Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exaaaa3

Tarłam czoło ręcznikiem :(

Polecane posty

Gość Exaaaa3

Heelp :( wiem że to było nie rozsądne, że nie powinnam była ale ja już miewam depresję ;/ Bo mam te ragiczne zaskórniki, pewłno ich na czole i przy nosie, na brodzie ;/ (zamknięte, te koloru skóry). Walcze z nimi dużoo czasu, pewlo tego dziadostwa kładłam i kicha ;/ dziś się wkurzyłam, zamoczyłam róg ręcznika takim płynem robionym w aptece i tarłam z całej siły czoło;/ I w jednym miejscu mam taką dość sporą zaczerwienioną plamę i zniej leci jakaś maź ;/ taka przezroczysta, nie wiem co to;/ ale leci i leci ;/ Boje sie ze do jutra sie nie zagoi, że bedzie leciec;/ i podkład mi spłyniee :( Heelp! posmarowąlam tribioticem ale wiem ze to nie wystarczy ;/ co zrobić? rzucić tone kremu? physiogelu? nivea? nie wiem :(

Gość Masayuki Yammamottooooooo
puder na rane:o

Gość ta przezrpczysta maź
to ropa, taka się pojawia z wyprysków itp. Powinna się zamienić w coś strupodobnego :O

Gość lolitka 35-gdansk
kobito. zakazenie maz jakies... zostaw juz t. bo podraznisz, z na oczyszczank do kosmetyczki idz , mikrodermabrazje ci zrobi sama niz nie zrobisz, blizn sobie tylko narobisz..

Gość echhhhhhhhho
SPALONA RANKA,trzeba zasuszyc i zaden podklad dostaniesz zapalenie:)

Gość Exaaaa3
Ja juz kiedys byłam na mikrodembrazji, pomogło na jakieś 3 tygodnie, potem bylo to samo..:( ja muszee isc jutro do szkołyy ;/ błagam