Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic tylko brac

zuzyte a nawet z dzirami rajsyopy za bagatela 80 zł

Polecane posty

Gość bukaaa
No nie wierzę. 80 zł za 3 pary używanych rajstop?

Gość *(_o_)*
ludziom już się pojebało we łbach :o

Gość wydaje mi sie ze nie przeczyta
li do końca co jest przedmiotem aukcji. tam są fotki róznych ubranek i moze wydaje im się ze to cały zestaw jest sprzedawany

Gość adfffff
no właśnie- kto to kupuje? albo ktoś nie czyta aukcji i patrzy po obrazkach(może myślał, że sukienka i bluzka dziecięca też są sprzedawana na tej aukcji) albo nie wiem. przecież jak ktoś jest biedny, to nie wylicytuje 3 par rajstop za 80 zeta a jak ktoś jest bogaty, to znów nie będzie chciał, żeby jego dziecko nosiło rajstopy dziurawe po innym dziecku. Nie rozumiem zwycięzcy aukcji.

Gość pewnie nie przeczytali albo
wlasciciel aukcji podbija sobie ceny...

Gość nrkjdfkffk
raczej podbija bo nagle ktos z 18zl zalicytowal na 40? a pozniej od razu z 40 na 80? :o Nikt tak nie robi bo ludzie chcą kupić tanio. Podbija cwaniaczka ceny

Gość bukaaa
A nawet jeżeli podbija, to co mu to da? Zostanie z aukcją wygraną przez znajomego, który mu przecież takiej ceny i tak nie zapłaci.

Gość wydaje mi sie ze nie przeczyta
ano to jej da ze bedzie miała kolejny pozytywny komentarz

Gość tum tum
o kurde w szoku jestem...to ja mam wystawione pajacyki z nexta polarowe za 8 zł w stanie idealnym i nie zeszły a to podziurawine zmechacone rajtki za 80 zł,szok...ktos wyzej ma racje biedny nie dałby tyle za uzywki a bogaty zamówiłby po prostu nowe.

Gość matka x 2
ciekawe ze komentarza do tej aukcji nie ma... czyli ktos znajomy kupil? poza tym sprzedawca ma baaaardzo stalego klienta, ktory kupil chyba ze 30 rzeczy lub wiecej...

Gość jest komentarz
za tą aukcję

Gość jest komentarz
za ta aukcję- ostatnio dodany, baaardzo pozytywny;)

bo to next ! mnóstwo matołów płaci za metke ,dla nich next to nadal wielki świat zagranica ,powiew luksusu ,niekoniecznie aukcja ustawiona ,ja sprzedałam uzywaną kurtkę nexta za 90 zł (a nowa w uk kosztowała mnie 35 )

Gość 444pisanka
babka na jednej aukcji pisze ze ubranka nie stanowią zródła dochodu tylko ich celem jest opróznienie szafy...hmm...ciekawe,to czemu nie wysawi za złotówke albo nie odda komus biednemu,niezła sumka wskoczy jej na zkonto za te ciuchy a ona pisze ze nie jest to zródło dochodu.

pisze ze nie jest to źródło dochodu, zeby sie skarbówka nie dopierdzieliła ;) swoje rzeczy mozna sprzedawac, ale nie mozna kupowac i sprzedawac. wiesz o co chodzi? wiekszosc ludzi sprzedajacych na allegro kupuje ubrania w lumpeksach na wyspach, wszelkie uzywane nexty i inne a potem sprzedaje na allegro jako swoje własne (po sobie, po dzieciach) w ten sposób działa "niezarejestrowana firma" mająca dochody ze spzredazy uzywanych ubran pod przykrywką swoich rzekomo własnych a propos aukcji niedorzeczne :P 3 pary znoszonych rajtek za taką kase!!

Gość 444pisanka
2 razy miało byc