Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaowieczkabozza

krew mnie zaraz zaleje

Polecane posty

wiecie co - czy macie już policzony zwrot podatku zza granicy? Uważam, że baby w biurze gdzie oddałam uwzięły się na mnie. Do cholery - 4 kartki mają policzyć i liczą to od 10 marca. Naprawdę. i chcą wyciąg z konta. Przecież każdy mi będzie po tym koncie grzebał. Czy one są normalne? A jeśli im nie przyniosę to policzą mi całość za 2 tygodnie. Od 10 marca!!! Normalnie skandal. Jakie one mają problemy - jak człowiek bez piątek klepki. Ciekawe że wiecie w innym biurze gdzie chciałby ktoś ZAROBIĆ i się przejmował pracą pozwolono by sobie na takie jakieś hocki klocki. Trzeba mieć ten wyciąg z konta czy nie? Nie mogę im go dać z tego kompa gdzie piszę, a z ich też. Co mam jechać na drugi koniec, żeby im to wyciągnąć? Zwariowały i tyle :(

Wiecie to są normalnie 2 zerska ostatnie tam - więcej tam nie pójdę nigdy. Bo miałam problemy w szkole to miały mi powiedzieć, ze mi tego nie policzą i być uczciwe - tu niedaleko i bym sobie Z PRZYJEMNOŚCIĄ poszła wiecie gdzie indziej. A one nic , papierki ale niekoniecznie - dziś 30 marca KONIECZNIE. No to kurwa mać wiedzą co robią albo też z nimi do sądu, nie? No normalnie taka okolica, że wystrzelać ich wszystkich. Tu atom i po całej głupiej Polsce i ja tego atoma na nich tu spuszczę. Nawet nie na Warszawę. Tutaj i po was. Normalnie jakie zera - coś strasznego :(

Gość na 1 policzku
wyciag z konta? do zwrotu podatku? pierwsze slysze...a moze chodzi im tylko o dane banku i konta, zeby ci przelac pieniade?

Powiem wam kierowniczka to moja była uczennica i ALE SOBIE W ZYCIU RADZI - bo to tak wygląda, a ma firmę po to żeby ją zostawić i znaleźć sobie stała pracę w banku. A wysiła się w tym życiu wiecie ... siedziała na lekcji i gapiła sie w okno. Po co jej to powie mi. Dziecko jej powiem pani mi to miała policzyć 2 tygodnie temu czy pani pracownica i TYLE MIĘ TO OBCHODZI co cała ta okolica warta pani. A po co pani ten bank wiecie. No co to za zera tu wszędzie, a człowiek miał trochę więcej oleju w głowie to jeszcze po nim tu i tyle. A księgową ma że sie z nią dogadać nie umie. - Ona mi powie, że ona jest moją rodziną wiecie - hmmm...dziecka z nią nie mam ani z jedną ani z drugą żebym rodziną jej była. No i za to należy sie proces im i tyle. A nie należał się w tej szkole? Noż kurwa mać - oby je ktoś zabił te dwie cipy. Czego mam im życzyć. Teraz 3 lata będę czekać na pieniądze przez jakąś podfruwaję z WESELA MOJEGO BRATA. noż kurwa mać - jakbym prezentu nie dała młodej parze i wiecie tacy ludzie tu są wszędzie. Czy mam jej iść to powiedzieć, że dałam prezent państwu młodemu i ma sie ode mnie odpierdolić? Nie wiem :( Co powinnam zrobić z w takiej sytuacji bo wiecie - pieniądze za 3 lata O ILE bo co dwie głupie cipy mogą mi zrobić i tyle. No to im opinię tez zrobię i tyle. I oby wyleciały NA ZITY PYSK i tyle mnie obchodzą - no dwa gówna ludzkie - wolę już gówno z dupy niż ich ryje i koniec. takie piękne :(

Od razu mi mówiła różne brednie ta kierowniczka bo sie na tym nie znam. No to idę do biura i chcę to mieć do cholery policzone, nie? Tyle a tyle i koniec. No nie trzeba ale by się przydał i koniec. I teraz wiecie - 10 marca zaniosłam im te rozliczenia wszystkie. Czy one mają wszy w ryjach czy nie wiem co. Chciałam byc kulturalna I SZYBCIEJ OBSŁUŻONA to chwilę rozmawiałam(???) o pierdołach z tą jedną i tyle. O jej klasie. Bo coś tam chciała - co ona chce ode mnie, ale wiecie - cos tam popierdoliłam i poszła. A te na mnie, że coś tam - że do szkoły chcę wrócić. MOGĘ ale do ich szkoły i tyle. Tę to powinni zamknąć - jak to biuro ich im mogę powiedzieć. Dziś jest wiele szkół nierentowanych , a ta pierwsza. Takie biuro durne - skandal!. Zamknąć to i zdezynfekować :(

nierentownych i tyle - tak chciałam napisać. NIERENTOWNA szkoła, ale szybko pisze i mi sie trochę źle pisze. Z tą kierowniczką miałam nie gadać bo ta pracownica wiecie nią rządzi. Ale kierowniczka - matko święta. Nie powinna co prawda albo na e-maila miała odpisać i koniec. Po co ja tam poszłam? :( Ale wiecie - właściwie jak zobaczyłam tę uczennicę to CHCIAŁAM UCIEKAĆ. O matko se pomyślałam. Ale stąd gdzie mieszkam nie zaczynam. Tylko wiecie - te pizdy dwie chore na dupy robią mi opinię. Siedzi w domu i nawet nie wyśle do 31 marca. Co ona tam robi niby? No wiecie - czy one są normalne? Jakim prawem one sobie potrącają jeszcze 10% z tego co tam naliczą. Bo krótko i sie nie opłaca. to niech wiecie wypierdalają obydwie na te 3 miesiące chociaż. I to nie jest żadna moja rodzina - no dwie kanalie, gówna ludzkie i tyle mnie to obchodzi. Trochę wcześniej i zbieram te papiery od razu. Akurat by mnie tak potraktowali gdzie indziej - tylko z takiej szkoły dla ostatnich zer tak sie można zachowywać i tyle. I koniec :( ZERO MANIER. Zero. Już bym nawet wolała jakby na mnie pierdnęły bo bym papiery wzięła i poszła , a tak? A bez tego czy tym śmierdzi i koniec. I one i po nich :(

No wicie ze mną wielka kierowniczka a tu pracownica ważniejsza od niej. Powiedziała , ze nie musi być wyciągu, a pracownica na mnie, że musi. No wiecie co... czy one obydwie są normalne? 30 marca... nieżle :( Powinny mi płacić odszkodowanie jak do jutra tego nie wyslą. Ja myślałam, ze wczoraj wiecie po podpis, a ta dalej, że czegoś jej tam nie oddałam - wyciągu archiwalnego z konta. Nie mogę bo wszyscy będą czytać ile mam na koncie i ze śmiechu zlewać. To nie mogę i tyle :( A one miały to policzyć 20 marca a nie 30. Więcej i tak nie przyjdę i opinię im obydwu zrobię - TAK JAK ONE MNIE :(

One wiecie chyba sobie chciały mnie użyć żeby się do banku wynieść. Może by sie tak wzięly do roboty? Do takich małych biur wiecie podatkowych sie nie chodzi. Zamiast co należy to tylko kombinują jak się wynieść. Kurde - mówię wam jaka jestem zła, jeszcze przez nie muszę tu siedzieć. Takie mędy dwie, że coś strasznego. Obłęd. :( Na szczęście w tej szkole miałam proces bo po mnie, a tak mnie mogą wiecie ugryźć tutaj lokalnie w dupę. BO MIAŁAM DUŻO GODZIN I KUPIŁAM SOBIE AUTO. Od nich miałam te godziny wiecie - i się zaraz skończyło. Jak za tą granicą. A ich dyrektorkę uczniowie zgwałcili. Tacy tu są ludzie. Nic tylko gwałty. Może tak by się wzięli za coś z sensem. Nic. To niech sie mordują bo mam ich już TAK DOSYĆ. 6 lat tu już jestem i wszystko mi zasrali. Na początku trochę kasy miałam, ale proces przez nich przegrałam, wszystko. Takie miernoty, głupy jakieś takie, zero intelektu.. Same wsteczne geny tu mają. Do bamby atomowej zrzucenia się ta okolica nadaje. Jak wyparują to święty spokój z nimi. Bo jedno złodziejstwo i jeden grób wszędzie. To nie trzeba grobu i tyle. Nie ma zwłok , grobu nie trzeba. Takie hieny to wszystko. Ani nie wilki - hieny :(

bomby atomowej - tak miało być. I tyle. Wiecie - żrą się jak psy i tyle wszyscy. Obym sie mogła stąd wynieść I WYMELDOWAĆ ze stałego adresu. Zawsze sie wymeldujcie z takiej okolicy bo po was. Tyle mi pomogli , że jeszcze przez ich pijaństwo mam zwolnienie dyscyplinarne, jeszcze mnie obgadywali słuchajcie i tyle. A taką dyrektorkę to wyrzucić - jak to można sobie pozwolić, żeby mnie uczniowie zgwłacili? Bez sensu :( To sie z pracy odchodzi i tyle.

A ta kasa wiecie tez nie była od nich i jeszcze musiałam zapieprzać 10 km piechota jak RŻELI ze śmiechu wszyscy. Tak mnie szanowali i do dziś tak jest. I tylko pytanie PO CHUJA Mi TE PAPIERY CIULICA następna wzięla. Bo ona nie jest wydana. To się miała wydać. Kurde - coś mi sie robi jak tam mam iść do tego biura. Wiecie co... rzygam tymi ludźmi :( Obym sie stad mogła WYMELDOWAĆ NA ZAWSZE i to moje jedyne życzenie. No co oni sobie wyobrażają? Gówna są lepsze od nich. I to nawet PSIE. Wielkie katoliki... :(

Gość i tak
precz stad

No i dobrze - idę stąd. I tak mam to całe forum w dupie, ale Boże - ta Polska to jedno dno i koniec. Już bym dawno stąd wyjechała gdyby nie ciule w szkole i tyle. Jakaś pogwałcona dyrektorka PRZEZ UCZNIÓW na mnie. No wiecie co - już by ryja zamknęła niedorajda :(

Jakbym była facetem to też bym jej wsadziła. A tak gówno do ryja jej wsadzam bo tyle ma z sensem do powiedzenia. I gówna się najem bo tyle warta praca u niej wiecie. Że lepiej na bezrobociu gówna wpieprzać niż u niej pracować. U NIEJ - bo ona ma firmę prywatną. I tak sie zaczęło. Ona chyba nie rozumie co to jest PAŃSTWO. To niech sie nauczy wiecie. Bo to jest PAŃSTWOWA szkoła, a nie prywatna. No chyba, że teraz jest prywatna... JEJ dosłownie :(

A te dwie w tym biurze wiecie to samo i tyle. Miały mi to dawno temu wysłać a teraz niech sobie robią co chcą. Jeszcze w domu byłam, nie? Takie dwie ciulice głupie albo chuice jak kto woli. Jedyne co je obchodzi to chuj w cipie i to jest ich poziom, ale WSZYSCY NA MNIE. I wiecie - dawno bym miała spokój za tą granicą , ale teraz imię i nazwisko I POMAWIANIE , że chcę zwrot pieniędzy za 3 miesiące jak oddałam po terminie. I NA NICH że po terminie wiecie oddałam. No to ja je niszczę i tyle. Bo nie chciałam na stałe wyjechać. TO BEZ BIURA!!! No to byłam w pracy bez biura. ALE O TYM KURWA MAĆ NIE WIEDZIAŁAM W POLSCE - i tyle mnie to obchodzi co umowa na 5 tygodni wiecie a miała być na 8 i tyle. Bo miałam na tasmie pracować. PO STUDIACH? Na tasmie na stałe. No chyba im wali na łeb. I tyle. Bo wiecie - po co ja tam byłam PO STUDIACH to nie wiem. Ja byłam ZE SZKOŁY dla siebie a nie po studiach. No 10 lat pracy nie miałam i tyle. I tyle mam do napisania a na drugi raz po prostu wyleję SZCZOCHY NA ŁEB bo to sie nie rozmawia z zerami i koniec. Prysznic im zrobię i tyle mnie to obchodzi. Naprawdę. I mam do tego prawo BO TAK I JUŻ. Bo opinia - jaka? Że ani sie UMYĆ ani WYSRAĆ ANI WYSPAĆ ANI NAJEŚĆ ale obiad jest. No w Auschwitzu na koniec tez był obiad. Niektórzy zjedli... :(

Wiecie co to jest PAŃSTWO to tym idiotom niech tłumaczą PANIE Z WOSU i tyle mnie to obchodzi. Ja tam WOSU nigdy nie uczyłam. Nie jest tak? I nie rozmawiajcie nigdy NAWET KULTURALNIE z byłymi uczniami swymi. Bo są zerami. Nie obsłużą was nawet. Ale kasę to wiecie każdy. No wypadało wziąć papiery i ZA TWARZ odejść. Koniec. No ale co robić i 3 tygodnie BEZ SENSU siedzę przez pijaną dyrektorkę i tyle. Bo będę mówić , ze ona pije bo pije i przez to ją zgwałcili. I tyle. I to całe prawo jazdy też jest podejrzane - no ileż można omijać TAKIE GÓWNA :( Mam tego dosyć. Myślałam, że stałą pracę tu dostanę niedaleko. A tam byłam za koleżankę ze studiów SAMOBÓJCZYNIĘ i tyle :( Widzicie - tak sie wkurwiłam, że robię porządek i tyle. A problemy zwalałam na biuro i tyle. Co to za BIURSKO - KURWSKO i tyle mnie to obchodzi. Na miejscu poszłam do biura jak i wyjechałam za granicę niedaleko i TAKI KONIEC i tyle :(

problemy ZWALAM na biuro. A wiecie - jak te dwie panie mają potrzeby ciągle mieć pewien NARZĄD w swoim narządzie to niech sobie tam zamontują permamenty...wibrator, żeby im obydwu było...lepiej? Nie wiem. No w każdym razie ja mam ich JUŻ DOSYĆ. Obydwu. A na tej leski też żeby sobie ta laska nie myślała - co nie zrobisz - wszystko bez sensu. Jedynie bank ma sens. No to dobrze myślała, ale BYLE BEZE MNIE.

a na tej lekcji też - tyle wam napisze bo tak miałam napisać i tyle :(

Gość mówisz że krew
Cię zaraz zaleje. No cóż najwyższy czas za to co wypisywałaś!

Wiecie bo ona jest bardzo cwana, ale ten bank trzeba sobie WYBUDOWAĆ albo nie wiem co zrobić SWÓJ OTWORZYĆ, nie? Czemu nie? Albo siedzibę jakąś miała mieć. Po co jej to biuro podatkowe i tyle? I tak nie umie liczyć nic jak zwrotu nie dostanę. To była taka ... cicha woda brzegi rwie i tyle. Ja tam nic do niej nie miałam bo dyra nieludzka i tyle. Ale po co tam ONA POSZŁA wiecie - głupia jak trep bo bank tam jest na pewno PKO. A w lepszej szkole trochę dalej nie ma PKO wiecie w mieście. To jest taki down zgniły, że szkoda słów. I sie jeszcze śmieje ze mnie - takie gówno. No ale takie życie nauczycielki - same gówna wszędzie :( Jeszcze w średniej moga cię zgwałcic - tak się szkoła liczy, a pózniej tylko ogrywanie szkoły, że bez sensu. No to chyba jakimś nauczycielem z 10 nagrodami i dyplomami a nie kimś po tylu problemach. Bez sensu :(

No wiecie co ona tam sobie myśli lub nie to ja nie wiem , ale mam jej już dosyć i tyle. W SUMIE zostawał jej wyjazd za granicę Z CHŁOPAKIEM jeśli nie jest wydana. I tyle. Albo zamążpójście. I tyle. A teraz to nie wiem bo jak sie następna powiesi to co? Znowu przeze mnie. Ja miałam dostateczny z matmy na świadectwie maturalnym i sie w cyfry nigdy nie pchałam bo się tym nie interesowałam i tyle. A reszta?

I wiecie , żeby nie było, że to moja rodzina jest. Już swoje przez te zerska przeżyłam i co? Ile to jeszcze będzie trwało? To żadna moja rodzina nie jest - jeszcze im prezent na weselu dawałam, a w 2007 miałam z kumpelkami trzymać jak za granicę wyjeżdżały -do Anglii a ja się jakaś idiotyczną szkołą przejmowałam tu niedaleko i tyle. Bo tam miałam proces, a co miałam zrobić. A oni mi powiedzą , że TE MILIONY zarobiłam dzięki staremu bratowej. To mieli mi to powiedzieć wiecie i dać papiery W TRAKCIE ROKU SZKOLNEGO. Bo naprawdę tyle mnie ich burdel obchodził. Ale, ze myślałam, że dzięki ojcu to siedziałam rok i tyle. JEDYNY POWÓD. Bo wystarczyło powiedzieć, że dzięki staremu bratowej I Z MIEJSCA SOBIE IDĘ gdzie indziej. I tak już miałam problemy. Jeszcze te pierwsze problemy, ale w sądzie i tak już byłam - najwyżej drugi raz. I tak się skończyło! W istotnie - drugi proces :(

Bo wiecie - ja mam już dosyc. Naprawdę. To teraz będą wiecie wymyślać, że przez mojego ojca wszystko. Nie bo stary bratowej dzwonił na uczelnie bo sie chciał dowiedzieć co ja robię. TO SIĘ TAM MIAŁ KARNĄC wiecie - wielki leśnik - nic tylko pożar - w dupie chyba jego wiecie. I wszystkich ograł weselem swojej pięknej księżniczki w STRAŻY POŻARNEJ i ja przez niego nie mam pracy ani opini. A jego syn mam nadzieję, ze już zrobił doktorat wiecie ze swoim burdelem w domu - i jeszcze mnie ogrywali zakonnicą wiecie - bo siostra tego gówna normalnego następnego jest ZAKONNICĄ wyobraźcie sobie. Bo jej matka umarła. A MNIE TEŻ. I to nie jak miałam 17 lat tylko po porodzie. Przy porodzie umarła i taki koniec. A jej rodzice mieli wypadek w lesie i sama była. Tak było i z takiej jestem rodziny i co wy mi możecie zrobić wy zera? Nie mam pojecia. No zgwałcić, zabić. Co jeszcze? I tyle mnie obchodzicie :( OBY!!! Co te pieniadze za naprawde króciutki wyjazd za granicę - no 2 tygodnie to trwało wszystko, naprawdę. I tyle :(

Bo teraz cipska spierdziałe będą na mnie zwalać , że sobie w domu siedzę. Co to dwie kurwy obchodzi żałosne, nie? Za tydzien by policzyły i może bym już pracę maiał. Oby je ktoś zabił albo same się zabiły i wszystkim w Polsce życzę MORDERSTW i tyle po mnie będzie. Bo jak wam dobrze życzyłam to tego nie doceniliście a to miejcie gówno i tyle. Co mnie to obchodzi? Ileż można - co nie zrobię to jedna kpina. I tyle. Bo prawo jazdy zdałam za 4 razem to ja jeździć nie mogę wiecie. Ale ja miałam 40 godzin dydaktycznych wtedy i jeszcze musiałam sobie na nie pieszo dojść też, a tego mi nie powinien wypomianć GRUBY DYREKTOR SZKOŁY SPECJALNEJ na dodatek. Jego syn to tam jeszcze choć to nie jest wuef, ale ten to ZAŁOŚĆ I tyle :( I to wszystko jest przez DZIAKANAT pewnego uniwersytetu z dobra opinią? No to oby mieli jak najgorszą i tyle. Bo też mnie nie docenili i koniec. To mieli się ODJEBAĆ wiecie - nie. To nie i tyle :(

40 godzin w skzole średniej i 3 klasy maturalne i sobie zdajcie za pierwszym razem prawko. Na bezrobociu to tak - to miał prawo mi takie coś zrobić smierdziel z prawa jazdy, ale nie tak i tyle :(

I wiecie zrobili mi JEDNO WIELKIE ŚWIŃSTWO i to trwa 6 rok wiecie - ja nie mam siły już - to do rzecznik praw obywatelskich bym pisać musiała - WSZĘDZIE MNIE POMAWIAJĄ I tyle. Normalne zera i koniec. Ja juz robiłam to prawo jazdy jak mi powiedzieli 33 godziny dydaktyczne i jeszcze 7 okienek a później 10 okienek. I to w szkole średniej tyle godzin, ale dyplomowania to nie. I dlatego miałam ich w dupie i poszłam do sądu bo nie dość, że tyle na pieszo to jeszcze sie spóżniałam bo prawo jazdy robiłam. Bo musiałam lepszej pracy szukać, no innej. Co tu robić? Ale siedziałam przez te 3 klasy maturalne do końca roku wiecie szkolnego i pózniej poszłam dalej bo co było robić? Jeździć i tak nie umiałam. Teraz po 4 latach prowadzę samochód bez jakichś tam większych obiekcji. Po 4 latach od 2007. Jeżdżąc codziennie, a to znane trasy, a gdzie tam na nieznanym terenie - też na znaki uważać i tak dalej. Idżcie ode mnie wszyscy precz wiecie - taki macie poziom jak dla mnie i tyle. Normalności najbardziej. ANARCHIŚCI polscy :(

Gość grażyna z kolegium baltikum
a pies Ci morde lizał

I tak mam rację bo wiecie poszłam do tej szkoły bo prawo zrobię coś se kupię PROSTA DROGA - no 1 zakręt i to się bedę uczyć jeździć. To samo do Lublińca. No po co mi to prawko? No przecież innej pracy mogłam szukać? Wystarczyło tylko mieć doktorat. Za granicą albo tu autem na chwilę i póżniej dalej, no ale wygraj z dyrektorką co ją uczniowie zgwałcili. I NA MNIE. I wiecie - do szkoły tez sie nauczysz jeździć, ale jak już miałam to auto to na benzynę zapomnij wiecie , a dalej to też wam niczego nie napisze - no dalej chwilę zarobiłam, ale na benzynę tez i tyle. I to wszystko powiem wam. A pózniej to znowu ani na benzynę I GODZINY SIĘ SKOŃCZYŁY wiecie i to wtedy mi sie te godziny skończyły, a czemu nie w 2006 na przykład. A ten pierwszy proces to też świństwo - wy myślicie, że to normalne było? No to wam chyba bije na łeb jak tej mojej klasie co gwałciła i tym co uciekli PRZEZ NICH powiedzą teraz bo chcą normalnie żyć. A ta wice piękna? Co ona to robi teraz i ta jej faworyta z biologii wiecie. Bo ja to anglistką będę już tylko na dole w razie co i zdolnych będę odsyłać do kuratorium po tok indywidualny a olimpiada to niech się dowiedza czy jest jak im się będzie nudzić wiecie po lekcjach i tyle bo to bym się nauczyła drugiego języka sama - to za darmo i to też za darmo i tyle. No chyba że w szkole chca uczyć to powinni mieć szkolne konkursy, ale to za 2 zł też starczą. Albo za 20 teraz bo to inflacja i tyle mnie to obchodzi. No a praca, to muszą sami dbać wiecie. I tyle :(

Sorry jeszcze zamiast Lublin wpisałam Lubliniec i tyle. I mi sie pomyliło. I PRAWKO zamiast prawo w sensie PRAWO JAZDY. I widzicie - ale wyszłam na całości. I wszyscy się smieją i tyle. Tak , tak miałam zacząć w Polsce od kredytu na mieszkanie. Wiem, ale PRACA STAŁA? Trzeba zacząć od pracy stałej bo adres miałam stały i mam do dziś. Chyba, że matka mnie za dupa wymeldowała wiecie i tyle. Bo też tak moze być - ja tu siedzę i piszę, a ona mnie za tyłkiem wymeldowywuje. No i koniec pieśni. DO widzenia. Ale mam piękną okolice, nie? Same GLISTY LUDZKIE tu mieszkaja. Owsiki oni by chcieli albo co innego. GLISTY LUDZKIE i koniec :(

Odnośnie szkoły no to co - na studia jeszcze olimpiada sie moze przydać i jak jedna uczennica moja jest na anglistyce to ma rację i będziecie mieć sie TAK SAMO a jak nie jest teraz na anglistyce żadnej to będziecie sie mieć gorzej bo przecież co ona wyprawiała to sie w głowie nie mieściło a wszyscy na mnie Z POMÓWIENIEM, że poszłam bo bez studiów byłam. Może i bez studiów, ale z Londynu. I tyle mnie to obchodzi. Tam nie trzeba studiów. A RODOWODU TEŻ NIE i to jest straszne bo te ich studia - 3 jak masz kasę, a dwa dalej jak masz jeszcze więcej? Co to jest warte wiecie. Ale żeby nie było,że moje lepsze bez mała to sie uchylam. jakaś tam praca, ale nie z włosami bitte. Bo to oszaleję ale inne to myśle,że dam radę. Zwłaszcza na magazynie. Jak sie wkurzę to ich wypalę i tyle mnie to obchodzi. Co obiad oraz takie tam rzeczy. Ale w Londynie to bym mogła mieszkać choć niekoniecznie. Może być byle co w sumie. I tyle :(