taniej... utrzymanie tanie.. mieszkam w bloku Ale mam piekny domek babci, który chciałam wyremontowac i snułam plany jak. Przysniła mi sie babcia i powiedziała Kochana..zdrobniła moje imię..czyli mój plan jej się spodobał. Najpiekniejszy był za czasów babcia, mam to w pamieci..i zaden domek mnie tak nie ujmie, chyba, ze podobny do babcinego bedzie.

Gość eszcze grasują
cena mieszkania w bloku taka sama jak domu? ze sie tak zastanawiasz? jeden kupi co tansze drugi co ładniejsze itp zalezy od kryteriów. co za zycie..jeden kupuje domy a drugi nie ma na opał..

Gość kajka8

Wiadomo, ze utrzymanie domu niestety kosztuje. My teraz zmienilismy dostawce pradu na pulsar energia i płacimy troche mniej, zawsze to coś!