Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

pomysl na obiad ale nie tanszy niz 50z

Polecane posty

niewiem ile macie,życzę wam żeby dużo,ale zachowujecie się jak banda zawistnych idiotów marzenia to ja mam ,niekoniecznie o obiedzie za 50 zł :O

Gość tylko na tyle cie stac ???
no kochana za takie grosze to mozesz sobie hot-doga co najwyżej zrobić :O

Gość brak pomysłu
Perline Prosciutto crudo Składniki Perline Prosciutto crudo ( makaron) opakowanie mrożonego rozdrobnionego szpinaku kubek śmietany 18% lub jogurt naturalny 100 g sera pleśniowego np Lazur 3 ząbki czosnku 1 kostka bulionu warzywnego Na dużej patelni z grubym dnem rozmrozić szpinak, dodać zmiażdżony czosnek, kostkę bulionową, odparować nadmiar wody, chwile podusić. Zdjąć z ognia, dodać śmietanę, wymieszać. W międzyczasie ugotować makaron al dente. Wymieszać ze szpinakiem, posypać starkowanym lazurem, wstawić na moment do piekarnika, by ser się rozpuścił. Wszystkie czynności wykonuję na patelni, po posypaniu serem, patelnię przykrywam pokrywką, to wystarczy by ser się rozpuścił. SAM MAKARON KOSZTUJE 20 zł PROSZE SNOBKO

Gość moja droga mnie stac na wiele
wiele droższe obiady tylko pytam po co? Po co wydawac 50 jak można np 30 ? Czy to coś oznacza / ? Dla mnie co najwyżej to ,ze ktoś jest rozrzutny i nic więcej .... Zakładasz durny temat a jak ludzie odpiszą co myślą to zaraz jest ,że ci zazdroszczą !A pomyślałaś,że razi ich twój pretensjonalny sposób ? Ze czytając twoje posty widać jakie z ciebie WIELKIE NIC ? SZKODA SŁÓW idz dziecko do nauki i czym prędzej uzupełnij braki w wykształceniu bo wstyd ....:O

jedne z nas mają więcej niż ty inne mniej ,jeszcze inne tyle samo ,to nie ma znaczenia , to nie zawiść to zdrowa krytyka twojego chorego światopoglądu i pogardy skierowanej w stronę mniej zamożnych osób. Pogardy w ciebie zakamuflowanej a widocznej jak na dłoni . Popracuj nad dyplomacją.

Gość kochana ja czasami na obiad
wydaje i 200 a ciebie to mogłabym zjeść w kaszy !Takimi cweanairami to sie nawet nie chce zajmowac -pustak!:classic_cool:

nie podrabiaj i małpuj gwiazdy cafe niejakiej Jennnifer8787, największej bogaczki cafe, zołzy która wyszydza z biedniejszych, nie dorównujesz jej do pięt swoim gościom na obiedzie zapowiesz że obiad kosztował więcej niż 50 zł, posrało cię?? myślisz że po daniu będzie widać że kosztowało minimum 50 zł?? A czemu to akurat 50 zł ma być minimum?? Skoro taka bogata jesteś, to zacznij powiedzmy od 350 zł - NA OSOBĘ! Wtedy podrzucę ci menu, bo na obiadach za 50 zł nie za bardzo się znam. Albo wiesz idź jednak do tej biedronki, bo tamtejsze produkty mają oczy i noski i buzie i potrafią mówić i śpiewać, wyśpiewają twoim gościom ile kosztowały więc nie będziesz musiała swoich gości informować ile obiad kosztował tylko nie rób niczego z kością lub z ościami, jak się dowiedzą ile obiad kosztował, to może im ta kość lub ość w gardle stanąć.

zebraków toleruję ,naciągaczy gonie na drzewo , potrzebującym pomagam nie wyzywając ich zawczasu od oszutów .Czujesz różnice ?

tak obiad za 30zł,ciekawe jakim cudem?!!! moj maz lubi miec ładnie podane,doskonale jakościowo.Ja tez tak lubie,w domu moim rodzinnym tak było i jest,no i jest jeszcze dziecko,przeciez niepodam małemu byle czego

Gość eglena zielona
nie rozumiesz o co chodzi??? z Twoich wypowiedzi wynika że czujesz się lepsza od tych co mają mniej niż 50 złotych na obiad. szukasz inspiracji? wpisz w google przepisy kulinarne i tam na pewno coś znajdziesz. w ogóle to mi się wydaje że jesteś pusta i próżna. pewnie sama pochodzisz z biedoty takiej jaką nas nazywasz i teraz masz kasę dzięki mężowi albo marzysz żeby być bogatą. widać po Twoich wypowiedziach że nie jesteś szczęśliwa. bardzo Ci współczuję. i od razu Ci powiem że Ci niczego nie zazdroszczę kasy mi nie brakuje, ani niczego innego. ale w nosie mam tą kasę, dla mnie istotne jest to że mam męża który bardzo mnie kocha, synka który potrafi okazać uczucia i jest strasznie wrażliwy na krzywdę innych a ma tylko 5 lat . A TY NA ZAWSZE POZOSTANIESZ GŁUPIĄ SNOBKĄ . naprawdę potrzebna Ci pomoc ale psychiatry nie psychologa

Gość no zrób pieczeń z setek
pięćdziesiątki usmaż w panierce a'la chrupiące kąski kompot zrób z piątek i dwójek !:D goście na bank sie dowiedzą jaki jest poziom twojej inteligencji .

a kto mówi o gosciach? nie nieczuje roznicy,szafy wiedzą że to oszustka,dziewczyny proponowały jej pomoc a ona milczala,to jest potrzebujaca czy nie ?!!!

nie wiem czy jest potrzebująca nie zagłębiałam się w temat bo nie mam ciuchów dla noworodka . Gdybym miała z pewnością bym przeswietliła ,nie wyzywała.

to cię rozczaruje,bo ja pochodze z bogatej rodziny gdzie majątki są przekazywane z pokolenia na pokolenie.Moj mąż też jest z takiej rodziny,i jego majatek to nic tu tak naprawde nie wniósł.

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
i czego sie tu tak przechwalasz suko? na kafe to wiesz... kazdy moze byc kim chce i ty tez mozesz ......

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
jak jestes taka bogata to czemu nie masz gosposi do gotowania?

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
patologia to jestes wlasnie ty szmato

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
moj narzeczony mial wczoraj sraczke, a jada calkiem niezle, wiec jak chcesz moge ci podeslac na pyszny obiadek

no to przykre jesli faktycznie ściemniła ,ale powiadam -nie wyzywaj ,było napisac słuchajcie jest tak i tak ,podeprzeć to jakimiś linkami itp .

a po co mi gosposia?to wkońcu obca osoba.Sama sobie ugotuje czysto i jak chce. Jesteś zacofana jeśli myslisz że gosposia świadczy o bogactwie. Za dużo filmie ogladasz zlotko

Za 50 zl idź do najbliższej betoniarni kup sobie betonowy bloczek, przywiąż do szyi i pierdolnij się do rzeki

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
a ty chcesz ten obiad tak na raz na 3 osoby za te 50 zł????????

zreszta co ja będę dyskutowac z patologia. no może masz racje że za ostro pojechalam,ale tyle razy już przewineli się przez nasze życie oszusci że trochę zaczęłam patrzec na wszystkich tak samo.Szczególnie moj ojciec jest podatny na takich ludzi,ma dobre serce i pomaga mimo że już tyle razy go oszukani. Ją taka naiwna niejestem