Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudoken

dziewczyny, bardzo proszę może doradzicie

Polecane posty

Gość rudoken

generalnie randka wypadła OK ale mam pewien niesmak, czuję że uraziłem kobietę komentarzem ale było tak : umówiliśmy się w ostatnią niedzielę na kolejne spotkanie i kobieta się wystroiła i wypachniła , przyszła na randkę w krótkiej miniówce i typowej czarnej kurtce z kapturem obszytym jakimś sztucznym miśkiem , botki ale nie w tym rzecz, na cieńkie cieliste rajstopy założyła takie czarne długie skarpety , chyba się nazywają zakolanówki i widziałem, że była obserwowana przez wiele osób jakby z innej planety spadła , owszem wyglądała trochę inaczej niż inne kobiety i gdy weszliśmy do łazienki hipermarketu poprosiłem aby zdjęła te skarpety i gdy była w samych rajstopach cielistych to już nikt nie pokazywał palcami , moje pytanie, czy te zakolanówki aż tak bardzo ludzi drażnią ?

żartujesz chyba? kazałeś jej je zdjąc????? one są po prostru oryginalen i na zgrabnych nogach wyglaają zajebisćie i dlatego tylko odważne je noszą http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.celebritysmackblog.com/wp-content/uploads/2007/10/carrie-wtf.jpg&imgrefurl=http://www.celebritysmackblog.com/2007/10/11/carrie-bradshaw-hot-or-not/&usg=__zAjwEexfyRLDJMIBcBLslm1PsYM=&h=581&w=468&sz=71&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=f_XrFXCNxqQjyM:&tbnh=176&tbnw=135&ei=VlWSTYTwAcut8QO67sTmAw&prev=/images%3Fq%3Dcarrie%2Bbradshaw%26hl%3Dpl%26newwindow%3D1%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D52M%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1366%26bih%3D503%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divnso&itbs=1&iact=hc&vpx=1132&vpy=154&dur=331&hovh=176&hovw=142&tx=142&ty=190&oei=3FSSTeKKIdG38gODqvDpAw&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:14,s:0

Gość ewaaaaaaaaaa
mój facet ma fioła na punkcie takich zakolanówek i jego kolegów też podniecają dziewczyny tak ubrane, ale oczywiście wszystko musi być z klasą i wyczuciem smaku. Z tego co opisujesz ta dziewczyny była ubrana jak wieśniara więc nie wiem czy faktycznie wyglądała głupio czy ludzie na nia patrzyli bo wyglądała seksownie choć wydaje mi sie że to pierwsze. A ty zachowałeś sie jak cham i facet bez klasy mówiąc do niej żeby je zdjęcia to świadczy tylko towich kompleksach i braku pewności siebie bo nie mogłeś nawet znieśc presji wzroku innych osób.

Gość rudoken
a zatem, zamiast mnie ktytykować i obwiniać to poproszę o radę kobiet, abym się nie wściekał , do jakiego stroju pasują kobiecie zakolanówki ?

Gość yftyfytfy
jak najbardziej pasuja do krotkiej spodniczki czarne powyzej kolana. sama takie nosze. takie podkolanowki to juz by srednio pasowaly.