Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Połamanaa

Połamało mnie, co robić :(

Polecane posty

Gość Połamanaa

Mam pół rocznego synka, wczoraj wzięłam go na ręce i chyba naciągnęłam mięsień, jak to boli.. smaruje się żelem i biorę tabletki przeciwbólowe ale nic nie daje. Wzięłam też ciepły prysznic w nocy ale nic nie pomogło. Ledwo się ruszam. Poradźcie coś. Jestem teraz sama z małym, mąż w pracy. Ne mogę go nawet na ręce wziąć, teraz akurat śpi. Rano mąż zniósł mi go na dół po schodach. Nie mam tutaj nikogo kto by przyjechał mi pomóc.. :(

Może zadzwoń na pogotowie i powiedz jak się czujesz-napewno lekarz udzieli Tobie informacji co masz robić.Moze same doowe środki nie pomoga i konieczna bedzie wizyta u lekarza...

Gość nie ma na co czekac
koniecznie do lekarza takie kontuzje trza od razu leczyc są też mascie typu Fastum żel łagodzące ból

Gość znam sie na tym
pod nieobecność meza ja sie tobą zaopiekuje,zrobie gorący masarz bo to na pewno od kregosłupa odcinek ledziwiowy,lub ok 7 kregu (żebrowy),moge postawić również bańki,na tą dolegliwość nie działają zadne tabletki przeciw bulowe szkoda watroby,rownież nie dogrzewaj poduszką elektryczną poniewarz następóje stan zapalny,ani gorąca woda z natrysku,ale sirodki żelowe voltaren emulżel1%,biszolin żel na napewno pomogą ,dobrze by ktoś ciebie podniósł (zaszedł od tyłu i szybko poderwał) do góry i napewno pomoże

Gość znam sie na tym
Połamanaa nie zwlekaj -lekarz to cie nawet nieobejrzy (chyba że z ciekawości zaczne cie leczyć od podstaw-są zboczeńcy) poszukaj dobrego/ej masarzystki by tobie zrobiła masarz (bo gdy to zaniedbasz to cieżko bedzie za rok to naprawić ,nie wiem skąd jesteś bo w łódzkim to ja znam kilku dobrych massarystek/ów co znają sie na teggo typu schorzeniach cena od 25 do 40 zł plecy stopy 30zł ale pomagai wiesz jakie masz schorzenia bo w stopa wszystko ci powie /wątroba, trzustka ,nerki, serce ,prostata,tarczyca.napisz jak sobie poradzilaś.

Gość wy to macie pomysły
masarz na naderwany mięsień! Autorko jedyne co żel łagodzący i pocierpieć aż zagoi się.

Gość nie ma na co czekac
*przeciwbólowe a nie przeciw bulowe :-O

Gość A jak dlugo trzyma
takie polamanie ???

no trochę trzyma, musi się zagoić, ew. zrosnąć, jeśli naderwałaś polecam traumon żel, tylko nie wiem, czy on nie jest przypadkiem na receptę po dwóch dniach ból przechodzi, chociaż choroba jeszcze jest

Gość naciągnienty
dzień do trzech naderwany do 2 tygodni zależ który mięsień i jak bardzo

Gość połamanaa
dzięki kochani. Chodzę w pół zgięta, mały marudzi bo chciałby na ręce, ja mieszkam za granicą od niedawna i dlatego nie mam do kogo się zwrócić. Jak to cholernie boli. W domu mam ibupromm i paracetamol nie wiem czy to coś pomaga ale wzięłam już 6 . Jak mąż wróci to go wyślę do apteki po jakiś inny żel bo ten co mam to chyba nic nie daje, powinno trochę przestać boleć prawda? A ten tylko tak przyjemnie chłodzi, nawet nie wiem skąd go mam "ALPA" Masazni emulze i na obrazku taka umięśniona ręka. :D

Gość nie ma na co czekac
6 ????????????? nie przedawkuj !!!

Gość połamanaa
nie no spoko, biorę po 2 co ok. 3 godziny a zaczęłam o 2 w nocy :)