Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mtr

matura-bibliografia

Polecane posty

Gość mtr

mam napisać bibliografię na maturę ustną z polskiego mój temat to " Na podstawie wybranych utworów przedstaw, jak w literaturze zmienia się ideał rycerza" potrzebuje tytułów książek z których mogę skorzystać . Dzięki za pomoc

Gość do biblioteki leniu!
!!!

Gość ghjxfgj
a nauczyciel wam nie pomaga?

Gość mtr
"dbra laski bez" właśnie tu o pomoc prosiłem bo tak mi było najwygodniej ale mogłem się domyśleć, że jakieś debile się odezwą i powiedzą coś nie na temat, już sobie sam poradziłem jeszcze tak głupi to nie jestem by ganiać do biblioteki z tego powodu

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx,,,
konrad wallenrod, Krzyżacy ;)

Gość jest, ale ja tylko
chwila chwila... to wy znacie temat pracy miesiace przed matura i jeszcze problemy? :D

Gość znamy tematy od września
🖐️

Gość laralu
Kurde, ale wam teraz dobrze, my kiedys nie znalismy tematow na mature. Na ustna z polskiego bylo chyba ok. 40 tematow i sie losowalo juz przed komisja, wiec trzeba sie bylo przygotowac ze wszystkiego. A ja i tak 5 dostalam, niestety z pisemnego tylko 4, dlatego musialam zdawac jescze ustny, kto dostal 5 z pisemnego to mial z bani ustny. Za to udalo mi sie z matma na 5 napisac, a bylam na mat-fiz profilu, wiec mialam rozszerzona matme na maturze. Ze tez ja pamietam takie rzeczy sprzed ponad 10 lat, chyba musze juz skonczyc z drinkowniem i zajac sie czyms pozytecznym. Za dobrze wam dzieciaki teraz, a wy i tak ciagle narzekacie.

Gość mtr
nikt nie narzeka tylko czasem lepiej odpowiadać z nie wiadomego tematu z zakresu szkolnego niż przygotowywać coś i mieć to jeszcze na głowie

Gość chooja widzisz,nic nie widzisz
pieśń o rolandzie sir roland pod mroczna wieza stanal