Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheee9

jak mam postąpić i co zrobić z tą oszustką?

Polecane posty

Gość sheee9

kupiłam buty na pewnej stronce od osoby prywatnej, zrobiłam jej przelew na 80zł mija trzeci tydzień i ani przesyłki ani zwrotu pieniędzy, co mam robić?? gdzie mam to zgłosić?jak odzyskać swoje pieniądze?

Gość trzeci dzien mija
?? Zaplacilas jej za kureiera, priorytet, ekspres otniczy czy jak? Zanim je zapakowala, zaniosla na poczte, wyslala... 3 dni to nic dla Poczty Polskiej :classic_cool:

tak to jest jak się kupuje na pewnej niesprawdzonej stronce płacąc przelewem... a odpowiada na mila? możesz się do niej dodzwonić?

Gość trzeci tydzien idioti a nie tr
zeci dzien!

Gość kremooooweczka
A próbowałaś się kontaktować? Gdzie masz zgłosić... na policję, ale licz się z tym, że Cię wyśmieją najpierw.

Gość sdfghjasdfghjasdfghjkl
nic nie mozesz zrobic chyba ze to allegro- ale patrz na to jak zaplate za lekcje kazdemu moze sie zdarzyc -moze tez tak byc ze jeszcze te buty otrzymasz - raz do mnie po miesiacu diotarlo cos co kupilam http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo

kremooooweczka nie wyśmieją na policji moja siostra zapomniała wysłać bluzkę za którą ktoś dał złotówkę no i dostała wezwanie, więc autorko posta idź na policję

Gość kremooooweczka
Ja nie mówię, że nie przyjmą zgłoszenia i nie spróbują coś z tym zrobić. Tylko, że tam to wiecznie kpiny urządzają z ludzi. Moją koleżankę wyśmiali najpierw, że sama sobie winna, że kupuje z niesprawdzonych źródeł:/